29
Siemens S75
-
gyuri12 #29 6,de szalajtottam 2-őt az oviban:)
és az meg,mielőtt elkezdenél kis pisisezni, mondom,hogy az tök mind1,hogy hanyadikos vagy,ha egyidős vagy velem(van egy hetedikes,aki pont egy napon született velem...) -
stoner27 #28 amúgy meg hanyadikos vagy,mer én 8 -
stoner27 #27 Nem csak foci? -
gyuri12 #26 egy évvel vagy nállam öregebb,és már kicsizel?
muti már meg azta cikket a fradiról:D -
stoner27 #25 amúgy a nevem nem azt jelenti hogy 27 éves vagyok,hanem azt hogy Casey STONER(moto gp versenyző)-nek 27-es a rajtszáma,amúgy meg 14 éves vok szal.Amúgy meg azért káromkodtam,mert nagyon kiakadtam arra a cikkre(fradiról volt szó) de utána bocsánatot is kértem a fradi szurkolóktól a hangvételem miatt! -
zoolee #24 Azta, én kibelezném a szoftver készítket..:> -
gyuri12 #23 szívesen:D -
gyuri12 #22 akkor most nézd meg,hogy te miért kaptál büntipontot.kösz.
(annyi a különbség,hogy én nem káromkodtam ennyit,és,hogy te 27 évesen is olyan szinten vagy mint egy 12 éves-.-) -
DDE #21 Hali!
Köszönöm a türelmet!
Zárható/törölhető a topik.
A megoldás : kellő hely felszabadítása a telefonban (nem lehet közvetlenül a kártyára küldeni adatot). A másik pedig 1 félrefordítás : Az "alap szűrő?" kérdés angolul "Receive data on Bluetuth connection?"-nek hangzik ... - durva -
Köszönöm mindenkinek! -
DDE #20 Még nem próbáltam.
Megpróbáltam rájönni, hogy mi lehet a problem. Végül is 2 okra szűkült a lehetőségek köre :
- vagy védett tartalmú a file, ami miatt nem engedi magára tölteni (szerzői jog vagy licenc jog stb. miatt);
- vagy valami sw problem a telefonban.
A mid és aac filesokat, a képeket engedi rátölteni.
Hopp - egy kérdés!
Hol/hogy lehet megadni neki, hogy hova töltse a kapott cuccokat?
Tehát ne a telefon memóriájába, hanem a memória kártyára.
(Talán ez is lehet gond ...? ) -
stoner27 #19 gyurika vegyél vissza,13 évesen így beugatni:/ -
zoolee #18 Gyurika, nagy a szád egy kicsit...
On/ Próbáltad már újrafrissíteni??Régi szoftvert visszarakni?? -
#17 Kicsit felesleges ezért új topic, még ha az egész 75-ös szériáé lenne. De még úgysem, mert megszűnt már a Siemens Mobile, és a későbbi BenQ-Siemens is. Próbálj meg felhívni vmi ügyfélszolgálatot (feltéve hogy létezik még), talán tudnak valamit rá. Nem szokás pedig egy újabb SW-ben elrontani valamit, ami addig jó volt. Lehet h downgrade lesz a megoldás :) Csak ahhoz meg speckó kábel kell asszem. -
#16 A kisfiúk megpróbálják eljátszani hogy nagyon. -
gyuri12 #15 igen.13. nagyfiú:D -
#14 szóval 14 alatt vagy nagyfiú:) -
DDE #13 Ácsi-bácsi!
Emberek!
Problem van és NINCS csere-bere!
Megoldás kell a #1 problémára. Ennyi.
Aki találkozott már ezzel az kérem ossza meg velem ez irányú tapasztalatait/ötletét.
Köszönöm! -
gyuri12 #12 és mert azért,mert ha jól láttam,akkor ő maga is nyitott már egy hasonló topikot,csak egy mp3-nak:/
igaz,az egy reklám kaki volt -
gyuri12 #11 "A topik zárható. "delbanplshtx"."
ezért szóltam rá. és én 13 vagyok-.- -
#10 Te is 14 alatt vagy -
Peugeot #9 most te is azt csinálod amit ö csinált kérdem én hogy miért csinálod ? naaa ? jó mi :D hehe -
#8 12 éves
te sem vagy több-.- -
stoner27 #7 mi a probléma?ő csak mondott egy mobilt,ami szerinte jó,nem értem mér kell leugatni mindenkit,amúgy meg ha jól látom te is 14 alatt vagy,szal ne ugass lée másokat:/ -
Peugeot #6 hát igen... -
#5 LOL sony ericssonokat hagyjuk inkább-.- -
gyuri12 #4 14 alatt? tippelek:hm...6? áá nem,az túl öreg lenne neked...
hülye. -
#3 Vegyél Sony Ericsson K750i-t. Fasza mobil. A topik zárható. "delbanplshtx". Üdv. -
gyuri12 #2 és te ilyen érgóta vagy itt...:/
amúgy bocs,nekem még sohasem volt ilyen problémám... -
DDE #1 Hali!
A kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki a következő problémával:
Szoftver frissítés után a bluetuth kapcsolatnál (és az infránál is) ha mp3-at akarok küldeni a telefonra az "alap szűrő?" kérdés jelenik meg és bármit választok (igen-nem) bontódik a kapcsolat. Ez a helyzet Nokia (6231i)-S75 és PC-S75 (bluetuth és infra is) kapcsolatnál is.
A szoftvert azért frissítettem (39->47) mert az mp3-as csengőhangokat egy idő után nem akarta megszólaltatni.
Mi a megoldás (SW downgrade kivételével :))?