48
-
#8 lehet kőleves lesz belőle -
vax #7 Mit pénzel? Egy hatalmi eliteket, meg bünőzőket akik őket szolgálják ki, hogy szabadon garázdálkodhassanak az országokban. Látom otthon vagy a témában.:) Jártál már egyáltalán Dél-Amerikában? Tudod mi a helyzet ott? -
szombi #6 De hát ha a PC-k alkatrészeit használják(Core2Duo procc, IBM vinyók),
akkor valószínű hogy nem fognak egykönnyen függetlenedni északi barátaiktól.
Elkezdhetnék én is itthon PC-ket gyártani, lehet hogy kicsivel olcsóbban is sikerül mint az IBM meg Fujitsu-Siemens konfigok,
de attól még ugyanúgy rá leszek szorulva a TELJES KÉSZLET IMPORTJÁRA!
Esetleg monitort vehetnék az Alba Philips-től, meg egeret és bill-t a Flextronix-tól.
Vinyót is gyártot már Veszprémben az IBM, de mivel nem kapott zsíros állami megrendelést ezért bezárták...
Szóval a többi cumó tekintetében rá vagyok szorulva a világpiacra.
Talán ezért bukott el a 60-as években a magyar banántermesztés... -
JTBM #5 Egész Dél Amerika a saját baromsága alatt nyög. Az USA meg pénzeli őket, hogy tönkre ne menjenek.
De a témánál maradva: Intel CPU-t tesznek bele a PC-kbe, valószínű minden hardware-t az USA gyárt majd bele. Ha igazi, tökös kommunisták lennének, akkor gyártanának saját procit, 1 bitest, ami 1KHz-en fut és ma már egy tápegységet sem tudna elvezérelni egy modern PC-ben.
Venezuela majd 50 év szopás után ráébred, hogy mégsem volt olyan kurva jó ötlet megválasztani a kommunistákat, de miért nem szívjanak ők is?
A tapasztalat a legjobb tanítómester. -
echo #4 részben igazad van, tényleg eléggé veszélyes amit chavez csinál. meglátjuk le e tud lépni, ha lejárt az ideje... Mindenesetre én szurkolok nekik. Valahogy örömmel töltene el, ha valami ilyen alternatív elképzelés sikeres lenne. Csak az ad okot kétségekre, hogy mennyire lesz hosszútávon sikeres egy olyan szisztéma, ahol állami cégek vannak. Nem tom ahhoz nincs e elég technológiájuk, hogy egy az egybe lemásoljanak valami intel procit és gyártsák :) Nem tom mit tudna tenni az USA :) -
vax #3 Miért milyen más utat tudsz elképzelni. Egész dél amerika az USA alatt nyög. Ha kicsit jobban mennek a dolgok mindjárt valami pénzügyi csavarral vissza löki őket a gödörbe pl.: nemzeti valuták tönkretételével. Mennének ők másfelé is de kifelé? -
Visor #2 Kommunista PC-k lesznek.:D Szerintem Chavez előbb-utóbb fel fogja oszlatni a parlamentet, és diktatórikusan fogja vezetni és tönkretenni az országot, mint Fidel Castro Kubát. Mint láthatni jól bezárta az ország egyetlen jobboldali TV-jét. Egyértelműen látszik hogy diktatúrára tőr. Castro nélkül pedig egy senkiházi mocsok lenne Chavez. Vajon miért puszipajtások Chavez és Castro?!
Úgyhogy Venezuela inkább Kubának tejel Castro miatt, mint sem hogy Amerikának. Venezuelában a demokrácia fuldoklik! -
echo #1 Szerintem király ötlet. Elég vérlázító, hogy hiába szegényebb egy ország a vége mégis az lesz, hogy neki kell tejelni az USA-nak... Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy milyen chippeket tudnak majd beletenni. A fejlesztésben valahogy nem nagyon szoktak élen járni az állami cégek...