38
Játékok DVD-lejátszóra
-
jefferson83 #38 Egy gagyi lövöldözős járék a tévénkbe is van :) -
#37 még 4-5-6-7 (nememléxem má) éve az egyik compfair(sajna má mexunt :( :) kiállításon láttam ienteket valami shot em' up os urhajos lovoldozos játék volt dvd lejátszoba beépítve.... -
#36 attól még warez és reklám, hogy kérték.
priviben el lehet intézni.
engem ugyan nem zavar, de a modibácsik vaskalaposak :D
csak ezért mondtam :) -
#35 A kislanyom egyik micimacko dvd-jen is van valami jatek, bujocska, zsebibabat meg a kiselefantot kell megkereseni. :) -
#34 nem kell törölni!!! nem warez -.-, és nem is reklám, mert az #1-ban kérték... -
#33 nekem csak egy amolyan "üvegezős" játékom van DVD lejátszora... hát ötletszegény embereknek találták ki akik nem tudnak feladatokat ki találni, de amugy elég jo vannak benne jo feladványok -
lordcartman #32 sose azt nézd:D
vagy majd privátba
-
#31 buta -.-
kérd meg az egyik modit, hogy törölje ki a commentet plz!
köszi -
lordcartman #30 http://btjunkie.org/
ez a kereső se rossz itt is van :D:D -
lordcartman #29 nekem 3,4GB
a kódot maga adja és a loadnál be kell írnni
Információim szerit egy moob-izéféleség:D
De szerintem warrrezon is fent lehet. -
#28 Információid szerint merrefele lenne érdemes keresgélnem. Persze szigorúan csak elméleti szinten gondolom. -
jefferson83 #27 Én is nagyon halkan megsúgom, hogy 2,69 GB --> ha jók az információim :P -
jefferson83 #26 Aham értem, szóval kóddal. Köszi,jól hangzik. -
#25 -
#24 attól, hogy te még nem láttál nőt, nem azt jelenti, hogy nem is léteznek... -
lordcartman #23 ((torrent)) de nem szóltam mielőtt valaki elhesegetne:D
amúgy egy egész dvd-s -
#22 honnét lehet ilyen gémet szerválni? Lordcartman, neked honnan van a tomb raider? -
lordcartman #21 nem rendesen lehet menteni pályák végén kapsz egy kódot és azt bármikor beírva onnan folytatod! de csak a pálya végén! a pályák nem hosszúak -
jefferson83 #20 Gondolom menteni csak addig lehet míg ki nem veszed a lejátszóból a lemezt nem? Mindenesetre ez nekem is új és ki fogom próbálni :) -
lordcartman #19 aki tud még ehhez hasonlókat az szóljon! -
lordcartman #18 még nem toltam végig
de el lehet vele pötyögni:D szal nem egy vihargyors gém! Így hosszú sztem
De lehet menteni! a karaktert nem mi irányítjuk! csak a döntéseket hozzuk!
Löni azért lehet és vannak olyan részek is ahol bizonyos combokat kell haszálni le fel le jobra stb! nem rosz a gém nem is csúnya
a játék az Angel of Darkness-t veszi alapu -
#17 hehe ez jópofának tünik:D egyébként milyen a játék hosszú v nagyon rövid? :) -
lordcartman #16 igyen bármilyen lejátszón -
#15 Ez amúgy bármilyen DVD lejátszón műxik? Ilyenről még nem is allottam, érdekesnek tartom:)
-
#14 Ez FUN :) -
lordcartman #13 http://www.tombraideractionadventure.com/
képek videók -
#12 Asszem Jumurdzsák gyűrűje c. gém is megy dvd-n -
#11 képekre én is kíváncsi lennék :) -
#10 DVD_TV_game -
#9 Rnegteg DVD-n nyomható gamma van. AZ AMerican Laser GAmes csinált pl. ilyeneket:
Csak pár példa tőlük:
Mad Dog McCree
Who Shot Johnny Rock?
Gallagher's Gallery
Mad Dog II: The Lost Gold
Space Pirates
Crime Patrol
Crime Patrol 2: Drug Wars
Fast Draw Showdown
The Last Bounty Hunter
Shootout at Old Tucson
Még néhány ismertebb gamma:
Dragon's Lair
Dragon's Lair II: Time Warp
Space Ace
Thayer's Quest
Shadoan
Tender Loving Care
Hologram Time Traveler -
lordcartman #8 én csak azt mondom hogy nem rossz főleg útközben!
ha nem én vezetek:D:D:D
meg vicces és kiváncsi vagyok milyenek vannak még A tomb raider nem is rossz -
atomkrumpli #7 mint ahogy írta már más is elég lassúak és nagyon hamar meg lehet unni -
atomkrumpli #6 Szilaj - A vad völgy paripája -
#5 ilyenek engem is érdekelnek!!! -
#4 Én valami focikviz-t játszottam pár hete, egész látványos volt de hamar rá lehetett unni meg elég lassú volt az egész. -
Dave0092 #3 totál feleslegesnek tartom, és ez egy kitalácio....
szerinted optimizálnánsk és irnának ki egy játékot, csakhogy te dvd-n jáchas egy szaros távirányitoval?
inkább vegyél konzolt -
gyuri12 #2 képt! -
lordcartman #1 Helló Aki tud olyan játékokat amit dvdn lehet játszani pc nélkül az Írjon!
Én egyről tudok eddig a Tomb Raider The Action Andventure játék Asztali Dvd-re!!!! A távirányítóval lehet irányítani! Jól jön így könnyebben lehet nagyképernyős tv-n játszani akinek nincs konzolja:D
És a hordozható dvd-lejátszókon is jó én is ezt használom:D
Szal aki tud az írjon!!