Siemens S75

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6,de szalajtottam 2-õt az oviban😊
és az meg,mielõtt elkezdenél kis pisisezni, mondom,hogy az tök mind1,hogy hanyadikos vagy,ha egyidõs vagy velem(van egy hetedikes,aki pont egy napon született velem...)

amúgy meg hanyadikos vagy,mer én 8

egy évvel vagy nállam öregebb,és már kicsizel?
muti már meg azta cikket a fradiról😄

amúgy a nevem nem azt jelenti hogy 27 éves vagyok,hanem azt hogy Casey STONER(moto gp versenyzõ)-nek 27-es a rajtszáma,amúgy meg 14 éves vok szal.Amúgy meg azért káromkodtam,mert nagyon kiakadtam arra a cikkre(fradiról volt szó) de utána bocsánatot is kértem a fradi szurkolóktól a hangvételem miatt!

Azta, én kibelezném a szoftver készítket..:>

szívesen😄

akkor most nézd meg,hogy te miért kaptál büntipontot.kösz.
(annyi a különbség,hogy én nem káromkodtam ennyit,és,hogy te 27 évesen is olyan szinten vagy mint egy 12 éves-.-)

Hali!

Köszönöm a türelmet!

Zárható/törölhetõ a topik.

A megoldás : kellõ hely felszabadítása a telefonban (nem lehet közvetlenül a kártyára küldeni adatot). A másik pedig 1 félrefordítás : Az "alap szûrõ?" kérdés angolul "Receive data on Bluetuth connection?"-nek hangzik ... - durva -

Köszönöm mindenkinek!

Még nem próbáltam.

Megpróbáltam rájönni, hogy mi lehet a problem. Végül is 2 okra szûkült a lehetõségek köre :
- vagy védett tartalmú a file, ami miatt nem engedi magára tölteni (szerzõi jog vagy licenc jog stb. miatt);
- vagy valami sw problem a telefonban.
A mid és aac filesokat, a képeket engedi rátölteni.
Hopp - egy kérdés!
Hol/hogy lehet megadni neki, hogy hova töltse a kapott cuccokat?
Tehát ne a telefon memóriájába, hanem a memória kártyára.
(Talán ez is lehet gond ...? )

gyurika vegyél vissza,13 évesen így beugatni:/

Gyurika, nagy a szád egy kicsit...

On/ Próbáltad már újrafrissíteni??Régi szoftvert visszarakni??

scorpeeon
Kicsit felesleges ezért új topic, még ha az egész 75-ös szériáé lenne. De még úgysem, mert megszûnt már a Siemens Mobile, és a késõbbi BenQ-Siemens is. Próbálj meg felhívni vmi ügyfélszolgálatot (feltéve hogy létezik még), talán tudnak valamit rá. Nem szokás pedig egy újabb SW-ben elrontani valamit, ami addig jó volt. Lehet h downgrade lesz a megoldás 😊 Csak ahhoz meg speckó kábel kell asszem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gecay
A kisfiúk megpróbálják eljátszani hogy nagyon. <#szomoru2>

igen.13. nagyfiú😄

vmvr
szóval 14 alatt vagy nagyfiú😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Ácsi-bácsi!

Emberek!

Problem van és NINCS csere-bere!

Megoldás kell a #1 problémára. Ennyi.
Aki találkozott már ezzel az kérem ossza meg velem ez irányú tapasztalatait/ötletét.

Köszönöm!

és mert azért,mert ha jól láttam,akkor õ maga is nyitott már egy hasonló topikot,csak egy mp3-nak:/
igaz,az egy reklám kaki volt

"A topik zárható. "delbanplshtx"."

ezért szóltam rá. és én 13 vagyok-.-

Czdano
Te is 14 alatt vagy <#szomoru1>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

most te is azt csinálod amit ö csinált kérdem én hogy miért csinálod ? naaa ? jó mi 😄 hehe

Brolly28
12 éves
te sem vagy több-.-

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

mi a probléma?õ csak mondott egy mobilt,ami szerinte jó,nem értem mér kell leugatni mindenkit,amúgy meg ha jól látom te is 14 alatt vagy,szal ne ugass lée másokat:/

hát igen...

Prince of Máté
LOL sony ericssonokat hagyjuk inkább-.-

14 alatt? tippelek:hm...6? áá nem,az túl öreg lenne neked...
hülye.

HyperGames
Vegyél Sony Ericsson K750i-t. Fasza mobil. A topik zárható. "delbanplshtx". Üdv.

www.CRIMEMUSIC.try.hu

és te ilyen érgóta vagy itt...:/

amúgy bocs,nekem még sohasem volt ilyen problémám...

Hali!

A kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki a következõ problémával:
Szoftver frissítés után a bluetuth kapcsolatnál (és az infránál is) ha mp3-at akarok küldeni a telefonra az "alap szûrõ?" kérdés jelenik meg és bármit választok (igen-nem) bontódik a kapcsolat. Ez a helyzet Nokia (6231i)-S75 és PC-S75 (bluetuth és infra is) kapcsolatnál is.
A szoftvert azért frissítettem (39->47) mert az mp3-as csengõhangokat egy idõ után nem akarta megszólaltatni.

Mi a megoldás (SW downgrade kivételével 😊)?