41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Apocalipto
    Hát, fogalmazzunk úgy hogy én inkább egy kimondottan vírusírtó programot használnék vírusírtóként, nem egy kémprogram írtót valamit gyengusz vírusölővel.

Érdekes egyébként, mert az egyik megtudta csinálni hogy jó legyen, de a másik nem nagyon. Ugye, ma már szinte minden vírusírtóba van intergrálva egyúttal kémprogram védelem is, de ezeknek a kémprogramírtóknak vhgy csak ilyen selejtet sikerül berakni. Spysweeper + sophos, spyware terminator+clamwin, spyware doctor+pctools antivir...

Rakj fel nod32-t, vagy Avira antivirt szerintem, de akár még egy avast is jobb lehet ennél a kombónál :)
  • Norway
    Spysweeper Antivirus+antispyware

Spysweeper antispyware

A másig gépemen a fenti van.Elvileg virus és spywareirtó egyben.
  • simon7012
    A tűzfala jó?
    Vagy belehet konfigurálni úgy, hogy jó legyen?
  • Doomista
    Nincs tökéletes szoftver...amíg az egyik megtalálja azt, amit a másik nem, addig a másik meg pont azt találja meg, amit az egyik nem. Ennyire egyszerű. E két program között elég sok a különbség...a te gondodat nézve:
    1. Nem ugyan akkora az adatbázisuk.
    2. Nem ugyan akkor frissítik az adatbázisukat.
    3. Nem ugyan olyan tempóban adják ki a napi frissítéseket.
    4. Nem ugyan annyi minta van a napi frissítésben.

És még sorolhatnám...
  • Norway
    Miért?Mi van vele?
  • Apocalipto
    Spy sweepert használod vírusírtóként is? Az hiba :)
  • Norway
    HI!

Érdekes ez a Malwarebytes Anti-malware.A másik gépemen Spysweeper antivirus+antispyware 6-os verzió van fent .Lefutattam csökentett módban és nem talált semmit.Lefutattam normál módban gyorskeresésben a Malwarebytes-t és hét trójait talált!Most akkor mi van?Ugy tudom a Spysweeper jobb mint a Malwarebytes.Vagy tévedek?Ill. a Spysweeper-ben Sophos antivirus motor van...de akkor minek?!

Valakinek valami vélemény?
  • Doomista
    Premiumoshoz is van, de akkor is inkább SS-t használd.
  • Charun
    Gyakorlatilag nem zavar így is végzi a dolgát.
  • Charun
    Igen az van fenn nem a prémiumos mert ehhez van 3 hónapos licensz kulcs.A 2010-es bétá-nak is ugyanez a hibája teszteltem azt is.Pluszba még a 100%-os proci terhelés is előjött úgyhogy maradok a 9-es mellett.Pedig májusig van hozzá kulcsom de mit ér az ember egy bugos szoftverrel
  • Pano
    Igen az egészet, szőröstül bőröstől. Ha valami gebasz van az adatbázissal, akkor újra tudd az egészet telepíteni anélkül, hogy az egész progit újra keljen.
  • Apocalipto
    A completely refresh my definitions az azt jelenti hogy a teljes adatbázist újra letölti, nem csak a napi frissítést? Ennek mi értelme?
  • simon7012
    Ne talán a security suite változatát tetted fel.Ha igen akkor ez egy win7-nél fennálló hiba.nekem is ez volt...
  • Doomista
    msconfigban nézted? pl hogy nincs bepipálva az avcenter.exe, vagy ilyesmi...érdekes hiba...rakd újra, annyit megér...nálam win7 hp 32biten semmi probléma vele. Mondjuk ez még nem probléma, hogy ha betöltődik a rendszer és te indítod el kézzel, nem lesz tőle bajod:)
  • gergely1991
    Esetleges toplista
  • Arkon
    Én ezt rögtön 1 órásra állítottam, felkészülve erre a 6 órás időeltolódásra.
  • Apocalipto
    Nekem is 5566 van, de én a frissítés keresgélési intervallumot átállítottam 2 órára. Biztos ami biztos.

