Bejelentették az eXperience 112-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Syberia sorozat NEM szerepjáték, hanem klasszikus stílusú point'n click kalandjáték. Az egyik legjobb a modernek közül :-)
hát igen syberia😊 nem vagyok nagy szerepjáték rajongó de mind a 2 részét örömmel töltam végig egyszerüen élveztem minden fejtöröt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
AD 1.: a kalandjátékok körülbelül másfél év óta új reneszánszukat élik (sõt, a Syberianak köszönhetõen régebb óta).
AD 2.: az Experience kisértetiesen hasonlít egy 2004-es Ps2-es kalandra, csak ott a mikrofonnal kellett kalauzolni egy ûr-hotelben ragadt hölgyeményt.
AD3.: az Experience 112 körülbelõl 1 éve lett bejelentve, az elsõ képek is több hónaposak belõle... Az AG-n elõzetes is van róla: http://www.adventuregames.hu/?q=node/269
Ha új kalandokról akartok beszámolni, akkor orr az új Sherlock Holmes kaland, a Nostradamus — The Last Prophecy, a Cleopatra, vagy az új Lovecraft kaland...
A Gugli sé az AdventureGames a barátod, ha kalandjátékokról van szó...
AD 2.: az Experience kisértetiesen hasonlít egy 2004-es Ps2-es kalandra, csak ott a mikrofonnal kellett kalauzolni egy ûr-hotelben ragadt hölgyeményt.
AD3.: az Experience 112 körülbelõl 1 éve lett bejelentve, az elsõ képek is több hónaposak belõle... Az AG-n elõzetes is van róla: http://www.adventuregames.hu/?q=node/269
Ha új kalandokról akartok beszámolni, akkor orr az új Sherlock Holmes kaland, a Nostradamus — The Last Prophecy, a Cleopatra, vagy az új Lovecraft kaland...
A Gugli sé az AdventureGames a barátod, ha kalandjátékokról van szó...
Kecske85, nagyon jó az aláírásod!! (persze a helyesírési hibáktól eltekintve^^)
ki kéne plakátolni mindenhova a neten, magyarul is...
ki kéne plakátolni mindenhova a neten, magyarul is...
Hmm jól hangzik ilyen azt hiszem még nem volt.
Bár igen csak bugmentesre kell majd írni a játékot ha a hölgyemény a maga feje után megy majd..
Bár igen csak bugmentesre kell majd írni a játékot ha a hölgyemény a maga feje után megy majd..