Dragon Ball AF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You are fucking crazy people!\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
>:C
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
én a mellékszereplõket csíptem a legjobban.... a poénos fajtát
köszönjük meg ezt a remekmûvet a készítõknek!
love
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
valahol azért meg kell tudni állni, ezért sem tetszik pl a GT, nekem már az ssj3 is túlzás volt egy kicsit de a Z vége még jó volt.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Örülnék, ha folytatnák a történetet, de ne ilyen lehetetlen dolgokkal. Mindenki fúzionál, ssj5-6, goku ismeretlen fia aki ssj6-osan születet...
Valahogy nem lehetne élvezni szerintem.
Hallottam olyan dolgot, hogy valamilyen amerikai stúdió mintha elvállalta volna a folytatást, még a weboldalukat is láttam. Ott volt az a tartalmi bemutató, amit az #1-es hsz-ben olvashattunk, persze angolul. De ez még tavaly nyáron volt, valszeg fake lehetett.
Chaos Anno Domini
Toriyama-sensei a DragonBall-t (nincs semmien ZED) 42kotetes tankoubanban rajzolta meg tobb ezer oldalt vegigrajzolva. A gt egy full filler vacaksag, az utolso reszben segedkezett Toriyama, az jo is lett. Toriyama mar a Dragonball vegen elmondta nem foglalkozik tobbet Dragonballal. Azert a Neko-majinokat csak megrajzolta. (Dragonball kifigurazasa 1kotetben.)
Az anime pedig vacak, telis tele fillerekkel, es a DragonBall part2 nem Dragonball Zed hanem Zetto lévén japan dologrol van szo a japan kiejtest kell hasznalni.
Jah igen. A Toei (ok felelosek a dragonball animacios valtozataert) sem csinal tobb dragonballt. (mozit) Kiadtak oket dvd-n es tobbet nem szandekoznak vele foglalkozni. Azert van még egy-ket video amit nemsokan lattak. 2db tanito video gyerekeknek, es egy darab telefonos jatek, amiben gokuek tesznek fel kerdeseket es azokra kell valaszolni. (atsumare worudo)
kár h soha az életbe nem lesz folytatás :S
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
sajnálom hogy az egyik kedvenc animémnek ilyen csúnya vége lett hogy néhány jóképességû kitalál ilyen baromságokat...
a 16os hozzászólásban olvasható az "igaziak",amikekel érdemes foglalkozni!