41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Camtasia Studio? Ártalmatlan jószág, még én is használom!
  • Krystalx
    van egy program, amit csak nagyon ritkán használok,ezért a portable verziót használom. a mérete miatt nem nagyon tudom feltölteni tesztelős helyekre, mint pl VT.
    comodo.com-on sikerült megnézetnem ,de az elemzés nem annyira egyértelmű számomra. Légyszi nézzétek meg nekem és aki ért hozzá írja le ,hogy biztonságos-e a program az analízis szerint.
    http://camas.comodo.com/cgi-bin/submit?file=2084bac62f3107eb2054fb6f7d8a97752539db676be78813ce9589ff38030614

• Pano
    Szerintem nem ez volt a kérdés.
  • Doomista
  • F34R
    és dióhéjban nem ér semmit volt fent reggel teszt jellegel. Avira , avast , eset sokkalta több vírust talál ;)
  • gergely1991
    A Fejlécen lévő Bannerről csak annyit hogy:Ez aljasság volt tőled -.-
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vicceltem jó ötlet volt most már megis érdemli a múltkori viselkedése alapján...Bár a cég nem tudom mit fog mondani erre ha benéz igaz nem tud angolul de a kép mindent elárul:DD Amúgy ha váltanál ajánlom hogy legyen a háttér bináris szerkezetű:DD
  • Pano
    Tekinthető RC-nek. Ez már egy amolyan kiadásra jelölt változat, azaz a véglegeshez legközelebb álló. Már nem fejlesztenek rajta, minden új funkció kész, működik csak az esetleges felmerülő hibákat kell kijavítani. Dióhéjban.
  • Rage47
    mi az a technical release?
  • Pano
    Kaspersky AV/IS 2011 Technical Release
  • Andr0
    +1 a Bannerre:D tetszik a grafika, de el lett írva:D Avira: 1999-2100 ^^
  • Doomista
    Akkor hát nincs más választásom, mint elfogadni a mostani helyzetet ? :-(

• Black7Seven

• Arkon
    Jól éreztél rá. Nem! Te nem szavazhatsz!!! Ugyanis az érintettség esete állna így fent Nálad. Ezért az előbbi szavazatod sajnos de érvénytelen.
  • Doomista
    Jah én is szavazhatok, nem ? :DD

-1 :D
  • Doomista
  • Doomista
    http://biztonsagportal.hu/regi-ismerosok-tarolnak-a-virusok-toplistajan.html

Az ESET több százezer magyarországi felhasználó visszajelzésein alapuló statisztikai rendszere szerint 2010 áprilisában az alábbi 10 károkozó terjedt a legnagyobb számban. Ezek együttesen az összes fertőzés 24,74 százalékáért voltak felelősek.

1. Win32/Conficker féreg (5.85 %)
    2. Win32/Agent trójai (4.54 %)
    3. INF/Autorun vírus (3.92 %)
    4. Win32/PSW.OnLineGames trójai (2.34 %)
    5. INF/Conficker vírus (2.07 %)
    6. Win32/TrojanDownloader.Bredolab trójai (1.75 %)
    7. Win32/VB féreg (1.66 %)
    8. Win32/Packed.Autoit trójai (0.99 %)
    9. Win32/Mebroot.K trójai (0.86 %)
    10. Win32/Pacex féreg (0.76 %)
  • Arkon
    Kötekedni akarolol kicsicsávóó? Merhaigen, akkó megverekedhetünk, de legalább ketten gyertek (Te meg a majré), hogy többen legyél.
  • Doomista
    FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ágrárgárgárgárgárárgrgárgárgárgárgárgrg :DDDD

Ezért mindenkit nevelő otthonba küldök!
  • Black7Seven
    Látom elindult egy szavazás. Egyébként megjegyzem, - nem is rossz a fejléc.

Részemről is +1 szavazat rá.
  • Möbiusz
    +1
  • Narxis
    Hát te merre jártál?
  • etele34
    Hát ezért muszáj feloldanom a tiltásomat erre az egy percre amíg szavazok, hogy ne haljak meg hülén.

+1 részemről is.
  • Narxis
    +1
  • RBJ
    kérem vissza a szép zöld pázsitot
  • Arkon
    Pano !

Isten vagy!!! Csodálatos ez a fejléc! Maradjon így !!! Én erre adom a szavazatomat.
    Tehát akkor erre (először) 1 szavazat.

Többiek?
  • Narxis
    Nemár... valami rémlik... xD basszus. Arról jutott eszembe, hogy gergely fórumtársunk csinálta ezt a milyen antivírust szeretsz/használsz szavazást, lehetne aztán olyan is, hogy milyen böngészőt használsz ami szintén azért biztonsági téma és érdekes képet adna a topikot látogatók szavazatai alapján. A másik amiről eszembe jutott, hogy Team Fortress 2 topikban volt sokszor szavazás és akkor felélénkült a topik, viták voltak meg ilyesmik.. :D Me mindenki bizonygatta a maga igazát, hogy mé szavazott erre vagy arra... :D
  • Rage47
    okééé
  • gergely1991
    Remélem nem kell újabb űrlapot létrehoznom
  • Doomista
    Én nem.
  • Pano
    Egyszer már felhoztam ezt, akkor meg lehurrogtatok, hogy mi a tökömnek :D
  • Doomista
    Aham.
  • Narxis
    Néha lehetne szavazás a bannerban, nyilván a témával kapcsolatosan. Szerintetek?
  • atidnaB
    Így már érthető..:)
  • lck #31927
    Avast-ot a kényelmes kezelése, kis gépigénye és a cég korrektsége miatt használom. A legjobb 5 vírusirtó közé sorolom. Valamint bízom magamban. Másoknak az Avirát azért javaslom mert nem bízom bennük :)))
  • atidnaB
    Na,igen,ez is igaz..De ahogy elnézem,Te leginkább Avast párti vagy..és mégis az Avirát ajánlod biztonsági megoldásként..Fura..Legalábbis részemről..Köszönöm az infókat!..
  • lck #31925
    Hamis pozitív talán egy kicsivel több - de inkább 2 hamis pozitív mint egy bekapott vírus.
  • RBJ
    jó karbantartott rendszer, rendes gép és nem hulye felhasználó és akkor nincs gond.

ha akarnék se tudnék problémát felhozni.
  • atidnaB
    Aham,értem..És hogy áll a fals-pozitív riasztásokkal?..hadilábon vagy..?..
  • gergely1991
    3 szó:Avira Antivir Personal
  • Narxis
    Neked soha semmivel nincs bajod, vagy kamuzol vagy csodagéped van. :P