7
  • Gerygrey
    Don't spend hours on P2P sites and worry about viruses. Safely share music and playlists.
    Bullshit. Tegye fel a kezét, aki életében látott már vírusos hangfájlt.

tömörítve feltölti a szerverére és aztán később bejelentkezve ( akár egy másik gépről is ) azt onnan hallgathatod
    Gondolom lesz olyan korlátozás hogy csak az iTunes-ban vásárolt zenéiddel tudd ezt megcsinálni, de korlátozás nélkül bármilyen telefon, PDA vagy csak egy sima MP3 lejátszó megteszi neked.
  • lck
    Nézegettem az oldalt. Ez valami olyat (is) tud hogy a gépeden megmutatod neki a zenéid mappáját. Ezt tömörítve feltölti a szerverére és aztán később bejelentkezve ( akár egy másik gépről is ) azt onnan hallgathatod.
    Javítsatok ki ha rosszul értem, de ez tetszik ( Vagy csak nekem újdonság ? )
  • ProClub
    30% Az igencsak optimista ugyanis az ingyenes/fizetős párosnál 1:100 vagy 1:1000 szokott lenni az arányszám. Sztem kicsit túlzottan optimisták.

A cikk meg kissé összeszedetlen, mint azt előttem is jelezték.
  • pedrohsi
    letöltés pénzért, meghallgatás (stream) ingyé
  • mikloss
    Meg nekem is...
  • HUmanEmber41st
    Pontosan ezek a kérdéseim nekem is...
  • Gerygrey
    Az itt megvásárolt tartalmakat azonban csak iPod készülékeken lehet majd meghallgatni, ezzel kívánják ugyanis megelőzni a kalózmásolatok elterjedését

1. ha ingyenes a zene, akkor mit értenek "megvásárolt tartalom" alatt?
    2. ingyenes zenét hogy lehet "kalózmásolni"?
    3. Ha másolásvédelem nélküli MP3-ban lehet leszedni a zenéket, hogy oldják meg hogy csak ájPod játsza le?