War Leaders: Clash of Nations - nyolcvan óra kőkemény taktikai csata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már töltöm,remélem jó lesz és mûködni fog!<#smile>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Jó lesz ez a game.Az biztos ,hogy a NÉMETEKKEL leszek benne és leigázom a szövetségeseket.Germany am besten!<#eplus2>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Állitolag ebben a hónapban jelenik meg MAGYARUL!!!!!!!!!!!!!!!!<#taps>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Nézzétek meg a CD Projekt oldalát én ezt nem értem 1-van azt irták megjelenés május és erre meg semmi sincs oda irva!????

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Játszik már valai ezzel a játékkal??
Már kijött a játék
E honap 28-án jön ki magyarországon.

Szerintem még nem mert láttam h március 30 at irtak megjelenésre
Megjelent már ez a játék? Mert sehol nem találom.
A grafikaja jo ha azt vesszuk, h ez egy RTS, kifogom probalni!
LSL
Nem értem, mi bajotok a grafikával... Ha jobban megnézitek, akkor látjátok, hogy ez az IL-2 Sturmovik grafikus motorja. És a földi objektudmok rendesen fel vannak fejlesztve, az eredeti játékhoz képest. Szerintem még ma is szép, arról nem is beszélve milyen hatalmas területet kezel.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Nekem bejön ez a játék 😊

Tetsuo
De.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Nekem is másodrendû, sõt a gépem nem is szereti a csúcs grafikát! 😊
Csak mondtam a lehetõséget.

Sanyix
Nem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Csak egy kis adalék a zászlós képhez, ha már azzal van a probléma. Ez egy reprodukció, Iwo Jima elfoglalásánál játszódott le ez a jelenet...
http://en.wikipedia.org/wiki/Raising_the_Flag_on_Iwo_Jima

Pluskast
Sõt a Face of Wars sem szebb és az elég közel ál stílusát és témáját tekintve ehhez.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Már nem azért de mit szeretnétek? Quake wars grafikát egy stratégiai játékba? Egy stratégiai játéknál szerintem másodrendû a grafika kérdése. Lásd Hoi Victoria. Másrészt meg mondjuk ha a mai új és jó RTS gamékat nézzük akkor teszem azt a Tiberium Wars sem szebb csak max több benne a csiri-viri scifi efekt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tetsuo
1 RTSt is megcsinálhatnak hasonlóan részletesre mint 1 FPSt, minimális többlet gépigénnyel, csak kis kreativitás (meg idõ) kell hozzá.

Tetsuo
most ugyanaz az amcsizászló, mint régen a szovjet.

on
A játékot remélem nem qrják L nagyon és télleg decemberben jön meg!

Miért olyan ronda ez a játék?Vegyétek figyelembe hogy elvileg ez egy rts lesz és ahoz képest szerintem nagyon is szép.<#gunyos1><#hehe>
Ez lehet karikatúrakánt is feldolgozni, kérdés a játékban hogyan jön le..
Ha pl. csak az amcsik fognak szemétdomb tetejére 3-an zászlót telepíteni, akkor még vicces is lehet.. 😊

Abban azért igaza van, hogy volt még egy-két "zászló" a II. VH-ban, amit ki lehetne ide-oda tûzni.

Szimplán annyi a helyzet, hogy a világ nagy része jobban elfogadja az "amerikai zászló a domb tetején" látványt, mint amennyire az ameriakiak ez utóbbinak a hiányát.

Unhatod az amcsiszidást, de itt nem az amerikaiak lettek szidva, hanem az az idióta világnézet, miszerint Amerika a világ közepe, és a II. VH valójában pár kis ország civakodásáról ÉS a nagy magasztos Amerikáról szólt.

(Mellesleg ettõl még a játék elég szimpatikusnak tûnik.)

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

kicsy
"Szerintem egy RTS-t keverni egy II. vh. stratégiával nem egy jó ötlet."

RTS = Real-Time Strategy, bár mostanában sokszor ez kimerül az egységek mozgatásában, ettõl függetlenül ennek simán része a menedzsment is.

Ami a játékot illeti, remélem a fejlesztõknek nem csak az arcuk nagy, és valóban belekerülnek az írt fícsörök, nem csak mutatóba..

