41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Madmano
    Nah,főldobtam a KIS-t a trakeszra.Minden szép és jó eddig.Egyedül a volt a gondom,nem rejtette el a portokat a neten.De Sznorbi leírása alapján a másik topicból ez is összejött.Eddig nem látszik különösebb lassulás.Ha van itt hozzáértő,két kérdés:alapbeállításokkal felment a program.A tűzfalban matattam csak,ahogy írtam feljebb.Ez megfelelő így?A másik:Win7-en,mikor megnézem az adapterbeállításokat a netnél,nincs semmi ilyen-olyan tűzfal bejegyzés a hálókártyán,csak annyi,hogy NDIS6(ha jól írtam)filter.Ez jelentené a tűzfalat?
  • Narxis
    http://www.singerscreations.com

Innen akartam letölteni a Weather Watcher Live alkalmazást, ráklikkeltem a Download gombra és ez fogadott :(

Most akkor honnan töltsem le? :S
  • Narxis
    :D
  • Doomista
    Egy Asus Eee PC 700X, Intel Celeron-M 571 MHz 512K L2 Cache / FSB: 400 MHz, 512 MB DDR2, Intel GMA 900, VGA (D-SUB)-es laptop biztos akad minden parasztnál, eszkimónál, juhásznál, stb.
  • gergely1991
    Szóval.. hol is vagyunk mi? XD
    Nem látszunk ki a tömegből... XD
  • Narxis
    Jah, gondolom van internetük és PC-jük is! xD
  • Doomista
    Mi az hogy lakatlan ?? Élnek nomád parasztok, juhász eszkimók!
  • Narxis
    Látom, hogy a nagy része lakatlan vagy fejletlen település, Kanadara ugyanez igaz, bár ők nem annyira "fejletlenek". :)
  • gergely1991
    Látom sokan bedőlnek egyes hülyeségeknek,bár lehet köztük olyan ami nem olyan egyszerűen de mégis összejött:S
  • Doomista
    De akkor russia-val mi a helyzet? Ott is rengetegen használnak PC-t, még is láthatod amit látnod kell.
  • Doomista

• gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ŐŐ nem nem mondanám hogy sebeshetőség lenne inkább azt mondhatnám hogy egy érdekességet(elírtam sry:( )
  • Narxis
    Szerintem ez inkább a népsűrűséget tükrözi, illetve azt, hogy hol használnak leginkább PC-t, mert Afrika sűrűn lakott, főleg a Szaharától délre, viszont szegények mint a templom egere.
  • Doomista
    Atya úr isten! Hát még is eljő a világvége ??!!
  • gergely1991
    Azt hiszem van egy durva sebezhetőség a vipre betáján:O
  • Krystalx
    Waledac-fertőzöttség a tavalyi év végén :) az orosz , kínai részek, mennyivel tisztábbak nahát nahát...

/Waledac botnet, olyan zombigépek hálózata, melynek tagjait felhasználóik tudta és akarata nélkül használják fel illegális online tevékenységek végzésére./
  • Doomista
    Csak hogy pár gyerek el ne szálljon az antivírusától
  • bertino
    legfőképp.
  • Doomista
    ennyi
  • Doomista
    metallica-san metál?
  • bertino
    nagyon metál
  • Arkon
    Azért van különbség ehhez képest.
  • kl24h
    Azért van külömbség ehhez képest.
  • Narxis
    Ez király!
  • kl24h
    Szuper!!! Jó nagy lista.
    Látszik, hogy dolgoznak Avira-ék.
  • Doomista
    Avirától megkaptuk a mai frissítést! Mit szóltok hozzá?
  • kl24h
  • Doomista
  • kl24h
    Nincs mit mondjak Avira-ról, mert azok az emberek már kb. 5 hónapja használják az internetet Avira jelenlétében, csak a tegnap szóltak a "lenti" próblémával kapcsolatosan.
    Mielőtt újratelepítettem volna az Avira-t, lefutattam a Spybot Search & Destroy-t, Malwarebyte's Antimalware-t és a Spyware Doctor-t (ezek elözőleg voltak telepítve, fel tudtam frisíteni, mert az Avira tűzfalát kikapcsoltam) és nem találtak semmi különöst.
    Gratulálok Avira-éknak

Megjegyzem, hogy a Spyware Doctor ki volt kapcsolva, csak ma kapcsoltam be scannelésre. A Spybot Search & Destroy és a Malwarebyte's Antimalware is csak scannelésre vannak feltelepítve, de egyik sem van úgy feltéve, hogy aktív védelme lenne, mert mindenki tudja, hogy egy gépen csak egy antivírus kell működjön.
  • gergely1991
    De most komolyan:DDD
    Én csak a pingelés miatt ajánlottam hátha az ott nem volt engedélyezve, mert ha tiltva van a pingelési lehetőség akkor a net se fog működni. Ennek kiküszöbölődésére is lehet alkalmazni ugyanazt ami még anno írtam itt
  • Doomista
    Mi lenne nélküled azzal a gyerekkel. Te vagy a jobb keze.
  • Doomista
    Ja persze, meg én is akartam írni, csak valamiért nálam is kimaradt
  • kl24h
    Az Avira újratelepítésével már ment az internet (most az Avira tűzfalával együtt) és azután pedig beállítottam a megfelelő beállításokra.
  • gergely1991
    "Ha kikapcsoltam az Avira tűzfalát, akkor ment az internet."
    ÁÁÁÁ ezt én is akartam írni csak valamiért kimaradt
  • Doomista
  • kl24h
    Végre megoldodott a helyzet, tehát az Avira Premium Security Suite-t ujra kellett tegyem és ekkor már ment az internet.

Az történt, hogy egy olyan vírusos oldalt nyítottak fel, hogy az Avira a vírust automatikusan karanténba helyezte, mihelyt az internetezést is leblokkolta. Nemcsak az Internet Explorer, hanem más program sem tudott az internetre kapcsolódni, csak egyedül az Avira.
    Erdekes modon az Avira-nál a Block All Trafic nem volt bejelőlve és mégsem ment az internet. Felnyitottam a Configure AntiVir-t de ott sehol nem láttam, hogy blokkolt volna minden programot ami az internetre akart volna kapcsolódni. Ha kikapcsoltam az Avira tűzfalát, akkor ment az internet.
  • dsg
    Siman lejott az AVG, csak kozben villogott az Avast (elavult adatbazis...stb.)
    Aztan magatol kikapcsolt a gep es eleg nehezen indult ujra, de most szuper.
    Kosz a segitseget.
  • Arkon
    Lehet, hogy kell még ez is mert nem fog olyan egyszerűen uninstallálódni az AVG. Ez egy rossz szokása neki. AVG termékek eltávolítója:
    32 bit és 64 bit

Ja és igen a WIN 7 tűzfalát kapcsold ki ha az avast internet security-t használod. Mivel az tartalmaz tűzfalat is.
  • Doomista
    Na, látom a figyelmed nem lankad :)
  • Narxis
    Nem kárörvendtem, csak vicces volt. Zone Alarm=Kaspersky, minek rakjam be 2-szer? Coronita már megtette.