41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• MrAviraMan
    Hoooppp itt nem lehet szerkeszteni utólag muhahah hmmm
    Kellemes Ünnepeket és Vírus mentes Jövő évet Muahahah !!!
    (prohardver by:greenebola)
  • MrAviraMan
    [L:http://betatest.avira.com/products/download.php?file_id=26]AviraSecuritySuite10Beta[/L]
    [L:http://betatest.avira.com/products/download.php?file_id=23]SecuritySuite10Key[/L]
    [L:http://betatest.avira.com/products/download.php?file_id=28]AviraAntivirus10Beta[/L]
    [L:http://betatest.avira.com/products/download.php?file_id=24]Antivirus10Key[/L]

Kijött az Antivírusból is a Béta verzió hajrá(HZoli87)
  • Narxis
  • L7wy
    Hát szerintem meg ted fel G-DATA-t, majd Avirát, és dönts a 2 közül melyik felel meg jobban.
  • Andr0
    akkor szerintem átváltok rá;) köszi szépen
  • Doomista
    2 motorjával nem gyenge az szent, a legjobbak között állja meg helyét.
  • Andr0
    ez a G-data ez mennyire jó? kaspersky van msot fent de már cserélni akarom:D
  • Narxis
    Nem vagy noob? perszeeee :D
  • nandorb
    a mashol hasznalt nickeim foglaltak voltak hat mondom legyen vmi. ami nem vall ram...
  • Doomista
    haha
  • Narxis
    haha
  • nandorb
    ej bammeg... az a battlefield 2-es nickem:)
    btw,Bodog Karit mindenkinek!!!
    ja narxis nem birok belogolni hogy jatszak command & conquer betat az EA Accountra...
  • Narxis
    Az a 4 db túl béna.

gamerNOOB :D nándi
  • nandorb
    Lassuk csak:) a tobbi mint flase vagy csak ez a 4-db. tul bena?
  • RBJ
    netbook ra milyen védelmet ajánlottok?
    ráraktam az avira t de érezhetően fogja az is a gépet. /asszonyé/
  • Arkon
    Ezt bemakkolták szépen. Még a nagyok is.
    Biztos, hogy fals, mert a "szemünk fénye" a leg újabb csillag (Symantec) nem jelzett rá. Tehát ebből következően ez tuti, hogy fals.
  • lck #25362
    Megvót :)
  • bertino
    epic.
  • Doomista
    Még egy utolsó dolog
    estére.
  • Doomista
    Click.

Avira jelez rá.:

Ez miatt
  • Doomista
    O-k-é
  • Doomista
    Huh?

• bertino
  • Doomista
  • Doomista
    Jogos.
    Én nekem semmi bajom az Avastal, és igaz, ezt kell ajánlani mint ingyenes-nem rendszerzabáló-jó védelmet nyújtó antivírus szoftvert. Na meg persze hogy Avirát nyalom mindig az újoncoknak, az sem azért hogy minél többen használják az Avirát, csak próbálom minél több magyarnak megmutatni hogy az Avira is egy jó antivírus, attól függetlenül, hogy nem reklámozza magát, így jóval kevesebben ismerik, és persze nem hírhedt a saját kiadott híreivel, tanácsaival, cikkeivel [lásd vírushíradó, biztonságportál, ahol jó párszor olvashatjuk a virusbuster, nod, kaspersky híreket, tanácsokat, figyelmeztetéseket].
    Ennyi. Ez is Jogos, szrtm.
  • Narxis
    Szerintem várd meg az 5-ös Avastot, vagy az volt fent?
  • Narxis
    Idősebb embernek, ráadásul kifejezetten olyat kért, hogy háttérben tegye a dolgát jobb az Avast:

-nem power user, ergo nincs szükség maximális védelemre, persze mindig jó ha az ember a (egyik) legjobb vírusirtót használja, de itt ez párosulni fog egy kis zaklatással a program részéről, kérdezgetni fog, főleg FP-k miatt

-ha már kérdez akkor magyarul kérdezze

-Avast 1 éves ingyenes kulcsot ad, Avirahoz 3 havonta le kell szedni neki az új kulcsot, ami nekünk pofon egyszerű, de lehet ő nem akar bajlódni vele
  • gergely1991
    Az avira freenél ha heurisztikája magas szintre van beállítva akkor előfordulhat hogy netezés közben egy HTML/heur féle riasztás bead(saját tapasztalat)
  • lck #25350
    Jó az Avast tényleg - bár most egy kicsit megrendült a bizalmam : 2 gép is beszedett mellette valamit. Az egyiket újra is kellett telepítenem.
    Most mindegyiken Avira free van. Várom a fejleményeket...
    Az enyémen továbbra is Avast van, ha továbbra sem lesz gond vele akkor ráfogom hogy user error volt :)
  • Doomista
    Azért nem ajánlottam, mert már az Avastot felrakta, és szerintem az is egy remek döntés volt, ez felől semmi kétségem nincs, ha hamarabb itt lettem volna akkor Avirát beajánlottam volna. De amúgy is annyira mind1 nekem.
  • gergely1991
    És a AVIRA? Nem eszi el a gépet az is megbízható(persze a többiekhez hasonlóan nem teljeskörű védelmet) ad.Az olvasom itt a avast ingyenes...De ez csak a otthoni használatra kívánt változatokra(1 éves regisztrációs kulcs szükséges) érvényes...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom Pano kollégára munka vár :DDD
  • Doomista
    Az én májamnak már amúgy is mindegy, szóval nincs veszteni valóm :D Max te vesztesz valamit :D
  • Narxis
    looooooool, elisszuk a májunkat :D
  • Doomista
    Mond neked valamit az, hogy italraktár? :DDDDDddd
  • Narxis
    oké :D és mit iszunk? van egy jól felszerelt minibárod?:D
  • Doomista
    Ingyen há :D
    De akkor nem hozni a haverjaidat ! Mert ha őket hozod, akkor ők hozzák az ők haverjait, és így telt házibuli lesz :(
  • Narxis
    :DD

akkor mék hozzád. ingyen pia?:D
  • Doomista
    Sajnos minden kocsma zárva.

Ám én nyitva vagyok :DDd
  • Narxis
    Neeem, sima kocsmába.
  • Doomista
    Mármint házibuliba ?