Siemens S75
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6,de szalajtottam 2-õt az oviban😊
és az meg,mielõtt elkezdenél kis pisisezni, mondom,hogy az tök mind1,hogy hanyadikos vagy,ha egyidõs vagy velem(van egy hetedikes,aki pont egy napon született velem...)
és az meg,mielõtt elkezdenél kis pisisezni, mondom,hogy az tök mind1,hogy hanyadikos vagy,ha egyidõs vagy velem(van egy hetedikes,aki pont egy napon született velem...)
amúgy meg hanyadikos vagy,mer én 8
egy évvel vagy nállam öregebb,és már kicsizel?
muti már meg azta cikket a fradiról😄
muti már meg azta cikket a fradiról😄
amúgy a nevem nem azt jelenti hogy 27 éves vagyok,hanem azt hogy Casey STONER(moto gp versenyzõ)-nek 27-es a rajtszáma,amúgy meg 14 éves vok szal.Amúgy meg azért káromkodtam,mert nagyon kiakadtam arra a cikkre(fradiról volt szó) de utána bocsánatot is kértem a fradi szurkolóktól a hangvételem miatt!
Azta, én kibelezném a szoftver készítket..:>
szívesen😄
akkor most nézd meg,hogy te miért kaptál büntipontot.kösz.
(annyi a különbség,hogy én nem káromkodtam ennyit,és,hogy te 27 évesen is olyan szinten vagy mint egy 12 éves-.-)
(annyi a különbség,hogy én nem káromkodtam ennyit,és,hogy te 27 évesen is olyan szinten vagy mint egy 12 éves-.-)
Hali!
Köszönöm a türelmet!
Zárható/törölhetõ a topik.
A megoldás : kellõ hely felszabadítása a telefonban (nem lehet közvetlenül a kártyára küldeni adatot). A másik pedig 1 félrefordítás : Az "alap szûrõ?" kérdés angolul "Receive data on Bluetuth connection?"-nek hangzik ... - durva -
Köszönöm mindenkinek!
Köszönöm a türelmet!
Zárható/törölhetõ a topik.
A megoldás : kellõ hely felszabadítása a telefonban (nem lehet közvetlenül a kártyára küldeni adatot). A másik pedig 1 félrefordítás : Az "alap szûrõ?" kérdés angolul "Receive data on Bluetuth connection?"-nek hangzik ... - durva -
Köszönöm mindenkinek!
Még nem próbáltam.
Megpróbáltam rájönni, hogy mi lehet a problem. Végül is 2 okra szûkült a lehetõségek köre :
- vagy védett tartalmú a file, ami miatt nem engedi magára tölteni (szerzõi jog vagy licenc jog stb. miatt);
- vagy valami sw problem a telefonban.
A mid és aac filesokat, a képeket engedi rátölteni.
Hopp - egy kérdés!
Hol/hogy lehet megadni neki, hogy hova töltse a kapott cuccokat?
Tehát ne a telefon memóriájába, hanem a memória kártyára.
(Talán ez is lehet gond ...? )
Megpróbáltam rájönni, hogy mi lehet a problem. Végül is 2 okra szûkült a lehetõségek köre :
- vagy védett tartalmú a file, ami miatt nem engedi magára tölteni (szerzõi jog vagy licenc jog stb. miatt);
- vagy valami sw problem a telefonban.
A mid és aac filesokat, a képeket engedi rátölteni.
Hopp - egy kérdés!
Hol/hogy lehet megadni neki, hogy hova töltse a kapott cuccokat?
Tehát ne a telefon memóriájába, hanem a memória kártyára.
(Talán ez is lehet gond ...? )
gyurika vegyél vissza,13 évesen így beugatni:/
Gyurika, nagy a szád egy kicsit...
On/ Próbáltad már újrafrissíteni??Régi szoftvert visszarakni??
On/ Próbáltad már újrafrissíteni??Régi szoftvert visszarakni??
Kicsit felesleges ezért új topic, még ha az egész 75-ös szériáé lenne. De még úgysem, mert megszûnt már a Siemens Mobile, és a késõbbi BenQ-Siemens is. Próbálj meg felhívni vmi ügyfélszolgálatot (feltéve hogy létezik még), talán tudnak valamit rá. Nem szokás pedig egy újabb SW-ben elrontani valamit, ami addig jó volt. Lehet h downgrade lesz a megoldás 😊 Csak ahhoz meg speckó kábel kell asszem.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
igen.13. nagyfiú😄
Ácsi-bácsi!
Emberek!
Problem van és NINCS csere-bere!
Megoldás kell a #1 problémára. Ennyi.
Aki találkozott már ezzel az kérem ossza meg velem ez irányú tapasztalatait/ötletét.
Köszönöm!
Emberek!
Problem van és NINCS csere-bere!
Megoldás kell a #1 problémára. Ennyi.
Aki találkozott már ezzel az kérem ossza meg velem ez irányú tapasztalatait/ötletét.
Köszönöm!
és mert azért,mert ha jól láttam,akkor õ maga is nyitott már egy hasonló topikot,csak egy mp3-nak:/
igaz,az egy reklám kaki volt
igaz,az egy reklám kaki volt
"A topik zárható. "delbanplshtx"."
ezért szóltam rá. és én 13 vagyok-.-
ezért szóltam rá. és én 13 vagyok-.-
Te is 14 alatt vagy <#szomoru1>#szomoru1>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
most te is azt csinálod amit ö csinált kérdem én hogy miért csinálod ? naaa ? jó mi 😄 hehe
12 éves
te sem vagy több-.-
te sem vagy több-.-
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
mi a probléma?õ csak mondott egy mobilt,ami szerinte jó,nem értem mér kell leugatni mindenkit,amúgy meg ha jól látom te is 14 alatt vagy,szal ne ugass lée másokat:/
hát igen...
14 alatt? tippelek:hm...6? áá nem,az túl öreg lenne neked...
hülye.
hülye.
Vegyél Sony Ericsson K750i-t. Fasza mobil. A topik zárható. "delbanplshtx". Üdv.
www.CRIMEMUSIC.try.hu
és te ilyen érgóta vagy itt...:/
amúgy bocs,nekem még sohasem volt ilyen problémám...
amúgy bocs,nekem még sohasem volt ilyen problémám...
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki a következõ problémával:
Szoftver frissítés után a bluetuth kapcsolatnál (és az infránál is) ha mp3-at akarok küldeni a telefonra az "alap szûrõ?" kérdés jelenik meg és bármit választok (igen-nem) bontódik a kapcsolat. Ez a helyzet Nokia (6231i)-S75 és PC-S75 (bluetuth és infra is) kapcsolatnál is.
A szoftvert azért frissítettem (39->47) mert az mp3-as csengõhangokat egy idõ után nem akarta megszólaltatni.
Mi a megoldás (SW downgrade kivételével 😊)?
A kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki a következõ problémával:
Szoftver frissítés után a bluetuth kapcsolatnál (és az infránál is) ha mp3-at akarok küldeni a telefonra az "alap szûrõ?" kérdés jelenik meg és bármit választok (igen-nem) bontódik a kapcsolat. Ez a helyzet Nokia (6231i)-S75 és PC-S75 (bluetuth és infra is) kapcsolatnál is.
A szoftvert azért frissítettem (39->47) mert az mp3-as csengõhangokat egy idõ után nem akarta megszólaltatni.
Mi a megoldás (SW downgrade kivételével 😊)?