41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Rage47
    na ez jó, köszi:)
  • F34R
    Vki már próbálkozott vele itt ha jól emlékszem de újkulcsok leszenk sztem

OFF egy kicsit de blacklist crack-el akármien kulcsot raksz be ne mdobja ki kicsit illegális de a miénk :)
  • Narxis
    Nem tudom, olvastam egy valakitől, hogy a 10-es kulccsal fel tudta rakni az RC-t, de szerintem a végleges verzióig várj vele. Azt biztos fel lehet rakni 10-es kulccsal.
  • Rage47
    kasperskyt fel tudom rakni a mostani 10-es kulcsommal, vagy annak megint új kulcs kell?:S
  • Narxis
    Akkor sem fogadom el, hogy gyorsabb!!!!!!!!!!44444444444444 Na jó, de mert leszarom.. :D

Kaspersky nemsokára megjelenik, RC fázisban vannak már. Szerintem 1-2 hónap max.
  • Arkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hali !

Klatty a szövegmező alatt a 'Makrók' fülre és ott addig görgetsz lefelé amíg meg nem találod. De van ott más hasznos is.
  • RBJ
    ennél az a gond hogy nem fogad el semmiféle kulcsot.
    és ezen ot a not a sale" felirat.
  • gergely1991
    KIS/KAV 11.0.0.232
    11.0.0.231-est eltávolították:/
  • gergely1991
  • F34R
    de nem tudom a tag-ot xD énis abba akartam
  • Arkon
    Ezért javasoltam, hogy használjunk ilyenkor spoilert!
  • Pethy23
  • F34R
    Ilyenen nem illik összeveszni Opera a gyorsabb és kész sajnos oldalkompatibilis hibái vannak de én így szeretem memóriakezelése messze a legjobb azért nem fagynak ki a fülek és laggolnak, talán még a chrome ami jó html5 css3 és marhagyors (persze rahedli ram kiséretében )

DE EZ NEM BÖNGÉSZŐ TOPIC EZÉRT MARADJUNK a témánál

Új Kaspersky mikor jelenik meg???
  • Arkon
    FF (nálam és érzetre) egyazon sebességű mint az Opera.
    Van spoiler ami elrejti az OFF-ot. Használd.
  • Pethy23
    Pale Moon-ra gonolsz mert még az is fele olyan gyors, én 5 évig foxot használtam, de ez az Opera elképesztően gyorsabb, program működésben és oldal töltésben is, Fox tab kezelése díjnyertesen dög lassú, ez meg 40 fület megnyitva is vígan működik:)

De itt már nagy az OFF:)
  • Narxis
    Van felturbózott Firefox, az gyorsabb.
  • Pethy23
    Ha Opera 10.5x-nél is gyorsabb a Foxod akkor az érzékszerveiddel lesz a gond:D
  • Arkon
    Nem nézik hülének az embereket, de mint minden reklámban - így itt is - megengedett, sőt egyenesen kötelező a kisebb-nagyobb csúsztatás vagy a hazugság. Egyébként nálam a FF érezhetően gyorsabb (még mindig) mint a Google Chrome. Vagy pedig az én érzékeim csalnak.

• RBJ
    képzeld nem fail .
  • Pano
    Szerintem meg ez fail, hogy az embereket ennyire hülyének nézik:

Google Chrome 5 Speedtest
  • F34R
    Az mekkora fail xD
  • RBJ
    érdekes lett a az uj kaspersky kulcskezelése. régen kiirta ha nem a megfelelőt adtad be kav kis nek most meg frissitené a kav ot kis re.
  • Narxis
    Nincs is gond vele, nem arról beszéltünk, hanem, hogy szemetet hagy maga után, de ha nem hiszel nekem nyugodtan nézz szét a registryben a Program Data, Program Files, AppData mappákban.
  • F34R
    * tudom hogy sokat nyávogok de tűzfal miatt böngésző lassabb 10% kb poertot belehet külön állítani csak böngészőre?
  • F34R
    tudom kicsit későn nekem is volt bajom a KIS el , vmi buherált ... volt és 699 napos lisence. Szedd le a Kaspersky honlapról a removert nekem kiszedte azz az idegesítő mappát is a sajátgépből , megjegyzem előtte registry-cclean el csökkentet móddal saját uninstall-jával próválkoztam semmi ezzel 100% hogy kiszedsz mident újraindítást igényel sajnos

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463

*
    Avira tud reklámokat blokkolni?? javascript ,stb? vmi szűrő kellene sunbelt firewall jeleggű az szépen kiszedta a sok mocskot :P
  • Doomista

• RBJ
    Intim kérdés.
    a KAV 2011 BETA NAL lehet a régi kulcsokat használni vagy csak teszt jelegű marad.?
  • Pano
    köszi
  • Arkon
  • Doomista
  • Pano
    [center]

• RBJ
    csókolom, meggyütem a heti munkából. érdekes nekem soha semmi gondom nem volt KAV uninstallal.
    én se vagyok hive a reseterek nek meg ki tudja milyen aktiváloknak. vagy kulcs vagy serial. keresni kell és kész.
    mondjuk még mindig a dr.web et nyomom
  • Charun
    Én kb 2 hete használom ezt a párosítást NOD32 plusz Comodo csak tűzfal és tökéletesen végzi a dolgát.Én személy szerint az új 4.2 NOD-ot nem tartom rossznak a gépemet nem fogja jól detektál gyors bootidő stb.Ha valamit mégsem talál meg akkor meg a Defense+ megfogja úgyis.
  • Narxis
    Rapidshare

http://depositfiles.com/files/pb7bdog00

http://uploading.com/files/286c2c38/A.Anti-Malware-LXT.rar/
  • Pano
    Csak az okosságot nem tudod valahova feltenni? Sajnos nem tudok erről az oldalról tölteni (elmagyarázni hozzszú lenne miért, de röviden: fasz a netszolgáltatóm)
  • MeoH #31642
    En most csereltem le a Nodot Avastra a csaladban. Ujsagkod miatt jo volt, de a 4,x verziok nagyon bezabaltak neha a procit a regebbi gepeknel. Szoval sztem Avast.
  • Arkon
    Egy kérdés a hozzább értőkhöz, mert én egyiket sem használom és ezért nem is ismerem annyira, hogy válasszak közülük vagy én magam döntsem el.

Másik ismerősöm gépére tenném fel a Comodo tűzfalát és a Defense+-t.(AV részét nem) Ez a kiindulási alap. Antivírusnak a tűzfal és Defense+ mellé melyiket javasoljátok a kettő közül?
    NOD32 vagy Avast5.
    Fontos szempont, hogy magyar nyelvű legyen progi. A Nodhoz van folyamatosan magazinos kódunk így az is egyfajta képpen ingyenes lenne mint az avast5.
  • Arkon
  • Narxis
    Kaspersky amúgy is rengeteg szemetet hagy maga után, az Ashampoo Anti-Malware pedig olyan egyszerű mint a faék. Még újraindítást se kér eltávolítás után.

Én se vagyok híve az olyan warezolt AV-nek ami nem sima seriallal vagy key-vel működik, de ebből csak ez van. :)
  • gergely1991
    Csak itt onnan kezdődik a baj hogy mindig csillogtatjátok hogy huu de jó 6xxx napig tartó liszenszem van(nem tudom ki volt de lehet ő is ilyen sorsra jut)majd aztán ha ilyen helyzetbe kerül mint hogy az ismerősöd, akkor csak kapkod a feje púpja után.Az ilyen hasonló helyzetekben ajánlom a regisztryben át nézni a RUN kulcsot is mert hát az tehet róla az egészről...