12
internet és kábeltv összekötés
  • Schwarz
  • Aspyrin
    Nincs bekötve hozzád a kábeltévé, no para :)
  • Met
    Odiág rendben van, hogy a csávó megcsinálta csak, hogyha arra jár egy másik szerelő és belenéz a dobozba akkor szépen leköti a kábeledet én no tv
  • autoszimulator
    Akko egyiket 25ezerér oda tudod adni jutányos áron themiddleF-nek :DD
  • Schwarz
    mittudomén, mikor hozták a modemet adták azt is, kértem mindjárt kettőt is :-)
  • themiddleF
    jaja, ahogy mondod schwarz...mennibe kerül a sávszűrő?
  • Schwarz
    hát a tv elé ugye illik sávszűrőt tenni, a kábelmodem csatlakozhat egyből a kábelhálózatra. nincs kábeltv előfizetésed, internet szolgáltatás meg van, mi?
  • Magoo
    attól még itt elbaxhatta :)
  • themiddleF
    a srác már megcsinálta az előző albiban 2 szer faszán, és a bekötés előtt sem jött be a tv2 vagy az rtl, csak szarul
  • F1re
    sztem vagy el van ku8rva vagy atvertek amugy az RTL,TV2,M1 alapbol barhol bejonnek ingyen barmien antennaval kb :D
  • bertino
    honnan veszed, hogy a srác jól csinálta meg ?
  • themiddleF
    Hali mindenkinek!
    olyan problémám lenne, hogy a falamból egy kábel jön, ami ketté van osztva netre és tvre.Namost a helyzet az, hogy meg tudtam bundázni a tvt, ami azt jelenti, hogy 2 évre megvettem az összes adót 10ezer ft-ért, de vmiért nem műxik, pedig a srác jól csinálta meg.Az adókat nem találom meg, az adás sistereg, és ha csak hozzáéintem a tvkábelt az elosztóhoz, akkor az RTL klub, TV2 magyar egy, ilyesmi jön csak be, nem tökéletes minőségben.Lehet, hogy a kábelek jelei zavarják egymást?
    A kábelek nem törtek el, a tv-k jók, jól is van bekötve...nem tudjátok mi a para???

előre is köszee a segítséget!!!

dragban