Szilikon vagy nem Szilikon?

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amugy az a szép hogy ez a nö egy gyerekes anyuka....

A csaj akinek meg táncikol milyen fejet vág már??
Peetboy
Valódi vagy Szilikon?? A játék végén kiderül hányat találtál el.
Tippelj, hogy melyik az igazi ! :))

Nekem elsõre a 20 képbõl 15-öt eltaláltam.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

immovable
alap
Saloom
ezt ps skill-re érti vajon? :) vagy ha nézik attol nagyobb lesz? :)

Én is láttam iwiwen és szerintem ö az.
Bár kitudja...
ha meg nem az a lány is csini ez+...hajajaj
Peetboy
Ezt a csajt láttam iwiwen. De nem is biztos õ van a képen csak betette a képei közé.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

huhh bitang képek! Asszem rendesen el tudnék jáccani a csajjal..
Ööööö...
nos ez meg ez...

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
hm?
Kata
béna

[/cserf][/fülünyúl]

Hát ezt rosszul fogalmaztam, igazad van.
Habár perverz gondolatom se támadt, de nem azt szerettem volna leírni.
Hát a kép láttán perverz gondolatom nekem se támad!
Mert amilyen gondolat az eszembe jut az nem perverz.Egészséges férfiember vagyok normál sexuális beállitottsággal,tehát amit gondolok az nem perverz!:-)
Scottt
T'án te nem ?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem, semmiféle ilyen gondolatom nem támadt a kép láttán.
rotator
Khm... inkább olyan mû van, ami kinézetre mint az igazi. :)

Kata
de azért megcsöcsöznéd, közévernéd, miegymás :)

[/cserf][/fülünyúl]

Egyszerü a képlet!
Van olyan mûcici ami szép és fogásra is kellemes és van olyan igazi ami szintén,még akár kinézetre is olyan mint a mü.
Van akonek jóláll és valakinek nem!
roppii
szép a kilátás:D

roppii
nekem speciel tetszik a szilikonos és a nem szilikonos is:D

II Rocky II
nélkül,de éppen azzal is jó:D
ez mi amugy?

24 - Exile -Nov.23

Nem mintha érdekelne...
Zinaj
En fogom is nu.de te..?:D<#mf2>

i7 azt szevasztok :P

n3whous3
Nem szilikon!

(nem nagy mell is lehet gyönyörû rulez)

púúúúú

erotikus a bugyi is!bár szerintem ez ne mszilikon...,hanem jelmez!

Ramadamammy rapidrandi

Hát nagyon szép ez a videó :S
manapság egyszer kell csak(na jó 10 éven belül kb.) befektetni egy szilikon cicire és megélsz belõle.Vikike is igy tesz:)Nézzétek!

http://href.hu/x/3mcf<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
piros mogyi
Szilikonos fogásra sem olyan, mint az igazi. Ha meg ellépünk szájbervilágunk felõl a valóság felé, akkor a látvány mellett elkezd számítani, hogy fogásra milyen a cici. A kutya meg itt lenne szerintem elvermelve, ha csak a látvány miatt kell, akkor jó a palsztikai sebész vagy csóró szjberkislányoknak a photoshop, Ha viszont valahol "rendes" használatba veszik, akkor jó mellekkel kell születni. Esetleg elfogadni, ami adott. Ez talán a legegészségesebb megoldás.
Az se mindegy, hogy egy csaj, hogy "hordja" a melleit. Fontos, hogy büszke tudjon lenni magára, és ezt is sugározza kifelé. Megtört önbecsülésû nõ félmillás mûcicikkel is csak felmosórongy. Estleg gumibaba, amikor kicsit összeszedi magát.
Nem elitélem a dolgot, hanem jó lenne, ha lelki épségünket, egészséges önértékelésünket is ráncba szednénk néhanap.

Ne etesd a trollt!

vica2
na azért a szilikon idõtálló, még ha gazdi nem is <#levele>
(középen)

Nem kell drága mûtétekre költeni... Photoshop is van már... a smink is tulzás néha...

\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"

sz4bolcs
nem, nem jó.. :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

rotator
Igen, szerintem meglehetõsen jó és akkor még visszafogtam magam. :) Na ilyet mutass nekem szilikonosban! :P

k O T T A
nem azért linkeltem h mû-e:D hanem h jó-e...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

sz4bolcs
természetes benyomást kelt, sztem az is..

sz4bolcs
Jó, de nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy ez mû lenne..

rotator
Kapaszkodj meg, õ egy all-natural amatõr modell (Natalie).

k O T T A

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
mondjuk hozzáteném h a linkelt kis videókon szereplõ lányok/nõk melleinek szépsége nagyon kis százalékot képvisel sajnos...
ígyhát aki nem rendelkezik ilyen csodacicikkel azoknak marad a kés, ott már viszont észnél kell lenni mekkorát és milyen eljárást vállalnak be
nyáron dolgoztam egy helyen a fõnöknõnek olyan gyönyörû mellei voltak h nem nagyon lehetett nem nézni õket.. akkor éreztem h sebésznek kellett volna tanulni:D na midnegy:D
az õ sebésze kvajó munkát végzett de vannak akik szintén jó sebészhez mennek csak elrontják a méretet (pl mentzer viki is sztem kicsit túlzásba vitte)

nekem nem jön be
akár igazi akár mû
rotator
Hát kezdjük ott, hogy ez egy Playboy kép, azokon még egy 100% natural némber is úgy néz ki, mintha Photoshoppal rajzolták volna. :)

Kata
rossz példa, errõl süt, hogy mû

[/cserf][/fülünyúl]

CybeRick
Ilyesmire gondoltam, pl.:

képlink1_18+

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

sz4bolcs
ilyet még én sem láttam.

rotator
Mit értesz azalatt, hogy "megtévesztésig tökéletesek"? Mutass egy példát!
:)

CybeRick
Hát igen, lehet csodálni a mûanyag csodákat.... <#papakacsint> Mindenesetre én a természetesebb anyagok híve vagyok. Persze manapság már a megtévesztésig tökéletesek a szilikonos mellek. Sõt, néha túlságosan is. Kinek mi tetszik. A testépítõ nõk számomra sem túl nõiesek. A sportos az OK, DE a kigyúrt....

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

sz4bolcs
Természetes, és szép.

rotator
Nem szimpi.

nem az
megnéztem még egykét videóját nagyon szép mellei vannak
Kata
nekem nem tûnik cilikonnak

[/cserf][/fülünyúl]

k O T T A
jöhet a német csajszival:D

Oldal 1 / 7Következő →