• Pano
    Tehát, amíg te nagyba nyomod az ipart, ottan még alszanak :)
  • Pano
    Az időbélyeget az amerikai központban állítják be, tehát a tengerentúli idő szerepel ott.
  • Waldec
    Nálam is az van. KÉP.
    Ilyenkorra délutánra már szokott lenni legalább egy aznapi dátumú frissítés is de volt, hogy már kettő is. Nem tudom most mi van velük. Biztosan jön majd.
  • Narxis
    Threat Expert jelentés szerintem veszélytelen, vagy mégsem?
  • Arkon
    Érdekes ennek a VIPRE-nem a frissítési metodikája.
    Ma reggel 8 óra után nem sokkal tettem fel egy gépre és akkor frissített az '5566'-ra, amin azóta is áll. Csakhogy ez, az '5566' még tegnapi frissítési szignatura bélyeg. Hol van, vagy vannak a maiak? Még ha beleszámolom a hat órás zónaidő eltolódást akkor is (és enyhén szólva)igen csak késésben vannak a frissítésekkel. Itt alább a link, ahol meg lehet nézni a VIPRE frissítési bélyegeket:
    http://www.sunbeltsecurity.com/definitions.aspx
  • Narxis
    Valaki akinek van sandboxa generáljon nekem ezzel egy key-t, thx

http://hotfile.com/dl/20928802/324f437/WPv5.57.Build.2789.rar

VT
  • Charun
    Megpróbáltam de nem jó így se.Érdekes mert a biztonsági központ sem reklamál semmiért és a frissítésekről is jönnek a felugró ablakok.Na mindegy ez miatt biztos nem törlöm le.
  • Apocalipto
    Nemtom, én feleslegesnek tartom a külön tűzfal használatát, ezért nem is használok. Windows 7 tűzfalam van, mellette meg a Vipre, néhanapján pedig lefuttatok egy malwarebytes antimalwaret.
  • Szottar
    Köszi a választ.

Persze ezt tudom, hogy egyik AV másik meg tűzfal.
    Azért kérdeztem, mert az Outpost Free az avast mellett nem nagyon akart nálam együtt működni. Szépen belassult a rendszer. Ha bármelyik csak egymaga volt fent, akkor nem volt gond de a kettő együtt valamiért nem szerették egymást. Lehet, hogy Outpost a rigolyás?
    Ezért kérdeztem.
  • Würth
    Windows 7 HP x64 OEM és Avira Antivir Premium esetén nincs ilyen problémám.
  • Apocalipto
    A kettőnek nincs köze egymáshoz. Egyik antivir, másik tűzfal, így igen :)
  • Szottar
    Szerinted ez a VIPRE az Agnitum Outpost Free-vel együtt használható?
    Windows XP-n.
  • Apocalipto
    Tetszik ez a Vipre....naponta vagy 3X frissít, és vagy 2x csinál gyorskeresést.
  • Charun
    Még nem de nem rossz ötlet megpróbálom THX!
  • Pano
    Na ja :D
  • Pano
    kompatibilitásal próbálkoztál már, hogy átállítod mondjuk vistára vagy xp-re?
  • Apocalipto
    Ingyenes béta NOD32 Mac-ra és Linux-ra
  • Charun
    Avirá-nál olyan gondom van hogy nem jeleníti meg a tálcán az ikonját és rögzíteni sem tudom.Tehát a kontroll centert csak start menüből tudom indítani.Op rendszer win 7 32 bit.Másnál is van ez és ha van mi a megoldás?
  • Doomista
    Jó hogy még vannak magazinos kódok
  • Pano
    Hát, azért ha belegondolsz mindkettő nagyon olcsó. Most egy NOD32 -ha nem vagy kedvezményekre jogosult- 14 ezer forint. Röhej, ennyire azért nem jó program. Főleg, hogy kész Internet Security-ket kapsz sokkal olcsóbban és ez csak a sima AV. Ebből a 14-ből minimum 6-ot a sok reklámért fizetsz.
  • Narxis
    Kezdem azt hinni, hogy nem is két külön cég.
  • Würth
    Avira pedig 5 eurót utal jótékony célokra, ebben is megegyeznek.
  • Narxis
    Jelenleg 5500Ft, ebből jön le a 20%, de G Data már 2008 óta 1 eurot/eladott liszensz jótékony célokra utal át.

Bővebben: Link