41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    NIS-ből van 90 napos is.
  • Arkon
    Szia !

Ilyenkor az a legjobb megoldás - tapasztalatból mondom -, ha egyenként kipróbálod őket. Felteszed az egyiket és 30 napig használod. Ebből már lesz tapasztalatod. Utána felteszed a másikat szintén 30 napra. (bár a NIS-ből mintha csak 15 napos trial lenne)
    Ezek után már könnyebben tudsz választani, hogy melyik jön be Nálad.
  • kl24h
    Mindkettő szuper jó.

Én jelenleg a NIS2010 használom, meg is vagyok elégedve vele.
    Ami jó a NIS-ben, hogy minden oldalt enged felnyítni, ha pedig támadó az oldal, akkor leblokkólja. Nem blokkolja csak úgy hiába az egyes oldalakat, mint ahogy egyes antivírusok csinálnak. Sok oldalnál jelzi, hogy az oldal nem biztonságos, de ha az adott oldalt letisztították, akkor tökéletesen felnyílik.
    Van egy hátránya is, hogy egy kissé fogja a gépet, csak akkor, amikor frissít vagy valami mást dolgozik. Ezért kell egy kis RAM memoria is, pl. Windows XP SP2 esetén elég az 512MB.

A KIS-ről nem tudok saját véleményt mondani, mert nem használtam, de ebben a topikban vannak akik használják es jobban hozzá túdnak szólni.

Ahogy mondták a itt a forúmozók a KIS is nagyon szuper jó védelmet ad.
    Ennek alapján en mindkettöt pont úgy túdom ajánlani.
  • Puhos
    Csá!

A közeljövőben lejár az ESS4 licencem és ne akarom hosszabbítani. Most két program közül kéne választanom KIS2010 vagy a NIS2010. Mindenképpen összetett (magyar nyelvű) programban gondolkodom (vírusirtó, tűzfal, spyware védelem). Kérnélek benneteket, hogy véleményezzétek a két programot, ki melyiket ajánlja, miért és miért nem.

Köszönöm a segítséget mindeniknek.
  • RETROB0Y
    CSAK MA!

INGYEN DAEMON TOOLS PRO STANDARD!
    LINK
  • RBJ
    én is vipi zek most mert a kav 2011 kiakasztott. párszor elfagyott a gépem miatta . főleg keresés közben.
  • RETROB0Y
    Hali!
    A Vipre Antivirus+Antispyware 4.0 kurva jóó!!

Sztem egy egyéves liszenszre be fogok ruházni ha esetleg már nem lesz kód az egyik magyar számitógépes ujsághoz!

Jah és nmutolsósorban gyorsabb picivel mint a NOD32 de a Kasperskynél sokkal

A magyar forditás igényes a programot ajánlani tudom csak

A tűzflalról nem tudok mit mondani mert direkt olyat változatot szedtem le amiben nincs
  • Apocalipto
    Vótmá?

Immunet 2.0
  • L7wy
    Ismerd meg :P TrakAx
  • gergely1991
    Reakcióm erre
    "Mennyivel jobb fizetős írtót feltenni mint inkább ingyenest otthonra?"
    A free ugyan ingyenes de korlátozott lehetőségekkel vannak ellátva(pl.:nincs webvédelme,nem folyamatosan frissül,stb.)A fizetős ezeket tudja(akár többet is tud)
    Ez olyan marketinges dolog ez.
  • gergely1991
    Remélem azzal tudatával tisztában vagy hogy nincs "legjobb" vírusirtó.Minden vírusirtónak vannak hibái.Mondjuk a kasperskynek jó a detektálása de rendszerterhelő is tud lenni.Avira nem terheli a rendszert de közepes a detektálása.Avast,nod32 a közepesnél (kicsivel) jobb detektálásal rendelkezik de az aviravanál nagyon kicsi a rendszerterhelése(amit azt jelentheti hogy akár nem is veszed észre a lassulást).A vírusirtók rendszerfüggők.Mint a közmondás tartja:Kinek a pap kinek a papné.Ezért csak a saját talpasztalaidra higgy ne másokéba.Mink talán tippet adunk a kipróbálásra.
  • Zune
    Szevasztok fiuk-lányok!

