5
-
Trishtan #5 A Syberia sorozat NEM szerepjáték, hanem klasszikus stílusú point'n click kalandjáték. Az egyik legjobb a modernek közül :-) -
#4 hát igen syberia:) nem vagyok nagy szerepjáték rajongó de mind a 2 részét örömmel töltam végig egyszerüen élveztem minden fejtöröt :) -
Trishtan #3 AD 1.: a kalandjátékok körülbelül másfél év óta új reneszánszukat élik (sőt, a Syberianak köszönhetően régebb óta).
AD 2.: az Experience kisértetiesen hasonlít egy 2004-es Ps2-es kalandra, csak ott a mikrofonnal kellett kalauzolni egy űr-hotelben ragadt hölgyeményt.
AD3.: az Experience 112 körülbelől 1 éve lett bejelentve, az első képek is több hónaposak belőle... Az AG-n előzetes is van róla: http://www.adventuregames.hu/?q=node/269
Ha új kalandokról akartok beszámolni, akkor orr az új Sherlock Holmes kaland, a Nostradamus — The Last Prophecy, a Cleopatra, vagy az új Lovecraft kaland...
A Gugli sé az AdventureGames a barátod, ha kalandjátékokról van szó... -
Loverman #2 Kecske85, nagyon jó az aláírásod!! (persze a helyesírési hibáktól eltekintve^^)
ki kéne plakátolni mindenhova a neten, magyarul is... -
Kecske85 #1 Hmm jól hangzik ilyen azt hiszem még nem volt.
Bár igen csak bugmentesre kell majd írni a játékot ha a hölgyemény a maga feje után megy majd..