548
-
#188 Szsztok
ezzel lehet valahogy onlineban neten nyomni? és ha igen akkor hogy?
(nekem az FLT verzió van meg) -
#187 sziasztok!
tegnap óta játszogatok vele, de még meg kell tanulni az új Hybrid irányítást, mert látok benne fantáziát:)
kinek van gamepadja, mert főleg tőlük kérdezném, hogy mit sikerült már előcsalogatni a skill-stickből, nekem speciel semmit vagy csak nem láttam. a lövésekkel is van még problem, nem nagyon jön össze a karral vagy legalábbis a legtöbbet kivédi a kapus (persze ez normális:) ).
szóval általános tippeket kérnék, mert gyakorlás sajna nincs a játékban. -
#186 Már Kínlódunk-)) -
#185 nem.az csak akkor van ha az easports szerverén akarsz játszani.
lehet ip-n keresztül egyik ebírja a másik ip-jét csatlakozik a másik meg hostol -
#184 www.nhl-online.atw.hu már van Karesz csinálgatja már régóta -
#183 Skacok!Létre kellene hozni egy online ligát!Mit szóltok hozzá? -
#182 icq?msn?
-
#181 Oksi most szabad a gép bátyám melózik -
#180 Sada01!Neten nyomunk egy gémet? -
#179 Na már csak azt kéne megtudnom hogy mivel kell bunyózni mert mindig kiütnek:D -
#178 -
#177 -
#176 Nagy csalódás volt számomra ugyanúgy mint a 07, de sebaj azért nem dobom a kukába!Megint a Pc-seket húzták le mert a konzolos tesók mintha jobban muzsikálnának...Na mind1 majd jövőre!:) -
#175 A clon megy -
#174 Bocsi sada öccse vagyok már bocs de téged kérdezet a testvérem és az nhl hez van valami közöd vagy csak most találtad fel Amerikát ?? -
Cartman77 #173 Nincs gond!
Hamacsi nélkül hogy lehet csatlakozni?Nem bukik meg hogy warez verzió?
-
Thanatos #172 a forum nem arrol szol hogy te kit kérdezel... -
#171 Bócsánat!! és már Tényleg mennem kell sziasztok -
#170 béke van!!!!!!!!!!!!!
Cartman77:nem muszáj haamcsi hozzá
Sada01:nyugi nem mondott semmi rosszat -
#169 Ja és az árakról majd beszélj a családos szülőkel -
Cartman77 #168 Ahoz eredeti progi kellene,mert a Hamachis szarakodást nem bírom,meg nem is nagyon ismerek a környezetemben sok embert akivel tudnék lanban játszani!Sajnos!Ember ember ellen tényleg sokkal jobb,a fifat már toltam a haverokkal,és ba..ott király volt! -
#167 Figyu engem nem is bírsz mert hidegen hagy a Te marhaságot és most megyek szoliba ha meg bocsátasz szia -
#166 Automatikusan ment. -
#165 Amúgy ajánlok neked egy jó dolgot ha ennyire tudsz próbáld ki magad netten ennyi -
Cartman77 #164 Érdekes vagy! Az én hozzászólásom értelmetlen? Visszaolvastad amiket be szoktál írni? Nem piszkálni akartalak,csak a véleményemet írtam le,hogy nem biztos,hogy megér 12000 Ft-ot,egy lényegében kb 20%os változáson keresztül ment játék!Én is szeretem az NHL-t! Az NHL99-től az összes részel játszottam,úgyhogy van egy kis rálátásom a dolgokra,de úgy látom,hogy te a veled ellenkező véleményt sértésnek veszed,és sértegeted az embereket,ha nem birod a kritikát,ami nem is rólad szólt,akkor ne fórumozz! -
#163 Na fígyu nyerek aztán téged kérdeztelek bazz de neked már aludnod kéne ha jól tudom ugye ? ja és ezt a topikot kíméld meg a értelmetlen hozzá szólásokat oké??? -
Cartman77 #162 Te menstruálsz,hogy mindenkinek beszólsz? -
#161 kérdeztelek bocsi?? -
Cartman77 #160 Sziasztok! Rohadt nagyot csalódik aki megveszi ezt a részt,mert mocskosúl ua.,mint az elöző. Jó lenne a játék,csak a nehézségiszintekben nincs semmi kihívás,és így hamar unalmassá válik a játék! -
#159 Kis illem se ártana ügye ? -
#158 Szia öcsi ha nem megy a rendes beszéd akkor-----------Bye -
destroyer91 #157 csá all!vki please irja le h melyik gomb mire való mer egypárat nem vágok...előre is thx -
krisz1990 #156 Valami megoldásban nem tudnátok segíteni,mert sehogysem akar jolenni :( -
Neoncsoves #155 srácok, meg lehet valahogy azt oldani, hogy ne csak 2-3szor tudjak egy meccsen bunyozni? :) mert nekem csak annyiszor engedi -
#154 vmi kodek probléma lehet -
krisz1990 #153 nem tudja valaki miért nem látom a menüt a game ben? pls help thx! -
Djemba #152 ez sem nextgen -
#151 ez az 1024-es felbontás, ez ez komoly? -
#150 ezzel még nem jáccottam de a tavalyiban autómatán mentettt -
Thanatos #149 tényleg nem vagy hülye, sjanos eanál már hagyomány hogy minden évben elkurják egyre jobban az nhl iránygatását :S