41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Legend Killer
    ja, nem vettem észre :D. megnézem. melyik mappába tegyem, ez mi? :S :D
  • Krystalx
    attól függ , miként térek vissza...

na nem töltötted le a trojan removert ??? legalább próbáld meg , ha nem tetszik uninstall ! "A legtöbb program megtalálja a malware-t, de nem tudja teljes egészében eltávolítani. Ez a program viszont nemcsak eltávolítja őket, de a rendszerben a malware-ek által végrehajtott módosításokat is visszaállítja."

képes vagy a regben turkálni, ha van olyan progi, ami megteszi azt helyetted ? :)
    na csak egy tanács volt, mert nem találtad meg manuálisan azt a xart. ;)
  • Doomista
    #28001 <--- ezzel mi a helyzet ?
  • Legend Killer
    nincs. sájsze csrcs.
  • Doomista
    " én ha iszogatok vagy vmi ,akkor sem vagyok képes olyan szintre "süllyedni" h elégedett legyek a dolgokkal, ami egy ilyen selejtes világban elérhetetlen."

nem ittál eleget, ne félj attól a pálinkától, hajtsd meg rendesen!:DD
    csak vigyázz, ne ha szondával tedd ezt! click click 2
  • gergely1991
    De az msconfigba csak benne van vagy nem?:S

#28001:pxwma.dll nekem se nincs meg de nem nyavalyog:/
  • Legend Killer
    halálod után elégedett leszel.
  • Krystalx
    OFF
    na drága ha te maximalista vagy ,akkor én mi ?? ne tudd meg...minden kikészít ,ami nem megfelelő a számomra vagy nem tudom rá a választ, vagy nem tetszik...mindenen filózok az életben és ez nagyon tönkre tesz,,,néha már azt mondom h a butáknak sokkal jobb , és ha megnézed boldogabbak is. ők mindent elfogadnak úgy ahogy van. én ha iszogatok vagy vmi ,akkor sem vagyok képes olyan szintre "süllyedni" h elégedett legyek a dolgokkal, ami egy ilyen selejtes világban elérhetetlen.
  • Legend Killer
    alapértelmezett reg_sz található, ami nemtommi. csrcs zéró.

• Doomista
    Jóóó nem azért mondom, de 2010 van ám :D Maximalista vagyok, ha valami jó, legyen jobb!!
    Aviránál épp hogy elnézem, de legalább szabadon lehetne skinnelni, vagy valami, de az se :(
  • Krystalx
    ups, ez egy válasz volt a #27997-re
  • gergely1991
    Oh keress egy neked meg felelt progit és azt nevezd át csrcs.exe
  • Krystalx
    Cc-nek vagy a trojannak ? :)
    kit érdekel a kinézete egy programnak ha jó ? ez nem csaj !
  • Doomista
    Töltsd le, és rakd be abba ***** mappába :D
  • gergely1991
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\Run
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\Run

Ezekbe se?
  • Krystalx
    egy progi és egy kis leírás róla, ha még nem sikerült a registryben megtalálnod a hibás bejegyzést.
    Trojan-Remover
  • Legend Killer
    ok, mosmeg ilyeneket ír ki :D.

A(z) C:\WINDOWS\system32\pxwma.dll fájl egy megosztott DLL-ként hivatkozik, és nem létezik. Ezek gyakran hátramaradnak a szoftverek eltávolítása után.

Megoldás: Törölje a regisztrációs értéket.

én kurvára nemtom mit tegyek :D. nekem csak a csrcs kell LOL :D.
  • Doomista
    Csak ne lenne olyan durván fapados szr kinézete :DD
  • Krystalx
    CCleaner - Rendszerleíró - elvileg a -futtatás indítások-ban kéne lennie, de most sztem jelölj be mindent - hibák keresése ,
    de NE törölj mindent !! csak amiről biztosan tudod ,hogy mire jó...jelen esetben csak ami a csrcs-vel kapcsolatos.
    ha nem igazán értesz hozzá ,akkor még most is a Torjan Remover-t ajánlom, az amúgy az egyik legjobb kis trójai kereső program is. 30 napig fullos és free.
  • Doomista
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Runonce

Egyikbe sincs ?
    Akkor nyilván az a baja, hogy nincs...kérd el valakitől a fájlt.
  • Legend Killer
    nincs sehol LOL. és mégis restartnál mindig kiírja.
  • gergely1991
    Hú itt már a Regisztrációs bejegyzések közé kell turkálnod
    Futtatás>regedit majd Ctrl+F majd be gépeled hogy run bepipálod a kulcs -ot a keresés típusánál majd addig nyomod a F3-at amíg a run mappában nem érkezel vagy ha ott nem szerepel az a mocsok csrcs.exe fájl...
  • Legend Killer
    ja, de accleanernél nem találom, hogy merre kell megkeresni. piriform ccleaner v.2.28.1091 van.
  • Doomista
    Asszem hijackthissel lehet kitudod lőni...letöltés
  • Krystalx
    a registryben és rákéne keresni, lehet h ott is megvan vhol a hivatkozás ,amit ki kéne törölni
    van egy kis progi a Trojan Remover...az képes átnézni a registry-t és ha talál valamit ,ami szte nem helyes bejegyzés ,akkor jelez rá és lehet választani h törlöd vagy hagyod stb.
    de elvileg a Ccleaner is megtalálja a helytelen bejegyzéseket...
  • Legend Killer
    lehet. csak meg kéne találnom és kiírtani. kösz a válaszod egyébként.
  • Krystalx
    szia, nekem is xp+sp3 van . megnéztem és nincs csrcs.exe...csak csrss.exe van.
    sztem is az lehet a gond ,amit Gergely is írt , hogy az a kártevő beírta magát az induló és futó alkalmazások közé,azért hiányolja a rendszered és nem azért ,mert valóban szüksége van rá.
  • Legend Killer
    kitöröltem és restart megvolt és megint ott volt a hibaüzenet. váhh.
  • Narxis
    Ezek rohadt jók. Nod-al vagy anélkül is, szép.
  • gergely1991
    Jah a csrcs.exe:D
    Msconfig automatikus inditás fülön jelölt ki a csrcs.exe-t
    Gondolom ide fészkeltette magát:D
  • Doomista
    http://www.askmehelpdesk.com/windows/csrcs-exe-missing-error-startup-264533.html

http://bytes.com/topic/windows/answers/839569-windows-can-not-find-csrcs-exe
  • Legend Killer
    érdekeseket ír a csrcs.exéről.
  • gergely1991
    Csináld azt amit #27963 hsz végére írtam.....
  • Legend Killer
    restart megvolt.

hosszadalmas szenvedés után gyötörte be magát bejelentkezésnél, addig minden ok volt.

belépve azt a hibát kaptam, amit neten olvastam restart előtt:

a windows nem találja a csrcs.exe fájlt. ellenőrizze, hogy helyesen írta be a nevét, majd próbálkozzon újra. fájl kereséshez kattintson a start gombra, majd a keresés pontra.

úgy, h kellene xpre a csrcs.exe fájl.
  • Legend Killer
    ok
  • Doomista
    Ha már sikerült pár vírust benyalnod, még azért a biztonság kedvéért én azt mondom, futtasd le ezt a programot...felteszed, frissíted, és egy full scanra belövöd, aztán ha elvégezte a munkáját mehet az uninstall rá nyugodtan.
  • Legend Killer
    mégnem :D.
  • gergely1991
    Félreértések elkerülések végett a #27969 hsz-re gondoltam
  • Doomista
    Restart megvolt ?:D
  • Legend Killer
    és úgy is töröltem már :D... úgy, h nemtom.