Harmadik Shrek - A Fedőneve: Pipő készítőitől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy nem vicces? Jó, mondjuk kinek mi a poén, de én például végig nevettem az egészet. A story is tetszett, a zene is meg minden telibe talált.
És az egész mozi (200-an)végigröhögte az egészet, és kifelejövet sok jó kritikát csíptem el innen-onnan.
Egyszóval nálam csúcs volt a movie, egy szinten az eddigi részekkel.
Grat!! Jöhet a 4.
ezt most úgy mondod, mintha nem lenne elég jó a tekercsenkénti mondjuk 300 forint. egy fõszerep egy óra 30 fél perces tekerccsel 9000 forintot számláz.
bár mindenki 9 ezret megkeresne, mint egy szinkronszínész egy óra kemény melóval.
Szinkronra rá térve a német szinkoronok sokkal rosszabbak mint a magyaroké, ugyhogy mi még nem is szolhatunk semmit. S amig ennyit keresnek a szinészek és a többi emberke aki a szinkronizálásba rész vesz addig nem lehet sokat elvárni.
Idióta Merlin, nyálas (aka dzsásztintimberlék) Arthur, egyáltalán mit keresnek EGY MESEORSZÁGBAN játszodó filmben?! Mikor lesznek benne rómaiak és mikor jön a homokos Nagy Sándor...áhhh...
A nyugati stílusú "gimi" pedig az utolsó pont, ahol az ember azt kívánja magában, bárcsak szörnyethaltak volna a forgatókönyvírók, mielõtt ezt összeb@szták!
Hiába a 120pontos grafó, a mérnökök megint jó munkát végeztek, mint az várható is volt tõlük, de a többi?!
Ja, még az ogárbébik végleg kiverik a biztosítékot, mind design-ban, mind amit összenyáladzanak velük/rajtuk!
Kénytelen voltam utána Sin City-t tolni az arcomba, hogy ne anyázzak! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy csak teljesen laikus vagy az egész számitógépes grafikákkal szemben!
Itt arról van szó, hogy vannak emberek akik szeretik(és értik is, mert tanult emberek) eredeti hanggal nézni a filmeket, úgy, ahogy a rendezõ megálmodta, nem pedig egy pici magyar studióban egy pici hangmérnõk elszarja az egészet! Semmi baj, hogy te nem beszélsz nyelveket, de, hogy ennyire féltékeny legyél azokra akik igen, nos, az már kicsit durva!
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Egy óriási csalódás volt. Tipikus esete annak, h az elsõ (2ik rész abszolút nem) újdonság volt, és ütött, és így már akármilyen történettel kasszasiker lesz a 3ik rész. Háááát, sztem bûn rossz lett a történet.
Minnél több rész, annál gyengébb semmitmondó történet. Jah, és az h belekeverik az egész történetbe magukat az amcsik Hollywoodtól kezdve, stb., stb, pff...., már a 2be is ettõl akadtam ki. :S Szal a 4ik rész már csak borzalmasabb lehet, kár érte!
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Raadasul a masodik sokkal gyengebbre sikeredett, a harmadikrol meg jobb nem is beszelni.
A másik, hogy magyarként magyarul gondolkodom és álmodok. És tudom, hogy olyan trendi eredeti hanggal nézni a filmeket. Aki nem ezt teszi az fényévekkel a menõjenõk alatt található intellektuálisan, de én akkor is jó magyar szinkronnal ellátott jó filmeket akarok nézni. A harmadik shrek, mondjuk úgy egyszer nézhetõ. Sõt kétszer is.
Ez amolyan vicc, csak nem sikerült felfogni.
Nem csak erre a filmre gondolok, hanem úgy általában az összes animációs filmre (tisztelet a kivételnek). Mindenesetre mind tuti siker...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én mondom, jobban meg se csinálhatták volna.
Persze csak az elsõ 2 részt tudom minõsíteni, a harmadikhoz magyarul még nem volt szerencsém.
Elsõ két részt láttam redetiben is, meg angolul is, és bizony igaz: Gesztesi jobb, mint Mike Myers. Tényleg jobb.
A szamár visszadja szamarat, bár... ne nem rosz, és kész.
A kandúrt meg eleve lehetetéen volt visszaadni. Banderas akkora egyéniség, és annyira rá van írva a szerep... ilyen nincs még egy. Emiatt tudom azt mondani, hogy érdemes angolul is látni, mert a macska hatalmas. Az egész spanyolos beütés😄
Hogy felirattal, vagy szinkronosan? erre nem írok semmit, mert elfogult vagyok, a feliratot én fordítottam(ne nem a DVD-set, hanem a kommersz "beszerezhetõ"-t😄
és mivel siettem vele, nem profi munka. mármint jó fordítás, csak vannak elírások, de ezeket legtöbben az igazításokkor javították)
Hogy a film? Hát az tényleg négyes'alá.
Nem közepes, sõt, a mai felhozatalban még egész jó is, de ugye a viszonyítási alap az elsõ kettõ. Nem vagyok kritikus, nem tudom pontosan megmondani, mi is a gond, csak annyit tudok: az elsõ két részen halálra röhögtem magam, ezen meg max mosolyogtam itt-ott.(kivéve az ejtõernyõs fákat😄 aki látta érti😄, na azon majd megszakadtam)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
szóval nekem nagyon tetszett, bár hozzá tartozik az igazsághoz hogy elõtte kocsmázni voltunk, és lehet hogy ez nyomott egy kicsit a latba 😊
Gamer for Life
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok