41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Csak jelezni szeretném, hogy Aviránál nincsenek ilyen gondok.

no advertisement
    no advertisement
    no advertisement
    no advertisement

• Pano
    Ezt írtam is, hogy nem csak a eset csinálja. Itt nem is a reklámot kifogásolom, meg írtam, hogy mások is hazudoznak. Csak a mértéke és a szinte már pofátlanságba menő fokozata, ami zavar :)
  • kl24h
    Nálam a í=` vagy Í=~, ha a billentyűzet a Hungarian 101 key-re van allítva. Én azért allítottam 101-re, hogy ne cserélje fel a Z az Y-nal.
  • kl24h
    Mindenik crack-et blokkólja? Érdekes...

A Norton Internet Security nem csinál ilyent, ritka, amelyik crack-et blokkólja. Az is igaz, hogy én nem sok crack-kel dolgoztam.
  • nandorb
    vipre is az AVG is pl. a Windows 7 az AVG-t ajanlja felrakni kozben 1 kalap szart se er.
  • Narxis
    Az a gond, hogy ezt nem csak a Nod csinálja.
  • Pano
    Most nem ezen van a hangsúly, hogy ki tojik rá meg ki nem, csak kifejtjük ez ügyben az álláspontunkat.
    Rengeteg embert nagyon megvezetnek és ez az ami nekem nem tetszik az ESET-ben. Nem azt mondom, hogy szar program, hanem a piaci igényeknek megfelelő, de NEM kiemelkedő, mint ahogy próbálják beletömni a fejekbe miért jobbak, mint mindenki más, holott nem. A HOGYAN-on van a lényeg. Marketing kell, hogy eladd a cuccod, csak szerintem vannak bizonyos határok.
  • RBJ
    én meg tojok a marketingbe. azt használok amit pillanatnyilag jónak látok vagy tapasztalok ,hogy beválik.
  • Pano
    Csak egy példa, hogy jobban megértsd a nézőpontomat, ha már bele merültünk.
    Nem tudom mennyire ismeritek az ilyen Zepter edényeket. Ott is megy a gerilla meg direkt marketing, amikor próbálják nekem bizonygatni, hogy miért költsek egy kurva edénykészletre közel 300 ezer forintot. Vannak előnyei az edénynek, amikkel egyet értesz, csak a mellé rakott parasztvakítás nem tetsző, amivel rá akarnak venni arra, hogy egy vagyont költsél ilyen szarokra.
    Most nem az árát hasonlítottam össze, szal ne azt vegyétek ki a mondandómból, csak a dolog természete.
  • Pano
    Én nem az agresszív marketing miatt szidom, hanem az egekbe kiáltó hazugságaik miatt.
    Minden terméknél azért hazudnak, ezt nem tagadom. De a NOD32 már túlzottan is, a sok fizetett tesztről meg nem is beszélve.
  • Narxis
    Hányinger... ha Nod-ot szidjátok az agresszív marketing miatt akkor ez a srác is megérdemli amit most kapott youtube-on a hozzászólásoknál.... szinte minden terméket a Comodohoz mérnek, Comodo Leak Testet futtatnak majd pedig elmondják, hogy ez nem Comodo tehát szar. Vicc.
  • nandorb
    bazze nemtom hogy megy a hosszu i betu. regeben vhogy ment most meg ugyse adja.
  • Arkon
    De ha meg már ékezetet használsz a magyar nyelvben, akkor azt tedd helyesen!

igy - helyesen - így
    ir - helyesen - ír
    ékkezetekkel - helyesen - ékezetekkel
  • nandorb
    Mé igy szebb ha vki. ékkezetekkel ir?
  • nandorb
    birsz foldert siman berakni.
  • gergely1991
    Nem írástudatlan mert valószínüleg angol billentyűzete van..:)

Amúgy nem szép dolog átterelni másik vírusirtóra had döntsön (ahogy Norb3rt kollégánk is írta)ugye nandorb?
  • RETROB0Y
    De Dll fileokat is be lehet rakni?

