Szilikon vagy nem Szilikon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csaj akinek meg táncikol milyen fejet vág már??
Tippelj, hogy melyik az igazi ! :))
Nekem elsõre a 20 képbõl 15-öt eltaláltam.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Bár kitudja...
ha meg nem az a lány is csini ez+...hajajaj
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Habár perverz gondolatom se támadt, de nem azt szerettem volna leírni.
Mert amilyen gondolat az eszembe jut az nem perverz.Egészséges férfiember vagyok normál sexuális beállitottsággal,tehát amit gondolok az nem perverz!:-)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nem, semmiféle ilyen gondolatom nem támadt a kép láttán.
Van olyan mûcici ami szép és fogásra is kellemes és van olyan igazi ami szintén,még akár kinézetre is olyan mint a mü.
Van akonek jóláll és valakinek nem!
Ramadamammy rapidrandi
manapság egyszer kell csak(na jó 10 éven belül kb.) befektetni egy szilikon cicire és megélsz belõle.Vikike is igy tesz:)Nézzétek!
http://href.hu/x/3mcf<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Az se mindegy, hogy egy csaj, hogy "hordja" a melleit. Fontos, hogy büszke tudjon lenni magára, és ezt is sugározza kifelé. Megtört önbecsülésû nõ félmillás mûcicikkel is csak felmosórongy. Estleg gumibaba, amikor kicsit összeszedi magát.
Nem elitélem a dolgot, hanem jó lenne, ha lelki épségünket, egészséges önértékelésünket is ráncba szednénk néhanap.
Ne etesd a trollt!
\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ígyhát aki nem rendelkezik ilyen csodacicikkel azoknak marad a kés, ott már viszont észnél kell lenni mekkorát és milyen eljárást vállalnak be
nyáron dolgoztam egy helyen a fõnöknõnek olyan gyönyörû mellei voltak h nem nagyon lehetett nem nézni õket.. akkor éreztem h sebésznek kellett volna tanulni:D na midnegy:D
az õ sebésze kvajó munkát végzett de vannak akik szintén jó sebészhez mennek csak elrontják a méretet (pl mentzer viki is sztem kicsit túlzásba vitte)
akár igazi akár mû
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
megnéztem még egykét videóját nagyon szép mellei vannak