12
-
gabooka #12 Miről van szó????[#help -
HJPOWER #11 Királyság!!! -
Dakkon #10 teljes mértékig igazad van! baro lassu a folyása. talán azért is, mert picit sok a karakter és nincs idő egy érszben minddel foglalkozni, így joformán 2 részenként megy érdemben előre a sztori. -
#9 Jár a pont, a legújabb részeket még nem töltöttem le. PB és 24 prioritást élvezett -
Cnut #8 Miért nem csinálnak Lost-Heroes közös részt? Baromi jó megfejtés lenne a lostban ha kiderülne hogy Lindermanné az egész hely, oszt akkor nem is kéne új részekkel szenvedni ;) -
Inquisitor #7 Ó te szegény, mit fogsz szólni a 23-ik epizódhoz akkor? :D -
#6 Nem, jól értetted... Sylar szívja az agyakat és baromi lassan sodródunk a robbanásos végkifejlet (?) felé. -
#5 A Heroes kezd leülni? :D
Biztos jó sorozatot néztél? :D
Vagy lehet én értettem félre valamit! -
#4 Ez szerintem butaság. Elég jól bemutatta az első pár rész azt a periódust amikor is az egyes szereplők megismerik a képességeiket. Semmi szükség több ilyen: - Omg, he can read my mind. - Sure I can - kaliberű dolgokra.
Persze aki függő és nem bírja ki azt a pár hónapot a kedvenc sorozata nélkül, annak biztos(?) jó lesz.
Én inkább már vmi konkrétumot várnék a sztori szemponjából, mert ez a sorozat is kezd nagyon leülni... -
Sance231 #3 Jó ötlet, bár ez a beszavazósdi picit tréül hangzik. Nehogy kitaláljanak ilyet kiszavazással is. Megy az évad fele, egyszercsak megjelenik egy fickó az akutális hős mellett: "Fiam, téged kiszavaztak." -
knightbali #2 Ez egy jó ötlet. -
#1 Nem rossz kezdeményezés!
Szerintem nagy sikerel lesz :)