128
-
#128 -
#127 Harmadszorra is nekifut az Evanescence -
#126 kezdik felvenni az uj albumot, itt irta -
#125 Oké, akkor maradjon. Csak elég sok helyen elrontottam, most hogy így jobban megnéztem :s
Valamiért meg nem mentettem el .psd-be... -
#124 nekem a mostani jobban tetszik -
#123 Most már a banner tökre olyan összecsapottnak tünik nekem, ezért csináltam egy újat. Szerintem ezerszer jobb lett, be legyen téve a helyére?
Igaz nem nagy a forgalma a topiknak, de azért hátha betévednek új emberek is.
Kép -
#122 Köszi szépen -
#121 Boldog szülinapot! -
#120 Nekem olyan komolyan nincs Kép
De bizonyos topikokban alul van egy gyorsválasz lehetöség. A bemutatkozósban meg például nincs, pedig beszerettem volna mutatkozni :/ -
#119 hát, kicsit érdekes fórum motor... jobbra fent van egy fülsor, "válasz" -
#118 Jajj de hülye vagyok, csak nem jövök rá hogy lehet írni a topikokba :/ -
#117 Jó, hogy szólsz, el is felejtettem megnézni ^^
Na írok a bemutatkozáshoz :) -
#116 na látom sikerült -
#115 heffi néven -
#114 Milyen névvel próbáltad? Beszélek az adminnal, regelj újra. Régebben rengeteg reklámbot regelt, azért lett így lekorlátozva ... -
#113 Na ezt már tényleg nem értem, megint visszautasítottak
Akkor úgy tünik oda se fogok írni. -
#112 nem tudom, próbáld meg újra -
#111 Megkaptam az emailt, hogy visszautasították a regisztrációm a fórumra. Ez miért van? Szerintem semmi rosszat nem tettem, nem használtam csúnya nevet meg ilyesmiket... -
#110 Na pont az elöbb nézegettem Ebayt, találtam is Origint. Kártyám nincs, de van kitöl kölcsönkérnem szóval meglesz. Plusz találtam 20 darabos Evanescence kitüzö pakkot is ^^
Láttam már ezt a fórumot, de nem tünt úgy mintha sokat írnának oda. Vagy ha regisztrálva vagyok akkor több témát mutat?
Azért regiztem, majd ha elfogadja az admin akkor kiderül.
-
#109 ebay
amúgy meg itt regelve vagy? http://immortalforum.atw.hu/
kicsit nagyobb élet van, mint itt -
#108 Az már biztos, hogy Amy ezerszer jobb.
Most a fél délutánom arra szenteltem, hogy találjak valahol a neten eredeti Origin-t. Találtam is Amazon.com-on, de onnan meg nem szállítanak magyarországra
Na nembaj keresgélek még, mert hátha... -
#107 naná, biztos hogy bosszú szaga is van a dolognak, de úgysem lesznek jobbak, a lényeg mindig is Amy tudása volt, és marad is ... -
#106 Na de most komolyan, nagyon érzödik, hogy az Evanescence-t akarják felülmúlni ezzel... -
#105 na hát ez mégsem kamu ... -
#104 Kösz a segítséget, most már el is rendeztem a számokat rendesen. Örülök hogy végre megvan eredetiben :) Anywhere But Home mindenhol elfogyott már ahol jártam sajnos. De megrendelem a netröl még a napokban. -
#103 tölts le egy audiograbber nevű progit, azzal át tudod konvertálni ... -
#102 Azt hogy tudom megoldani, hogy a CDröl a számokat bemásoljam a gépre? Csak hogy ne kelljen mindig betenni a CDt ha hallgatni szeretném. A mappából átmásolva nem jó, mert valami .cda filetipusban vannak a számok. -
#101 az Evanescence mindent megér :) -
#100 Erre csak annyit tudok mondani, hogy majd kiderül mi lesz. Minden esetre én kitartok Amy mellett... -
#99 Lejártam a lábam egész nap, tüzö napon mászkáltam, de megérte!
Bezárt az a CD bolt ahova indultam, de körbejártam a város összes könyvesboltját (mert ott vannak CD-k), és sikerült beszereznem a Fallent és a The Open Doort ^^ Nagyon örülök hogy végre megvannak
Hétföre pedig már az Evanescences póló is megérkezik az egyik üzletbe, le is foglaltattam
-
#98 Ehhh, hát ez érdekes lesz, már ha igaz ... -
#97 Na végre valami jó hír: Kaptam egy kis összeget ajándékba. Szerdán megyek a városba, megveszek 3 albumot + esetleg még ha lesz másik is akkor azt is :)
(Igen ilyen késön írok, de nem tudok aludni :S) -
#96 Bocsi elrontottam a képet :
-
#95 Felakartam tölteni ma az Evanescence galériám valahova, van 195 kép, de nagyon lassú a netem és csak 3 óra alatt menne fel.
Gondoltam feltenném, mert sok nagyon jó minöségü HD kép van benne :) Na de majd talán megoldom.
Ezt meg csak úgy:
-
#94 -
Stupid Peach #93 király lett!!Grat!:) -
#92 Na végre bekerült a banner, egy helyen elrontottam kicsit a simítást, na mindegy -
#91 Na ennek örülök, még csak gyakorolgatom a photoshoppot de egész jó lett szerintem. -
#90 nekem tetszik -
#89 Arra gondoltam ha már ennyire imádjuk az Evanescence-t, akkor a topiknak is legyen egy rendes bannere
Készítettem egyet, ha tetszik akkor szerintem belehetne tenni :)
Erre van