13
-
m4G1c #13 az a "kib*szott CGI" teljesen más - maradjunk csak a számítógépes grafikák elterjedtebb rövidítésénél, a "CG"-nél... -
Phaemoor #12 hát szerintem is csak szimplán szar -
#11 ez alapbol is egy nagy szar video. -
#10 Engem alapból zavar a tv (nem a kép hatások miatt), ezért nem nézem. Ennyi. -
Alfa Of NS #9 LOL bazdmeg, ez még nekem is idegesítő héhol, pedig nem vok epilepsziás -
hypno #8 Számomra a "majdnem minden reklám v zenei klip" ugyanolyan zavaró, bár nem vagyok epilepsziás.
Gondolom itt a meglepetés tényező is érdekes lehet. Megy egy reletíve hosszú, szürke és unalmas klip, aztán pik-pak jön a meglepi a Tschaby által leírt módon.
-
#7 Szinte minden reklám v zenei klip ilyen.. nem beszélve a diszkókról, sok mozifilmről..
Nekem meg pont tetszett, h nem "trendi", drága kib*szott CGIs izéből áll az egész, hanem frankó retro dizájn, hozzá illő effektekkel.
Az epis meg ha tv-t néz vegye be a gyógyszerét, v vegye le a kontrasztot.. -
ebertek #6 Nekem nem tetszik. Meg a logó sem: http://img9.imagepile.net/img9/12224olympicgschpunken.gif :D -
asdasdasd #5 Egyszerűen csak gagyi. Mint egy 1980-as videoklipp. -
Tschaby #4 Hát mint "egészséges" ember, még nekem is piszkálta a szemem az biztos...Elég intenzív, főleg mikor a torony ugrás után az a villódzó színkavalkád van, szerencsétlenek tuti akkor dobták el magukat... -
hypno #3 Ha neked lenne ilyen betegséged, tudnád.
-
pzssoft #2 videot belinkelhettél volna :D mondjuk youtuberól, ha fent van -
#1 Először is: 1 videó nem internetes, hanem simán videó.
Másodszor: a rendőrkocsi villógója is epilepsziát okozhat.. na és akkor mi van? :P