18
  • Tripax
    Csak élném meg hogy Somának, elsül a Buksz*ja. Rájöhetne, hogy már senkit nem érdekel a pajzán humora amit már vagy 25 éve nyom. Vén ripacs...
  • trogi
    Hát igen. Mi lesz velünk most, hogy szabadságra megy Mónika és Győzike?
    Egy kötelet kérhetnék?

Egyébként már annyira szar a két kereskedelmi, hogy egyre jobban kedvelem az m1-et, bár az is süllyedt rendesen. Vasárnap eléggé sok jó műsor van! Szombaton is lenne legalább egy jó műsor, a Testi mesék, csak Somát kéne onnan kiverni örökre...
  • GVG
    Sztem Győzi egy Golden-Globe díjat megérdemel...ha nem kettőt

(az átadás amcsiban van, lehet vissza se jönne)
  • Cat #15
    Fordítva. A magyarokat érdekli Győzike.
  • Atees1987
    Szégyen hogy ez a semmirekellő selejt cigány családot ennyire érdeklik a magyarok.
  • angol
    nincs mindenkinek havi 5e-re kábelre, és marad a földi szórásban elérhető gagyi, ergó marad a fosfejü győzőfemili
  • pauly
    na ja...
  • Cheesy
    Szégyen.
  • winnie
    pedig heti bontásban a valóságshow az egyik leghanyagoltabb a műfaj. mindig csak a hülye sorozatok, híradó, sok sz*r film meg politikai műsor, az ismeretterjesztőkről em is beszélve...
  • ddt500
    Nem értem mi a akadályoz meg benneteket, hogy átkapcsoljatok másik csatornára?? Nálam folyton a National Geographic megy, vagy valami sport csatorna.
  • pasy01
    miota bejöttek a valoságshok én azóta nem nézek TV-t...rám ezeket a szarokat nem eröltetik..hihhetetlen hányan ülnek elé :DDD
  • winnie
    "Már nincs is miért TV-t nézni. :D"

ilyen alapon könyvet olvasni és zenét hallgatni sincs értelme.
  • rmate1988hun
    Már nincs is miért TV-t nézni. :D Ha csak ilyennel tudnak előállni jobb is elkerülni őket messze!
  • HJPOWER
    Már nem is merek TV-t nézni. ;)
  • Mentoloshurkaka
    A magyarság szellemi bukása.
  • kalapos01
    Vagy csak látják, hogy zabálja a nép a Győzős híreket és ezért szórják. Logikus lenne.
  • bertino
    sztem SGn valamelyik szerkesztő győzike mániákus
  • daneelolivaw
    édes istenem...