Számítógépes hajtervezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄😄😄😄 nekem isaz jutott eszembe XDD
van rá egy jó program, PHOTOSHOP a neve ... -.-
nem haj, de szõr, az meg már egyremegy, ps-ben csináltam még a 300-láz alatt... ennél jobb progit nem találsz :]csak tudd majd használni 😉

nem haj, de szõr, az meg már egyremegy, ps-ben csináltam még a 300-láz alatt... ennél jobb progit nem találsz :]csak tudd majd használni 😉

u dont have to listen anybody else but me
Nekem holnapra lejön a #8 progi,amdj bemutatom
www.CRIMEMUSIC.try.hu
egészen pontosan errefelé.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
van egy csomó ilyen a szoftverbázison.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
tehát vki tud adni egy nevet????ami hajtervezös?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
sztem nem vírusos
Persze, megírod a CNC programot, aztán felfekszel és olyanra vágja a hajad a gép😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nod32 nekem jelzett
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez érdekesnek hangzik😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Van benne mindkettõ. Legalábbis adnak hozzá gyárilag néhány jó minõségû képet, amin lehet bohóckodni és vannak köztük csávókák is. 😊
Csak nõi része van vagy férfi is tényleg ?
Hm egész jónak tûnik köszi =)
Ááh, dehogy, csak anno leszedtem kíváncsiságból, azóta idõnként átkoppintom lányoknak, akik designt szeretnének váltani (legutóbb múlt héten volt egy delikvens). 😊
Képet szerintem találsz a neten, a mûködése röviden: elõször ki kell tölteni egy kérdõívet, milyen színû a bõröd, szemed és hajad, milyen hosszú a hajad, mennyire dús, mennyire göndör. Utána be kell töltened egy képet, lehetõleg világos háttér elõtt egy portrét, minimális árnyékokkal (általában igazolványképek megteszik). Ezt követõen bizonyos pontjait be kell tanítani a portrédnak (szemkontúr, szájkontúr, stb.) Ha ez megvan, akkor már lehet próbálgatni a dolgokat. Kategorizálva kínál fel elég sok firzurát és nagyon szépen ráblendingeli a fotóra, meg ezek nem ilyen innen-onnan kivágott hajak, hanem profin vannak megcsinálva, lehet õket színezgetni is, nagyítani/eltolni/tükrözni, stb. Van benne sminkelõs rész is, bár az szerintem nem olyan jó (vagy én nem jöttem rá a lényegére). A ruhás részt azt még nagyon meg se néztem. 😊 A trükk egyébként az egészben az, hogy valós termékekkel festegeted a hajat és csinálod a make-upot, úgyhogy a végén csinál egy bevásárlókosarat, hogy milyen szépségápolási szereket használtál fel, szóval egy jó nagy reklám az egész. 😊)
Képet szerintem találsz a neten, a mûködése röviden: elõször ki kell tölteni egy kérdõívet, milyen színû a bõröd, szemed és hajad, milyen hosszú a hajad, mennyire dús, mennyire göndör. Utána be kell töltened egy képet, lehetõleg világos háttér elõtt egy portrét, minimális árnyékokkal (általában igazolványképek megteszik). Ezt követõen bizonyos pontjait be kell tanítani a portrédnak (szemkontúr, szájkontúr, stb.) Ha ez megvan, akkor már lehet próbálgatni a dolgokat. Kategorizálva kínál fel elég sok firzurát és nagyon szépen ráblendingeli a fotóra, meg ezek nem ilyen innen-onnan kivágott hajak, hanem profin vannak megcsinálva, lehet õket színezgetni is, nagyítani/eltolni/tükrözni, stb. Van benne sminkelõs rész is, bár az szerintem nem olyan jó (vagy én nem jöttem rá a lényegére). A ruhás részt azt még nagyon meg se néztem. 😊 A trükk egyébként az egészben az, hogy valós termékekkel festegeted a hajat és csinálod a make-upot, úgyhogy a végén csinál egy bevásárlókosarat, hogy milyen szépségápolási szereket használtál fel, szóval egy jó nagy reklám az egész. 😊)
Sims 2 karaktertervezõ
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Értem. Egyként te ebben a szakmában dolgozol,vagy csak a progit ismered
Meg egy kicsit mutasd be pár képpel,ha megkérhetlek
Meg egy kicsit mutasd be pár képpel,ha megkérhetlek
Én egy 2002est találtam,1.3 GB😮
Ha vmi frisebb van,privit dobj pls
Ha vmi frisebb van,privit dobj pls
Görögországban láttam egy fodrászatban. Valami angol cégnek lehetett ott ilyen üzlete... Utánanézek hátha 😊
Nemrég voltam külföldön,és egy fodrászaton megakadt a szemem. Rengeteg dolog volt,de a legfeltûnõbb a computes hair desgning tûnt. Talán 8 euro volt,lényegtelen.
Szóval ki az,aki kipróbálta már ezt,vagy hallott illetve látott ilyenrõl?
Szóval ki az,aki kipróbálta már ezt,vagy hallott illetve látott ilyenrõl?