7
-
#7 Don't spend hours on P2P sites and worry about viruses. Safely share music and playlists.
Bullshit. Tegye fel a kezét, aki életében látott már vírusos hangfájlt.
tömörítve feltölti a szerverére és aztán később bejelentkezve ( akár egy másik gépről is ) azt onnan hallgathatod
Gondolom lesz olyan korlátozás hogy csak az iTunes-ban vásárolt zenéiddel tudd ezt megcsinálni, de korlátozás nélkül bármilyen telefon, PDA vagy csak egy sima MP3 lejátszó megteszi neked. -
#6 Nézegettem az oldalt. Ez valami olyat (is) tud hogy a gépeden megmutatod neki a zenéid mappáját. Ezt tömörítve feltölti a szerverére és aztán később bejelentkezve ( akár egy másik gépről is ) azt onnan hallgathatod.
Javítsatok ki ha rosszul értem, de ez tetszik ( Vagy csak nekem újdonság ? ) -
ProClub #5 30% Az igencsak optimista ugyanis az ingyenes/fizetős párosnál 1:100 vagy 1:1000 szokott lenni az arányszám. Sztem kicsit túlzottan optimisták.
A cikk meg kissé összeszedetlen, mint azt előttem is jelezték. -
pedrohsi #4 letöltés pénzért, meghallgatás (stream) ingyé -
#3 Meg nekem is... -
HUmanEmber41st #2 Pontosan ezek a kérdéseim nekem is... -
#1 Az itt megvásárolt tartalmakat azonban csak iPod készülékeken lehet majd meghallgatni, ezzel kívánják ugyanis megelőzni a kalózmásolatok elterjedését
1. ha ingyenes a zene, akkor mit értenek "megvásárolt tartalom" alatt?
2. ingyenes zenét hogy lehet "kalózmásolni"?
3. Ha másolásvédelem nélküli MP3-ban lehet leszedni a zenéket, hogy oldják meg hogy csak ájPod játsza le?