41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    S ezt konkrétan mire alapozod? Arra, hogy kevesebb funkciója van, vagy a detektálására? Mert ha az utóbbira, akkor valamit rosszul néztél.
    Igaz, hogy nincs telenyomva funkciókkal és különböző komponensekkel, de attól még megelőzésre jó, olyan gépre meg főleg, amin nuku vírusírtó, mert az azt kezelő ember is nuku ebben a témában. Na, nekik lett ez fejlesztve, így ne csodálkozz.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor ajánlhatom a furkót?:DDD
  • Bal0924
    Régebben azt mondtam a Nod32-re, hogy csak arra való, hogy a Windows ne panaszkodjon a vírusirtó hiánya miatt.. Tévedtem a Microsoft Security Essentials való arra. A Nod32 többet tud, mond el miket csinál...
  • Doomista
    Ajánlom mindenkinek a UnHackMe "antivírust".

Nekem elszállt tőle a frissen rakott windows xp! Addig eljutottam, hogy feltelepítettem, aztán kért egy restartot, de az után már nem láttam viszont a rendszert.

Csökkentett módba se. Szóval ajánlom. Remélem más eljut a program menüig. 2 éve szintén kipróbáltam windows xp-n, akkor kék halált okozott :D

• Apocalipto
    Te miért tetted a 7-esre?
  • Narxis

miért?
  • Bal0924
    Én inkább a 10-s skálán 3-asra tenném az MSE-t.(Microsoft Security Essentials)
  • gergely1991
    végülis te linkeltél egy VT elemzést: idézet a üzenetedből
  • PSPeti
    Végülis lefuttattam. Nem történt semmi különös. Kaspersky sem jelzett semmit.
  • gergely1991
    Annyi de annyi ilyen hasonló AV van hogy szegény AVG-sek csak foghatják a fejüket, amúgy meg tudtommal ez már a 2. Antivir változata...
  • Doomista
    http://biztonsagportal.hu/gondosan-kidolgozott-az-antivirus7-al-antivirus.html
  • Bal0924
    Ki használja ezt a vírusirtót? (MSE, Microsoft Security Essentials)
  • Bal0924
    Tényleg 1 fokkal jobb a MSE, mint a Norton?
    Szuper!
    Akkor ki lesz próbálva..
  • Narxis
    7

és

6
  • Narxis
    Nagyon gyanús!
  • Bal0924
    Hello!

Ti mit szóltok a Microsoft Security Essentials vírusirtóról?
    Egy 10-s skálón hol áll?

Ugyan ez a kérdés a Norton Internet Security 2010-hez is...
  • PSPeti
    Anubis
  • Narxis
    Töltsd fel valahova és kielemezzük!
  • gergely1991
    Ha a programot eredetinek mondják akkor a digitális tanúsítvány hiánya miatt tekinthetjük fertőzőnek is.
  • Pano
    Nem valószínű. Ilyen találatoknál már meg kell fontolni, meg jobban megkukkantani, mit is csinál az exe fájl.
  • PSPeti
    Sziasztok!
    Szerintetek ártalmatlan? VT
  • gergely1991
    eltűznének=eltűnnének
    A gyorsformázás tudtommal nem törli az egész adatot amely egy speciális programmal visszahozhatók(ha reinstall-ra kerülne sor)
  • gergely1991
    Ha ez se segítene:
    Lehet hogy jónány fájlt letörölhetett:telepítő lemez behelyezése majd javítás(nem hinném hogy a telepített programok eltűznének)vagy reinstall(ebben az esetben az összes rendszerpartíción mentett adat elvesz)
  • mike0013
    köszi szépen a gyors választ, megmondom neki:)
  • Doomista
    + segitség ahhoz, hogy hogyan is kell kiírni + használni az avira rescue cd-t...
  • Pano
    Avira Rescue CD letölt > cd-re kiír > bebootol vele > beállításokba beállítani, hogy a talált vírusokat törölje > lefuttatni
  • mike0013
    Sziasztok!
    Egyik ismerősöm felrakott valami programot (gfwin.exe), aztán amikor rájött, hogy nem kellett volna azonnal letörölte... így jobban utánaolvasva a gfwin.exe egy vírus, na mindegy. Aztán most ott tart, hogy nem indítja el a rendszert neki, hanem csak megjelenik a kurzor és ennyi, semmi más nem jön be, mit lehetne tenni?
    Köszi előre is!
  • kl24h
    A végzetességet nem engedi a NIS.
    Ha valami benn is marad, az csak egy kis dolog, ami nem teszi tönkre a rendszert.
  • Narxis
    Gyanús

VT

• gergely1991
    kommenteket elolvasni:O
  • gergely1991
    A vége az elégé érdekes XD
  • Doomista
    Nem, nem elég! Légy maximalista!
  • Arkon
    Miért? UPC Fiber Power 30 csomagom van. Nekem ez untig elég.
  • Doomista
    Szerintem se...nálad alap kellene hogy legyen a 120 mbit :s
  • Arkon
    Hát az enyém sem valami gyors. Speedtest.
  • Narxis
    :ASD:AASD:DSA
  • Doomista
    Nálam nem túl pontos :(
  • Doomista
    Ja, azt hittem azért mert nálad ennyi és azt hitted hogy ennyi :D
  • Pano
    A speedtest a legpontosabb, ami van.
    Viszont ha sebességet mérsz ki kell kapcsolni minden olyat, ami a küldött/fogadott pakkhoz hozzáférhet (amivel tesztel), úgy mint antivirus, tűzfal, esetleg azokhoz tartozó bővítmények.
  • Krystalx
    nálam a speedtest pontosan mér...szándékosan tettem be ezt a másikat a látvány miatt