Légyszives tudnátok kirakni ide az oldalra olyan linkeket amik virussal vannak fertőzve,mármint az oldalak?!Csak egy pár darab kellene.Ahogy régebben is olvasgattam ti azért tudtok egy párat.Előre is köszönöm!
  • Mikeee76
    Nekem nem a vírusokról hanem a vírusírtókról kellene független toplista.
    Mennyivel jobb fizetős írtót feltenni mint inkább ingyenest otthonra?
  • Doomista
    http://biztonsagportal.hu/regi-ismerosok-kerultek-fel-a-virusok-toplistajara.html

A VirusBuster 2010. májusi vírus toplistája:

1. Trojan.Wigon.AE (22,95 %)
    2. Backdoor.Nepoe.IF (18,95 %)
    3. Trojan.Kryptik.QGV (10,07 %)
    4. Backdoor.Nepoe.DL (7,81 %)
    5. Worm.Rbot.MCG (5,21 %)
    6. TrojanSpy.Bredolab.CCA (4,77 %)
    7. Win32.Sality.BE (4,05 %)
    8. Trojan.VBKrypt.ALR (2,73 %)
    9. Trojan.Sasfis.JFU (2,53 %)
    10. Backdoor.Nepoe.IJ (1,88 %)
  • josi
    vagy itt van másik
  • josi
    pl: ezzel
  • Wreck86
    Ilyeneket hogyan lehet kreáltatni? :)
  • Doomista
    Fogalmam sincs.
  • kl24h
    Nem nyert a spammer
  • kl24h
    Biztos vagy benne?
  • Arkon
    Hali Möbiusz!

135 és 139-es portok kérdésére a válaszom.
    A 135-ös port a Windows fő hálózati szolgáltatásaihoz tartozik. Fontos port!
    A 139-es port pedig a NetBIOS funkciókért felelős, így ez is elég fontos tud lenni.
    Zárttá tenni azaz "lezárni" őket csak a hálózati szolgáltatások leállításával lehet.
    Én ezt nem javaslom.

Maradt még a 445-ös port. Ez az un. well-known port, ezt a MS lefoglalta magának (Microsoft-DS)

Mi is ez?

Ez nem más, mint a fájl- és nyomtatómegosztás natív, NetBIOS-mentes elérésének a portja.
    Ezt tudod zárni ha akarod. Start/Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatok/Helyi kapcsolat ikonra katt, majd tulajdonságok fül. Itt vedd ki a pipát a 'Fájl-és nyomtatómegosztás Microsoft Networkhöz' elől.
  • gergely1991
    Winxp tűzfalában:start>futatás>firewall.cpl
    Kivételen fülön, vagy a speciális fülön a hálozati kapcsolat beállításainál a beállítás gombra kattintva szolgáltatás fülön nézz körül
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De semmi köze a témához
  • Narxis
    Mert az értelmes kérdés!
  • gergely1991
    Látom rájöttél a dologra(csak valamit benéztemXD)
    Bár nem tudom a Narxis féle "Hány éves a spanyol király" kérdéséért miért nem kapott büntit..
  • Arkon
    Jajám ..
  • Doomista
    (1 büntipont) Dátum: 2010.06.12. 13:05 Adta: [NST]Cifu
    "Merre mutat az iránytű ha kimegyünk a világűrbe?:S"

Értelmes kérdés az Anatómia topicban, első felvonás.
  • gergely1991
    Ezek után nekem is van ötletem: Olyan szoftvert kell előállítani mely az algoritmusokat randomszerűen különféle programozási nyelvként fordítaná le
  • gergely1991
    Szerintem csak egyszerűen zárni kell a fájlhoz való hozzáférést.A titkosítást pedig ígyis-úgyis feltörhetik majd...
  • Doomista
    Ez az arc tud valamit, amit te nem!
  • kl24h
    Kaminsky ötlete ismét megmentheti a netet
  • kl24h
    Milyen jó, hogy NIS-t használok, nincsenek ilyen gondjaim, máskülönben ezért is tettem fel az Avira helyett, mert nagyon sok hasznos oldalt blokkolt az Avira.
  • gergely1991
    De az ember csak lehet kíváncsi ugye?XD
  • Narxis
    De akkor felesleges feltöltened a Skype-ot virustotal-ra mert nem fájlra riaszt hanem a címre. :D
  • Möbiusz
    Sziasztok !

Nem teljesen témába vág, de megkérdezem.
    Win XP-n a saját tűzfalát tesztelve a grc.com-on a 135 és a 139-es portok nyitottak. Hol tudom megnézni hogy miért vannak ezek nyitva és hol tudom azt elérni, hogy zártak legyenek. Valami szolgáltatás biztosan használja ezeket gondolom én. Csak ASC-vel tudtam megnézni. Az első három sor.Kép.

Köszi ha valaki tud segíteni.
  • gergely1991
    #32485:
    "A webguard visít az url-re."
    Erre céloztam:D
    #32484:
    Igen a Free-be nincs webguard:)
  • Narxis
    A webguard visít az url-re.
  • Pethy23
    Free-be tudtommal nincs Web Guard :)
  • gergely1991
    Érdekes mert nálam a free nem jelzet rá át is néztem fájlt(előttem direkt fríssitettem)Itt még nem is jelzi semminek se.Szerintem az Avira csak az automatikus letöltés miatt nyavalyog be nektek(mondjuk a heurisztika miatt)
  • L7wy
    Avira ezt is blokkolja, gondolom false...