Személyes kedvenc: Making History 2.0 Ajánlom nézzetek utánna, ha érdekel a téma.
temeg hülye vagy zenty 😄 nagyon nagyon hülye 😄 mégis mit szeretnél ? mongol zászlot szurjanak kiaz amcsik egy 2. világháborus programba ?😄 szánalom hogy milyen hülyék lettek 1esek ezzel a folyamatos amcsifikázásal.. föleg hogy itt a 2. világháborurol van szo 😄 én magyarként büszke vagyok a magyar zászlora ök mérne legyen azok a sajátjukra? 50 évet vártunk rá hogy megbukjon a nagy vörös lobogo sarloval-kalpácsal érdekes akor mérnem szidtad az usá-t? humm ?...akkor szidtuk a nagy vöröst.. de tod fü alatt lapitva mert igy nemlehetett volna 😄 bocs mindenkinek tudom ezmár igy erösen "off" ahogy itt irni szokták de már unom eszt az amcsiszidást... 😄
bricsi01
Ez nem nagy probléma.
Ha elveszted az irányitást akkor Pause, azt lehet gondolkodni, küldeni.

pff amerika zászló? Nah már tuti nem is kell, ez szánalmas lehet ha ilyet be raknak...

>"A grafika egy rakás f.s! "

Nagyon remélem, hogy ennél jobb nem is lesz, mert ez stratégia lenne...
Örülnék, ha végre valamelyik fejlesztõ nem a grafikát csiszolgatná, hanem a játékmenetre öszpontosítana, hamár stratégiát készít...

Bár az RTS rész erõsen megkérdõjelezi a játékélményt, de majd meglátjuk...
Második világháború jöhet, de a ki tud gyorsabban kattintgatni stratégiákból már elegem van... Lehet ami nekem kellene azt taktikai játéknak hívják... na mindegy..

Szerintem meg annak kellene csak hozzászólni, aki legalább 1 mondattal tovább olvas a bevezetõnél... 😊

"Az elõzõ mondatot természetesen nem mi találtuk ki, a fejlesztõk vélekednek így a programról."

1 erõs kv és minden rendben😊

Ezek a vadészgépek állóhelyzetben is lebegnek, akárcsak az õr 😊

Sztem amúgy nem lesz rossz, bár már a világháborús téma kissé túlspilázott. Természetesen a nagy szabadság a játékmenet befolyásolására adhatja a sava-borsát.

Egyébként "NeoG #8", nem olyan rossz, hogy még ezekre a régi gépekre, mint Gyuri12-nek van is fejlesztenek manapság olyan játékot, ami élvezhetõen elfut rajta. Én egy Athlon1400+,512MB,Radeon8500 konfiggal rendelkezem és hidd el, annak idején ez komoly pénzbe került. Sokba fájna csak játékra hardverre beruházni. Ezt nem kritikaként mondtam, csak úgy megemlítettem.<#lama>
Nem annak kéne játékokról irni aki akar hanem aki tud is.

A legnagyobb marketingtámogatást kapó fejlesztések mellett egy aránylag kicsi stúdióban minden idõk legkomplexebb, és legjobb stratégiai játékát fejlesztik.

Te hülye vagy ember?

Sir Quno Jedi
Na, a grafika tényleg horror, ahogy mondjátok, de a játék még lehet jó is akár, bár nekem az eddigiekbõl nem az esett le.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bigfoot
sztem kurva jó game lesz
Hearts of Iron is szeretem,de sztem ez még azt is üti

legalább gyuri12-nek is van rá esélye, hogy saját gépén tolhatja<#taps>

a képek sikerültek ilyen rosszra v ez a grafika? ^^
"RTS-ekbõl rengeteg van"

És?

Autokból is , mégis veszik õket.

Baromi ronda ez az új dizájn!

ColdFire
elképesztõ O.o
remélem a légierõre is lehet gyurni 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hol élel te?😮

Kis-Bob
A grafika egy rakás f.s!

Szerintem egy RTS-t keverni egy II. vh. stratégiával nem egy jó ötlet.
A legjobb II. vh. stratégia eddig a HOI Doomsday. Ott már a csaták irányítása hadtest szinten is nagyon sok munkát jelentett.

II. vh.-s RTS-ekbõl pedig rengeteg van.
Na puff... az ember már teljesen beleéli magát a dologba, erre: "A játék elõreláthatólag decemberben kerül a boltokba."
Azért jó látni, hogy nem mindenki húzódik az arcade írányba. Ez program úgy festhet, mintha a PACIFIC STORM, lenne szárazföldön, némi a TOTAL WAR-ral megfüszerezve. Mindenesetre eddig MUST HAVE. <#vigyor2>