Mert azokat blokkolja a Dll fileokat midig szinte exet is szokott mondjuk...

Ezt amugy hol kell? A kép nem egyértelmü
  • L7wy
    Loool :D
  • nandorb
    hat berakod neki hogy ne csinalja ennyire nehez beallitani?
    Kep:

U.I.
    Minden antivirus-nak az a dolga hogy blockolja a torest...
  • Arkon
  • RETROB0Y
    De a KIS BLOKKOLJA A CRACKEKET !!!
  • N0RB3RT
    Nem szar a nod32, szerintem próbáld ki mindkettőt és te magad döts hogy neked melyik a jó, mi a kényelmesebb, hatékonyabb. Ne ócsárold a programot azért mert egy írástudatlan fórumozó ugyanezt teszi.
  • nandorb
    KIS 2010 ingyen 1evre xp es win7 egyarant

Felejtsd el az AVG-t.
  • RETROB0Y
    AVG Free milyen?
  • nandorb
    Minek annyi jatekkal jatszani ha 1 tetszik.
  • RETROB0Y
    Persze majd mindent megveszek jah....

• nandorb
    ne tort jattekkal jatsz hanem vegyel orginalt:)

Nemtom miota nemjatszottam tort gamel.
  • RETROB0Y
    Egyszerüen nmtudom mit használjak

Nod32 ezek szerint szar a Vipre sem túl bíztató az ingyenesek meg mind naggyon le vannak butitva gondolom a fizetősekhez meg nincs liszenszem csak a KIShez de az meg az összes tört gémememet szinte blokkolja

Passz
  • nandorb
    Vipre antivirus premiumhoz nekem is van... de a vipre jobb a detektalas/virus torles miegyebb...
  • Doomista
  • RETROB0Y
    És a Vipre Antivirus+Antispyware az milyen?

Mert vagy Nod32 vagy Vipre-hez van kulcsom a Gamestarból

Csak virusirto jó me a securityk vagy a cracket vagy a torrentelést basztatják
  • nandorb
    Kis detektalas,10% hogy kepes torolni vmi virust... ja es bena/lassu.
  • RETROB0Y
    Egy dolgot nem értek a Nod32 miért rossz?

A Vipre például jó?

• gergely1991
    Na de miért váltottál?
  • gergely1991
    Még valami: Lassan már oda jutunk hogy a kaspersky olyan gépekre javasolt ahol warezzolnak vagy poreszt után kutatnak
  • Arkon
    Hali!

Ne bántsd a nodot mert jó program. Nálam az itthoni gépen (laptopon KIS van) évekig NOD volt és nem kellett vírus miatt újrahúznom a windowst, pedig többnyire asszony nyúzta a gépet és Ő bizony nagyon sokszor kattintgatott aztán mindenre. NOD a naplóját nézve - ha kellett - fogott mindent.
  • gergely1991
    Ha kicsit te is gondolkodnál akkor rá jönnél hogy a Kaspersky sokat vesz a teljesítményből aztán meg panaszkodnak jaj de lassú a gép lassan tölt be a net stb.Azért mert te a nod-ot avirat avastot mondod fos minőségűnek annak csak az gondja hogy nem értesz az optimális beállításukhoz....
  • nandorb
    Felti a reputaciojat mert tudjuk hogy az avira fos... Doom is olyan mint narxis ra akarjak huzni az emberkeket hogy fost hasznaljanak. Ilyen nod32-tot meg Avirat,avastot...
  • gergely1991
    A kaspersky-t a géped(akár a net is) teljesítményétől függően használhatod...
  • Arkon

[spoiler]Óh igen látom! Logódon van ki vagy.
    A neved rövid, de VIP tagságod nagy.
    Bár ezt a jelet magad raktad rád,
    szó nélkül vállalva az avirát.[spoiler]