kábelzavar...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
<#hehe>

Mi az a windows?

Nincs bekötve hozzád a kábeltévé, no para 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Met
Odiág rendben van, hogy a csávó megcsinálta csak, hogyha arra jár egy másik szerelõ és belenéz a dobozba akkor szépen leköti a kábeledet én no tv

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

autoszimulator
Akko egyiket 25ezerér oda tudod adni jutányos áron themiddleF-nek 😄D

.: mobilize.hu :.

Schwarz
mittudomén, mikor hozták a modemet adták azt is, kértem mindjárt kettõt is :-)

Mi az a windows?

jaja, ahogy mondod schwarz...mennibe kerül a sávszûrõ?
Schwarz
hát a tv elé ugye illik sávszûrõt tenni, a kábelmodem csatlakozhat egybõl a kábelhálózatra. nincs kábeltv elõfizetésed, internet szolgáltatás meg van, mi? <#wilting>

Mi az a windows?

Magoo
attól még itt elbaxhatta 😊

a srác már megcsinálta az elõzõ albiban 2 szer faszán, és a bekötés elõtt sem jött be a tv2 vagy az rtl, csak szarul
sztem vagy el van ku8rva vagy atvertek amugy az RTL,TV2,M1 alapbol barhol bejonnek ingyen barmien antennaval kb 😄
bertino
honnan veszed, hogy a srác jól csinálta meg ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hali mindenkinek!
olyan problémám lenne, hogy a falamból egy kábel jön, ami ketté van osztva netre és tvre.Namost a helyzet az, hogy meg tudtam bundázni a tvt, ami azt jelenti, hogy 2 évre megvettem az összes adót 10ezer ft-ért, de vmiért nem mûxik, pedig a srác jól csinálta meg.Az adókat nem találom meg, az adás sistereg, és ha csak hozzáéintem a tvkábelt az elosztóhoz, akkor az RTL klub, TV2 magyar egy, ilyesmi jön csak be, nem tökéletes minõségben.Lehet, hogy a kábelek jelei zavarják egymást?
A kábelek nem törtek el, a tv-k jók, jól is van bekötve...nem tudjátok mi a para???

elõre is köszee a segítséget!!!

dragban