321
-nal vagy anélkül?
-
megalodon #321 Amugy az a szép hogy ez a nö egy gyerekes anyuka....
A csaj akinek meg táncikol milyen fejet vág már??
-
#320 Valódi vagy Szilikon?? A játék végén kiderül hányat találtál el.
Tippelj, hogy melyik az igazi ! :))
Nekem elsőre a 20 képből 15-öt eltaláltam. -
#319 alap -
#318 ezt ps skill-re érti vajon? :) vagy ha nézik attol nagyobb lesz? :) -
bracsek #317 -
megalodon #316 Én is láttam iwiwen és szerintem ö az.
Bár kitudja...
ha meg nem az a lány is csini ez+...hajajaj -
#315 Ezt a csajt láttam iwiwen. De nem is biztos ő van a képen csak betette a képei közé. -
megalodon #314 huhh bitang képek! Asszem rendesen el tudnék jáccani a csajjal.. -
MoSFeT #313 Ööööö...
nos ez meg ez...
-
bracsek #312 hm? -
#311 béna -
bracsek #310 Hát ezt rosszul fogalmaztam, igazad van.
Habár perverz gondolatom se támadt, de nem azt szerettem volna leírni. -
megalodon #309 Hát a kép láttán perverz gondolatom nekem se támad!
Mert amilyen gondolat az eszembe jut az nem perverz.Egészséges férfiember vagyok normál sexuális beállitottsággal,tehát amit gondolok az nem perverz!:-) -
#308 T'án te nem ? -
bracsek #307
Nem, semmiféle ilyen gondolatom nem támadt a kép láttán. -
#306 Khm... inkább olyan mű van, ami kinézetre mint az igazi. :) -
#305 de azért megcsöcsöznéd, közévernéd, miegymás :) -
megalodon #304 Egyszerü a képlet!
Van olyan műcici ami szép és fogásra is kellemes és van olyan igazi ami szintén,még akár kinézetre is olyan mint a mü.
Van akonek jóláll és valakinek nem! -
#303 szép a kilátás:D -
#302 nekem speciel tetszik a szilikonos és a nem szilikonos is:D -
#301 nélkül,de éppen azzal is jó:D
ez mi amugy? -
bracsek #300 Nem mintha érdekelne...
-
#299 En fogom is nu.de te..?:D -
n3whous3 #298 Nem szilikon!
(nem nagy mell is lehet gyönyörű rulez) -
ugot2know #297 erotikus a bugyi is!bár szerintem ez ne mszilikon...,hanem jelmez! -
csoteszta #296 Hát nagyon szép ez a videó :S
manapság egyszer kell csak(na jó 10 éven belül kb.) befektetni egy szilikon cicire és megélsz belőle.Vikike is igy tesz:)Nézzétek!
http://href.hu/x/3mcf -
#295 Szilikonos fogásra sem olyan, mint az igazi. Ha meg ellépünk szájbervilágunk felől a valóság felé, akkor a látvány mellett elkezd számítani, hogy fogásra milyen a cici. A kutya meg itt lenne szerintem elvermelve, ha csak a látvány miatt kell, akkor jó a palsztikai sebész vagy csóró szjberkislányoknak a photoshop, Ha viszont valahol "rendes" használatba veszik, akkor jó mellekkel kell születni. Esetleg elfogadni, ami adott. Ez talán a legegészségesebb megoldás.
Az se mindegy, hogy egy csaj, hogy "hordja" a melleit. Fontos, hogy büszke tudjon lenni magára, és ezt is sugározza kifelé. Megtört önbecsülésű nő félmillás műcicikkel is csak felmosórongy. Estleg gumibaba, amikor kicsit összeszedi magát.
Nem elitélem a dolgot, hanem jó lenne, ha lelki épségünket, egészséges önértékelésünket is ráncba szednénk néhanap. -
#294 na azért a szilikon időtálló, még ha gazdi nem is
(középen)
-
Errant #293 Nem kell drága műtétekre költeni... Photoshop is van már... a smink is tulzás néha... -
#292 nem, nem jó.. :) -
#291 Igen, szerintem meglehetősen jó és akkor még visszafogtam magam. :) Na ilyet mutass nekem szilikonosban! :P -
#290 nem azért linkeltem h mű-e:D hanem h jó-e... -
#289 természetes benyomást kelt, sztem az is.. -
#288 Jó, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez mű lenne.. -
#287 Kapaszkodj meg, ő egy all-natural amatőr modell (Natalie). -
#286 na és ez ? -
#285 mondjuk hozzáteném h a linkelt kis videókon szereplő lányok/nők melleinek szépsége nagyon kis százalékot képvisel sajnos...
ígyhát aki nem rendelkezik ilyen csodacicikkel azoknak marad a kés, ott már viszont észnél kell lenni mekkorát és milyen eljárást vállalnak be
nyáron dolgoztam egy helyen a főnöknőnek olyan gyönyörű mellei voltak h nem nagyon lehetett nem nézni őket.. akkor éreztem h sebésznek kellett volna tanulni:D na midnegy:D
az ő sebésze kvajó munkát végzett de vannak akik szintén jó sebészhez mennek csak elrontják a méretet (pl mentzer viki is sztem kicsit túlzásba vitte) -
Mirk #284 nekem nem jön be
akár igazi akár mű -
#283 Hát kezdjük ott, hogy ez egy Playboy kép, azokon még egy 100% natural némber is úgy néz ki, mintha Photoshoppal rajzolták volna. :) -
#282 rossz példa, erről süt, hogy mű