18
-
Tripax #18 Csak élném meg hogy Somának, elsül a Buksz*ja. Rájöhetne, hogy már senkit nem érdekel a pajzán humora amit már vagy 25 éve nyom. Vén ripacs...
-
trogi #17 Hát igen. Mi lesz velünk most, hogy szabadságra megy Mónika és Győzike?
Egy kötelet kérhetnék?
Egyébként már annyira szar a két kereskedelmi, hogy egyre jobban kedvelem az m1-et, bár az is süllyedt rendesen. Vasárnap eléggé sok jó műsor van! Szombaton is lenne legalább egy jó műsor, a Testi mesék, csak Somát kéne onnan kiverni örökre... -
GVG #16 Sztem Győzi egy Golden-Globe díjat megérdemel...ha nem kettőt
(az átadás amcsiban van, lehet vissza se jönne) -
Cat #15 Fordítva. A magyarokat érdekli Győzike. -
Atees1987 #14 Szégyen hogy ez a semmirekellő selejt cigány családot ennyire érdeklik a magyarok. -
angol #13 nincs mindenkinek havi 5e-re kábelre, és marad a földi szórásban elérhető gagyi, ergó marad a fosfejü győzőfemili
-
pauly #12 na ja... -
Cheesy #11 Szégyen. -
winnie #10 pedig heti bontásban a valóságshow az egyik leghanyagoltabb a műfaj. mindig csak a hülye sorozatok, híradó, sok sz*r film meg politikai műsor, az ismeretterjesztőkről em is beszélve... -
ddt500 #9 Nem értem mi a akadályoz meg benneteket, hogy átkapcsoljatok másik csatornára?? Nálam folyton a National Geographic megy, vagy valami sport csatorna. -
pasy01 #8 miota bejöttek a valoságshok én azóta nem nézek TV-t...rám ezeket a szarokat nem eröltetik..hihhetetlen hányan ülnek elé :DDD -
winnie #7 "Már nincs is miért TV-t nézni. :D"
ilyen alapon könyvet olvasni és zenét hallgatni sincs értelme. -
#6 Már nincs is miért TV-t nézni. :D Ha csak ilyennel tudnak előállni jobb is elkerülni őket messze! -
HJPOWER #5 Már nem is merek TV-t nézni. ;) -
Mentoloshurkaka #4 A magyarság szellemi bukása. -
kalapos01 #3 Vagy csak látják, hogy zabálja a nép a Győzős híreket és ezért szórják. Logikus lenne. -
#2 sztem SGn valamelyik szerkesztő győzike mániákus -
daneelolivaw #1 édes istenem...