12
  • gabooka
    Miről van szó????[#help
  • HJPOWER
    Királyság!!!
  • Dakkon
    teljes mértékig igazad van! baro lassu a folyása. talán azért is, mert picit sok a karakter és nincs idő egy érszben minddel foglalkozni, így joformán 2 részenként megy érdemben előre a sztori.
  • Atisz #9
    Jár a pont, a legújabb részeket még nem töltöttem le. PB és 24 prioritást élvezett
  • Cnut
    Miért nem csinálnak Lost-Heroes közös részt? Baromi jó megfejtés lenne a lostban ha kiderülne hogy Lindermanné az egész hely, oszt akkor nem is kéne új részekkel szenvedni ;)
  • Inquisitor
    Ó te szegény, mit fogsz szólni a 23-ik epizódhoz akkor? :D
  • Atisz #6
    Nem, jól értetted... Sylar szívja az agyakat és baromi lassan sodródunk a robbanásos végkifejlet (?) felé.
  • InfectedMann
    A Heroes kezd leülni? :D
    Biztos jó sorozatot néztél? :D

Vagy lehet én értettem félre valamit!
  • Atisz #4
    Ez szerintem butaság. Elég jól bemutatta az első pár rész azt a periódust amikor is az egyes szereplők megismerik a képességeiket. Semmi szükség több ilyen: - Omg, he can read my mind. - Sure I can - kaliberű dolgokra.
    Persze aki függő és nem bírja ki azt a pár hónapot a kedvenc sorozata nélkül, annak biztos(?) jó lesz.
    Én inkább már vmi konkrétumot várnék a sztori szemponjából, mert ez a sorozat is kezd nagyon leülni...
  • Sance231
    Jó ötlet, bár ez a beszavazósdi picit tréül hangzik. Nehogy kitaláljanak ilyet kiszavazással is. Megy az évad fele, egyszercsak megjelenik egy fickó az akutális hős mellett: "Fiam, téged kiszavaztak."
  • knightbali
    Ez egy jó ötlet.
  • InfectedMann
    Nem rossz kezdeményezés!
    Szerintem nagy sikerel lesz :)