11
-
dartois83 #11 G.I. Joe paródia (I.)
G.I. Joe paródia (II.)
a YouTube-on is találni pár gyöngyszemet, bár főképp angol nyelvű (és kb. angol humorú is), de volt amin nagyon derültem...
Cobra commander is gay
Ugyanakkor van "élőszereplős" (játékfigurák) is, bár ez már kicsit gyenge néha: G.I. Joe : The Epic Saga -
Lordboxi #10 igen, ez nekem is rémlik, de sztem ez egy sorozat volt, és még anno a nikelodeonon ment, vmi gyrek show részeként. -
lekvároshurka #9 anno volt 1 humoros animácios ? poén film is ha valaki emlékszik rá az igazi játékkatona bábokal vették fel darabonként vagy zsinoron rángatva mitomén már és baromi sokat lehetett röhögni ahogy elolvadt az 1ik és ehez hasonlo hülyeségek és ha jol emlékszem inkább már idösebbeknek :D szolo duma volt alányomatva :D büdösbuvár és 1ébb nevek voltak benne :D qurva jo volt de megnézné pedig totál agyament kis szösszenet volt :D -
#8 Emlékszem anno először ilyen "márkaboltokban" lehetett kapni ilyen cuccokat (nyugati) márkáért :)
Matchbox, transformers, Gijoe, barbie...baazz de régen volt :O :D -
HJPOWER #7 A zöld dagadék elmehet a csába, Transformers -t meg G.I. Joe -t a népnek!!!!!!!!! -
Talley #6 Remélem a párbeszédek olyanok lesznek mint a rajzfilmben :D Akkor tuti meg fogom nézni majd. -
dartois83 #5 Nekem is volt jópár, azóta sajnos csak egy maradt, meg pár jármű...valóban volt, kb. 1988-tól, és kb. 1992-ig volt "divatban". Azután nagyon a rajzfilmsorozatok sem készültek, mostanában láttam újra párat, melyek már inkább visszanyúlnak a képregények világába. Ugyanis - mint a Transformers is - először képregényként került forgalomba, és aztán csak rajzfilm+Hasbro-játék. Mind a G.I. joe, mint a Transformers képregény kicsit "sötétebb" történetű volt, és abban meghalt jó néhány Joe egy-egy bevetés közben....szerintem ha lesz film, ezt az irányt viszi, mert a rajzfilmes "soha senkit el nem találó lézerek" elég bugyuta...vagy csak nem tudnak célozni. -
Wittgen #4 Úgy tudtam, h. a Transformers a képregény alapján készül...hisz az volt előbb... -
gabeone #3 A játékkatonák a 80-as évek végén biztosan a boltok polcain voltak. Nekem is volt pár darab. :)
A filmel kapcsolatban vegyes érzelmeim vanak. A rajzimet imádtam, de ha megfilmesítik, egy rambo és egy ryan közlegény megmentése című film keverékére számíthatunk, ahol katonák háborúsdít játszanak, különösebb véres látvány nélkül.
A transformersnek hajrá! Ebben a kategóriában talán egyedülálló a film. Szerintem is sikeres lesz. Én mindenesetre várom, pedig a rajzfilm sosem érdekelt, semmilyen koromban. -
#2 Nekem volt, nem is kevés, bőven lehetett itthon kapni a 80as években, áruházak polcai voltak fullon ilyen GI.JOE katonákkal. -
cateran #1 Lehet én emlékszem rosszul,de hol a p..ba forgalmazott a Hasbro Mo.-on a 80-as években? Nekem legalábbis sosem volt ilyen játékkatonám...:S Boltban se nagyon láttam...vagy csak nem emlékszem?:S