41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• simon7012
    Sajnos tőlem is az Avastot......
  • Narxis
    Inkább ez.
  • RBJ
    comodo tűzfalat használok NAV 2011 el.
  • Doomista
    És ismét...ez már epic fail :-)
  • KranaZoli #35195
    Fijjugok!

No Offonse!

Legyetek szívesek ezt privátban folytatni tovább. Ez már olyan, mint egy chat.

Azt hiszem vmi érdemleges hozzászólásra nézek be, erre nothing...

Okés: Mindenhol van OFF és szombat este van, de szerintem Ti is érzitek talán, hogy ezek a HSZ-ek nem topic szintű hozzászólások.

Részemről megköszönném, ha megszűnne ez a csetelős eszmecsere. :)

• gergely1991
    LOL
    Próbálkozz ezzel is
  • Pano
    Nem akar, megnyugodhatsz.
  • Pano
    Valaki átvehetné a házigazda szerepét, mert nekem már nagyon tele van veleteket a tököm.
  • Narxis
    Dehogy hím, nőstény!
  • me and a monkey
    L7wy és Black7seven

Köszi az orentációt, tényleg azt hittem nő. De sose írtam neki privátot...:)

F1re

Én iszok, köszi, bontok egy sört.
    Most linkelték a másik fórumra ezen fórumot, kezdődik az igazi interaktív topikcsata.
    (egyébként rosszul írták, mert 35112-től indult Goodspeed "stand up comedy" előadása.)
  • kl24h
    Még szó volt erről valamikor réges-régen és megint megemlítem, hogy jó feltenni az antivírus mellé.
  • F1re
    :DDDDDDDDDD
    hogy ebbe a topicba mekkora élet van mindig :D
  • Narxis
    LOL, az ingyenes malwarebytes-ot töltsd le, frissítsd és csinálj egy full scant.
  • Kurt97
    Sziasztok, van egy nagyon zsíros kis problémám. Egyik nap azt veszem észre, hogy a kurzor magától mozog. Épp nyitva volt a Mozilla és a kurzor odament az egyik megnyitott oldalra, legörgetett, nézegette aztán visszagörgetett, utána felment a frissítés gombra és megnyomta. Azóta rengetegszer baszogatott már, miközben játszottam a kamerát buzerálta. Kijelölget szövegetek, kattintgat gombokra. Arra gondoltam, hogy talán valahogy feltört egy paréj és távoli asztali kapcsolattal belépett a gépemre és rendszeresen nézeget. Szerintetek mi ez? És hogy a szarba csinálta? Amúgy nincs most semmi tűzfal a gépemen csak az alap windows, de lehet most újrakéne tosznom a wint aztán csak utána nézni valami tűzfalat.
  • Narxis
  • Charun
    Gyakorlatilag ugyanolyan hibátlanul megy nálam,mint az előző végleges.A dolog lényege a KIS,KAV szereti ha előtte semmilyen kergető nem volt a gépen.Én ma délután raktam újra a gépet vagyis teljesen tiszta rendszerre raktam fel.A zero day tesztoldalamon 10/10-es volt ennyi röviden
  • kl24h
    Elnézést 2 napra.
  • kl24h
    #35071 válaszolva, ma már ez az eredmény. Nagy váltózás egy nap alatt.
  • Narxis
    Nekem átküldheted! :D
  • Evil Varlok
    Emsisoft Antimalware, tudod, ez az, amelyiknél csak a Norton a ratyibb, ágyúöntő mester!
  • kl24h
    #35071, #35078, már csak egy kérdés marad, hogy mit csinál a Norton?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akinek szükség a fájl, szívesen átküldöm!!!
  • simon7012
    Milyen tűzfalat használsz?
  • goodspeed
    Nem, a Comodo nem az utolsó, mert uccsó hely a Furkó által birtokolt tiszteletbeli helyezés :D De pont előtte van :D
  • goodspeed
    Ja hát az Avirát kenheted a hajadra :D
  • Charun
    Most töltöttem le én is és nemsokára telepítem majd leírom mik a tapasztalatok
  • Arkon
    Na persze hogyne. A Te listádon, azon amelyiken a Comodo meg az utolsó. Ugye így valahogy?
  • RBJ
    Ha jól láttam valahol a KAV nál lett egy újabb verzió , a béta végleges lett.11.0.2.556 cf2.
    erről valami tapasztalat ?

Pedig teljesen meg vagyok elégedve a NAV 2011 el de valamiért a szívem visszahúz a kav hoz.
  • goodspeed
    Minden féle listán első. Ez vitán felüli. Utána Kaspersky , McAfee, MSE. Ja a topic Banerbe betehetnétek már az MSE ikonját is , ha a két 19-es belefért :D
  • Doomista
    Bátor vagy te legény.
  • Narxis
    Mert csak!
  • Narxis
    Úgy értettem, hogy első!
  • Arkon
    Use Your Illusion.
  • Doomista
    Miért is ????!!!!!!
  • Narxis
    1.
  • Doomista
    Fele sem tréfa...
  • Arkon
    Akkor ezen a 19-es listán a Norton hányadik?
  • Narxis
    Symantec Ubiquity

* 22 million applications are added to Ubiquity database weekly
    * The size of the community contributing to the Ubiquity database is 100 million users
    * More than 75 percent of malware discovered by Ubiquity affects less than 50 Symantec users
    * Symantec blocked 3.2 billion attacks in 2009
  • Narxis
    :D
  • goodspeed
    Egyik 19 másik egy híján 20 :D
  • Doomista
    http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1734