12
internet és kábeltv összekötés
-
#12 -
Aspyrin #11 Nincs bekötve hozzád a kábeltévé, no para :) -
#10 Odiág rendben van, hogy a csávó megcsinálta csak, hogyha arra jár egy másik szerelő és belenéz a dobozba akkor szépen leköti a kábeledet én no tv -
#9 Akko egyiket 25ezerér oda tudod adni jutányos áron themiddleF-nek :DD -
#8 mittudomén, mikor hozták a modemet adták azt is, kértem mindjárt kettőt is :-) -
themiddleF #7 jaja, ahogy mondod schwarz...mennibe kerül a sávszűrő?
-
#6 hát a tv elé ugye illik sávszűrőt tenni, a kábelmodem csatlakozhat egyből a kábelhálózatra. nincs kábeltv előfizetésed, internet szolgáltatás meg van, mi? -
#5 attól még itt elbaxhatta :) -
themiddleF #4 a srác már megcsinálta az előző albiban 2 szer faszán, és a bekötés előtt sem jött be a tv2 vagy az rtl, csak szarul -
F1re #3 sztem vagy el van ku8rva vagy atvertek amugy az RTL,TV2,M1 alapbol barhol bejonnek ingyen barmien antennaval kb :D -
#2 honnan veszed, hogy a srác jól csinálta meg ? -
themiddleF #1 Hali mindenkinek!
olyan problémám lenne, hogy a falamból egy kábel jön, ami ketté van osztva netre és tvre.Namost a helyzet az, hogy meg tudtam bundázni a tvt, ami azt jelenti, hogy 2 évre megvettem az összes adót 10ezer ft-ért, de vmiért nem műxik, pedig a srác jól csinálta meg.Az adókat nem találom meg, az adás sistereg, és ha csak hozzáéintem a tvkábelt az elosztóhoz, akkor az RTL klub, TV2 magyar egy, ilyesmi jön csak be, nem tökéletes minőségben.Lehet, hogy a kábelek jelei zavarják egymást?
A kábelek nem törtek el, a tv-k jók, jól is van bekötve...nem tudjátok mi a para???
előre is köszee a segítséget!!!
dragban