41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    egyes vírusok blokkolhatják a regedit futatását.
    Antivir rootkitcounterspy:talán ezzel összejön...
    Amúgy nem telepítettél bluetooth drivert?
  • Tinman #25981
    HELP!

Előre leszögezem, hogy nem biztos, hogy egy egyszerű dologról lesz szó, ezért akár némi pénzmaggal is hajlandó vagyok honorálni a megoldást!

Jelenség:
    -Nincs internet. Sem WLAN-al, sem LAN-on keresztül.

-Internetkábel bedugása után a routertől DHCP-vel kap IP-címet, átjárót, ami kell. Hálókártya tökéletes, másikkal is megnézve!

-Az internetkábel bedugása, majd az IP cím megkapása után a jobb alsó sarokban megjelenik EGY PLUSZ(!) hálózati kapcsolat ikon a helyi kapcsolat mellett! Erre azt írja ki, ha rávisszük a kurzort, hogy "Internetkapcsolat". Ami a megdöbbentő, hogy 10 MBPS-es sebességet ír ki rá és amint van netkapcsolat, azonnal elkezdi ez a plusz hálózati kapcsolat a forgalmazást! A helyi kapcsolat term. 100 MBPS, ennyit is ír ki rá.

-Aktív rajta a KAPCSOLAT BONTÁSA lehetőség, de ennek használata után magától visszajön a kis ikon és továbbra is veszettül forgalmat generál!

-Futtatás -> Regedit -> SEMMI nem történik! Egy hibaüzenet sem!

-CTRL+ALT+DEL-re bejön feladatkezelő, de semmi gyanús elem nem szerepel ott! Semmi gyanús *.exe, vagy dll vagy akármi.

-Csökkentett módban sem jön be a regedit.

-Hirens-el eléretem a regeditet és szerkeszthető és kereshető is key benne, de az Internetkapcsolat szóra rákeresve teljesen általánosnak látszó találatokat kapok, pontosan olyanokat, mint egy nem fertőzött gépen.

-Spybot használhatatlan... pendriveról áttettem a legújabb verziót, de nem tudja a frissítéseket letölteni, mivel ugye nincs net.

-Eset Conficker eltávolítójával néztem (mert ugye az csinált anno ilyen netmegölős dolgokat is), de a progi szerint nincs Conficker, meg azt a Panda 2010 kiszűrte volna amúgy is.

1. A gép újratelepítése nem megengedett!

2. Panda 2010 a legújabb frissítésekkel, Panda Rootkit, Malwarebytes Antimalware, A-Squared lefutott. Mindegyik talált csúnyaságokat, egyik egy hátsó kaput kinyitó alkalmazást is. Természetesen minden fertőzött fájlt megsemmisítettem, karanténból is DELETE!
    Amúgy a fertőzött rendszer egy teljesen külön gépen lett leellenőrizve, tehát a fertőzött gépből vinyó ki és egy egész jól bevédett rendszer alól lett átnézve.

3.TCP/IP repair 2x is lefutott. Semmi eredménye. A kis hálózati kapcsolat ikon továbbra is rendbe bejön, ha "érzi, hogy van net".

4.Indítópult üres, msconfig elindul, de alig van benne valami, az is mind tök általános dolog (hangkártya cucca, java frissítés, adobe, skype).

Ötletek?
  • Krystalx
    találtam egy jó kis progit...
    védi az általunk megadott dolgokat, partíciót, mappákat, rendszer fájlokat stb. és azokat "lefagyasztja" azaz egy adott kártevő nem tud ott semmit csinálni.
    Deep Freeze
    most ismerkedem vele, ha vkinek van róla infója vagy kipróbálná, akkor szívesen várom a véleményeket és ötleteket. ;)
  • nandorb
    Ezt talaltam ki:Uniblue Spy Eraser
    Legerrosebb antispyware progi ami igaz ami nem is az azt is kepes torolni:)
    Mivel hogy idokent no responding szokott lenni gondolom vmi. basza a gepem.
  • nandorb
    nem melle... kell siman ami jol mukodik avast,nod32,norton, nem kell...
  • Arkon
  • Doomista
  • Arkon
  • Apocalipto
    Pont valamelyik nap beszéltük a homokdobozt. Nem raktam fel, nem is tudtam h nincs belőle 64 bites. Most felraktam. Homokozóban netezek innentől :)
  • Narxis
    Mi ez a hmmm? :D
  • Narxis
  • Apocalipto
    Hmmm.
  • Arkon
  • Arkon
  • Polonic
    Nem inkább helyette?
  • nandorb
    kell vmi. megbizhato virusirto kaspersky melle
  • Doomista
    http://biztonsagportal.hu/fertozott-ujevi-kepeslapok.html
  • Doomista
    Na most Apocaliptonak jó napja lesz.
  • Stomu Yamastha
  • Narxis
    Sandboxie beta 64bites rendszerre
  • gergely1991
    Pano 0/24 online?
  • Doomista
  • Narxis
    Doomista 0/24 online.
  • gergely1991
    Szerintem nem ilyen helyekre kénne feltölteni a képet
  • L7wy
    Ismét egy elkóborolt házigazda :P
  • Krystalx
    http://sof2help.uw.hu/sg_header.jpg : 404 hiba - a keresett oldal nem található az UltraWeb serverén
  • kl24h
    Az Antivvirusok és Antispywarek topikban hol a kép?
    Látom a Nod32 topikban szép ESET Nod 32 kép van kitéve.
  • Doomista
    http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1569
  • Arkon
  • Doomista
    Narxis 0/24 offline.
  • Narxis
  • Doomista
    Narxis 0/24 online.
  • Doomista
    VT - S makk
  • Doomista
    Legalább megvan a napi agyi torna
  • bertino
    ááá, nah majd legközelebb jobban figyelek, csak néha akkora itt a rohanás, hogy nem győzök mindenre klikkelgetni
    plusz még figyelni a másik 600 fav topikra is ugyanígy... ehh.
  • Doomista
    (2009. december 29.)

Hát figyelj, nem akarlak megsérteni, de én minden nap figyelem az ilyen információkkal szolgáló oldalakat, amiket fontosnak látok, azt belinkelem úgy is, ha meg nem én, akkor gergely vagy más, ez is csak mert időnk az van az ilyen kis apróságokra is ;D

• bertino
    vótmá ? pihenőre küldték az egyik legnagyobb spammer rendszert.
  • Doomista
    Csak élje meg azt hogy egyik este egy kocsmába beül velem. Másnapra mindent tudni fogok róla. Jobban fogom ismerni, mint ő saját magát.

• Krystalx
    áá nem hiszem h ilyen "gonosz" lenne...és már 2006-ban elkezdte volna írni ?
  • Doomista
    Szerintem annyira megtörik, hogy bevallja magáról, hogy ő írta a Sinowal trójai vírust.