13
  • Filiic
    #13
    Persze becslés!=tény, de nem mindegy hogy kinek a becslése:c)
  • Filiic
    #12
    Arra gondolsz, hogy Kínában olvasható az a magyar hír, hogy bizony azért korlátozzák itt az emberek információhoz jutását, mert tele van elmebetegekkel az ország?
    Te tudsz ilyen propaganda hírről, amit a kínaiak olvasnak, és minket is beetetnek velük? Sztem egész más rendszer van itt mint ott, de lehet csak én vagyok túl naív? Lehet, hogy ez a piszkos kapitalista világ a rossz, és az a félrevezető információ jó, ami hozzánk változatlan formában bejön? Igaz, ha változna, már nem lenne tiszta az ügy (de legalább kommentelve lehetne, vagy legalábbis kiegészítve). Erre gondolok: "Kínában becslések szerint a fiatalkorúak bűncselekményeinek 80 százaléka vezethető vissza internetfüggőségre." mármint a kínai kormány szerint (Árnyaltabban, hogy semelyik irányba se legyen ferdítés lehetne mondjuk ez "Kínai tanulmányok szerint a fiatalkorúak bűncselekményeinek 80 százaléka vezethető vissza internetfüggőségre"). De nem ez van ide leírva, hanem tényként közölve, mint ahogy nekik is tényként közlik.
    Nem voltam érthető, de hátha vki érti:c)
  • Hegyikecske
    #11
    jaja, te jó Ég!
  • Acheron
    #10
    Hát tényleg...te Jó ég!
  • bakagaijin
    #9
    Igen, sajna ez van... Amit még csinálhatott volna, hogy keres "farmereket", akiknél játszhat éjjel nappal, igaz nem a játék érdekesebb részét. Ők meg jól továbbértékesítik a megtermelt tárgyait, pénzét, karakterét. Viszont éjjel-nappal játszhat.
  • k0zi
    #8
    Úgy tudom Kínában igen komoly cenzúra van és emiatt elég nehéz otthoni internethez jutni. Nem az itthoni ellátottságból kell kiindulni.
  • k0zi
    #7
    Talán azért nem nevelték a gyereküket, mert 14 órás műszakban dolgoztak egy gyárban a hét 6 napján, hogy neked legyen olcsó PC-d. Ilyenkor a gyereket vagy az internet, vagy a televízió neveli.
  • HJPOWER
    #6
    Csak azért mert már rég írtam, "kína elmehet a p*csába"
  • Csaba42
    #5
    Arra nem gondoltál, hogy esetleg a magyar is eljut Kínába?

    Amúgy meg gusztustalan ez a fiú, fejbelőném a picsába az összes barlanglakó társával együtt, mert csak eltorzítják a társadlamat.
  • HuskyWolf
    #4
    miért nem köttették be otthonra az internetetet ?
  • Filiic
    #3
    Ez a hír nem igazán erről az esetről szól, még ha az is van leírva. Hanem Kína ezzel igazolja az internet korlátozását. Csak azt nem tom, hogy a kínai propaganda miért jut el hozzánk...
  • Penge4
    #2
    Hajrá kormány, ők aztán tudják mit mivel lehet megoldani! Korátozni kell a netkávézókban tölthető időt, be kell tiltani az erőszakos játékokat meg még lehetne sorolni...
    Nem ám az emberi jogok szervezetét megszorongatni, hogy addig jó, hogy harcol a kegyetlen állat, családterrorizáló szülők ellen, de az elmúlt 2000 évben az atyai pofon, meg a szülői nevelés megóvta a társadalmat az ilyen söpredékektől.

    Én az olyan szülőket, akik így elkapatják a gyerekeiket a hülye kölykükkel együtt (ha már olyan korban van, hogy menthetetlen) fejbelőném a picsába. Az ilyenek miatt lesz a normálisan nevelt gyerekből is sitnyik, mert a többi szülő "lazán fogja" és a lazacsávókkal jár egy suliba, azokkal barátkozik, majd egy idő után a szülői nevelés semmissé válik ilyen környezetben és nem tudod jó irányba terelni, mert már mindenhol körülveszik a hülyék...
  • Arnoux
    #1
    Te jó ég!