41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Würth
    Most próbálom kipucolni a karantént, meg a log fájlokat. :-)

• Doomista
    Ezt én nem értem...Winzip,WinRAR-m van, de nem tudom kitömöríteni :\

• MrAviraMan
    Hát sajnos nekem reggelre ha lejön 130kbit/sec no ,de hát megvan az első eredmény...

HZoli87 Eredménye: (AVIRA)

http://prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/hsz_22961-22961.html

• Doomista
    Ne várj sokat :(
    Azért az jó, hogy nem teljesen fapados lesz, hanem már csak félig lesz fapados.
  • Doomista
    Csak én nem tudom kitömöríteni sehogyan sem ?

• Andr0
    már előre félek a 10es verziótól:D
  • Doomista
    Avira. Ott a pont :DDDdd
  • Andr0
    na kíváncsisáf képpen énis lefutattam pár online scan-t. Bitdefender-rel Comodo-val NOD-dal a-squared-del és persze hitman pro-val. egyik sem talált semmit... Avira...

• nandorb
  • Apocalipto
    Hitman pro nálam leáll hibával...pedig 64 biteset töltöttem le :( Kíváncsi lennék talál e valamit.
  • Doomista
    Van benne valami...de szerintem ebben kizárnám azt a lehetőséget, hogy az összes false lenne...mikor online scannert használtam, akkor az összes fajtát lefuttattam, és emlékszem, hogy a kaspersky találta a legtöbbet, ha jól fog a fejem akkor vagy 10 db-t, míg a többiek hozzá képest mint ha alig találtak volna valami vírust, azaz 1-2 db-t [nod,avast,bitdefender,panda], természetesen amit detektáltak azokat töröltem, szóval végül is nem derült ki hogy false volt e vagy nem, de törlés után már nem talált egyik sem semmit, és nem észleltem hibákat a törlés után. Ez persze jó rég volt, pár éve, de hát az ember nem felejt el mindent a múltból...De már nem vagyok nagyon rég az online scannerek híve...egy jó antivírus+google+virutotal+threatexpert+hijackthis és meg van oldva a probléma.
  • kl24h
    Lehet, hogy a #25777 hozzászolásban az egész csak false.
    Még olyanra is lehet gondolni, hogy ezek az online scanner-ek, csak azért hogy az illető cég reklámozza az antivírus termékét, akkor a végén ilyen érdekes fertőzéseket ír ki, amik lényegében nem is léteznek.

Én pl. megnéztem volna, hogy az online scanner által kijelzett fertőzések tényleg léteznek vagy csak reklám az egész.
    Egyszer futtattam le online scannert (BitDefender Online Scanner) persze semmit sem jelzett, pedig avast! terméket használtam sok ideig.
  • Doomista
    Teljesen felesleges.
    Mivel nem küldi ki e-mail cimre a key letöltő oldal linkjét, elég ha minden adat fake, beleértve az e-mail cimet is, és tovább kell csak kattintani :DD
  • Máté94
    Köszönöm!Próbálom is!
  • slime001
    www.10minutemail.com
    Erre a címre kéred ki a kulcsot és akkor nem kell új postafiókot létrehozni.
  • Doomista
    kl24h most már tényleg kezdek aggódni érted :D
  • kl24h
    Ezek nem veszélyesek. Gondoltam valami kemény trójait detektált a Nod Online Scanner.

PDF/Exploit.Pidief.OUT
    Win32/Adware.GeneralAV
    Win32/Adware.PrivacyCenter.AB
    Win32/AutoRun.FakeAlert.AF
    Win32/Kryptik.BPD
    Win32/Kryptik.BPE
    Win32/Kryptik.BPF
  • Doomista
    Óh, e-mailom jött:D

Többen jelezték, hogy nem tudnak belépni az oldalra, mert vírust jelez nekik
    a vírus hibát sikeresen elhárítottuk! Így biztonságban tudtok torrentezni!
    Link a MusicX-hoz: http://bitmusic.eu
  • Máté94
    Igen-igen idáig szerencsésen eljutottam.Először vagyis a mostani igazi adatokból áll és most,hogy kellene megoldani?Csinálni egy mail fiókot és minden legyen hamis?
  • Doomista
    Itt a megoldás.
  • Máté94
    Sziasztok!

Holnap fog lejárni az Avira Antivir Premium Security Suite és az lenne a kérdésem,hogy most hogyan lehetne megint meghosszabbítani?
    Köszönöm!BUÉK!
  • Doomista
    Hát elég magasnak kellene lenni a felismerési aránynak, de majd kiderül:DD
  • MrAviraMan
    Igen ahhhhhhhhh a kapkodás , az én voltam aki elírta!!
    Fire/SOUL/CD ő adta a linket írta is most ,hogy régebbi kártevőkről van szó vagyis magasabb felismerési arány várható..
  • Doomista
    Azért kár, hogy 2 éves már az a collection:\
    Fórumon gyerek meg durván elírta, mert nem 4,7 GB, hanem;
    Méret: 4.07 GiB (4371374779 Bytes)
  • Doomista
    :DD
  • MrAviraMan
    Thyűűűűűűűűű elnézést..

http://prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/hsz_22943-22943.html

ezzel a 4 szoftverrel én kipróbálom [[AVIRA,NIS,KIS,ASQUARED]]

Ha valaki már tesztelte valamilyen softwarrel akkor az Információt várnám....
  • Doomista
    ? Sehol nem jelenik meg semmi féle letöltési lehetőség.
  • MrAviraMan
    Aki szeretne tesztelgetni vele Fanatikus Elvetemülésből (hobbiból s mert érdekli) :))

66711_virus*pack__4,7GB
    http://prohardver.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi/hsz_22941-22941.html

sajna még linkelni nem enged

"""nem tudom milyen régiiiiiiiiiiiiiiiiiii a csomag"
  • Narxis
    Hitman Pro-val csinálj egy scan-t, gyors és egy rakás engine-t használ.
  • Doomista
    lol neeee ezzzz jáááááááááájj :DSAD:DDasdsdasad
  • gergely1991
    Olyan makkosan hangzik..link
  • Doomista
    Semelyik nem detektálja.
    VT
  • gergely1991
    Ha ezt a megfelelő beállítással használod akkor sajna:(
    Ha bizonytalan vagy hogy van-e fertőzés a gépeden akkor más AV-val is futtasd le(pl.:KIS,avira,Gdata,stb.) Esetleg counterspy vagy malwarebytes is szóba jöhet....
  • Apocalipto
    LOL, ez epic fail(4)
  • Möbiusz
    Clikk
  • Doomista
    Ez mióta van itt ?
  • Narxis
  • Doomista
    Gergely? Ő ki?
  • Könyvtáros
    Nem talált semmit.
  • Narxis