43
Postai utánvétel
-
Freeda Krueger #43 Ha az a bolt ahonnan rendelsz felajánlja az ajándék lehetőséget,és élsz vele akkor nem.
110$ nem olyan nagy összeg. -
DeenQa #42 Hello!Segítséget szeretnék kérni:)
1 sportcipőt szeretnék rendelni usából, aminek az értéke 110$. Ha kinnt élő rokonokkal vetetném meg, és velük küldetném haza, úgy kell vámot meg áfát fizetni? mintha aajándék lenne! Légyszi vki segítsen, fontos :) -
#41 jó -
Antrax #40 légy rá büszke -.- -
#39 én 97 évesen is így fogok megnyilvánulni te pöcsjancsi -
Emmegki #38 30? Nem látszik meg rajtad :O
A "14 alatt" viszont stimmelhet megnyilvánulásaidat elnézve -
davos80 #37 Házhoz szállítás - egybe kellene írni. -
#36 OMG mégegy...
Szerinted a sok telefonos, a "milyen gépet vegyek" és még reggelig sorolhatnám topikokat nem lehetne mind megnézni egyszerűen egy honlapon?!
Nem volt még ilyen téma, úgyhiszem emiatt bőven elfér a sok között...
Legalább, ha vkinek hasonló problémája támad nem kell megnyitnia a "mivel küldjem az e-bayen eladott hajszáírtóm; MPL vagy DHL?" kategóriájú topikot...
[utolsó hozzászólása volt itt] -
#35 Ezért nyitottál topicot? Ez nem a különleges tudakozó. Miért nem nézed meg a Posta honlapján? -
#34 hu má harminc leszek a picsába hogy telik az idő -
#33 #30 -
#32 na de ne OFFoljunk :) -
zoolee #31 De az, mivel én a max árat meg még egy kicsit mondok ilyenkor, hogy nahogy balaki odamenjen és kevés a lé amit rászánt. -
#30 jaj na meg találtam az én embereimet:))) -
#29 uhh nekem is volt nokia 3110-em tán még meg is van valahol -
zoolee #28 Egyértelműen feladó. -
ezzel az erővel te sem vagy különb... [ő "totyikot nyit" -szvsz elfér-, te meg leoltod alpári sítulsban] ...és '79-es. Közel a harminchoz szedhetnél magadra egy kis kultúrát ember... -
#26 :)))
mozzila is mindig ....a dolgaimat de lekukizom:D -
#25 Szerintem tanulj meg helyesen írni, utána gyíkozz te tirpák -
#24 ezé nyitni egy totyikot? az alap hogy legyíkozom -
#23 stílus? -
#22 gls 1-3 kiláig 699ft 3-10 990ft 10-20 1400ft 20-30 1600ft 30-40 1890ft de ez változik attol is hogy egy címre mennyit kűldessz te gyík az hogy ki fizet arra nem váloszolok te barom gondokogyá má síkparély -
#21 nekem legutóbb egy makett full biztonságosan, saját dobozánál kb 5X-nagyobba téve, kifóliázva volt kb 3 kiló az egész és vmi 1100-at fizettem postaköltségre. Pestről jött, és itt lakom Szentes mellett a szomszédban :) -
#20 most mit kell fikázni a polább akkor veszi fel amikor akarja stát azt ha meg nem ér el a futár akkor egy körből kimaradtál -
#19 szvsz jobban járnál egy futárcéggel -
#18 rányomják hogy törékeny, aztán bedobják a többi közé -
#17 Postánál az ár függ a súlytól, az értéktől, és hogy ráiratod-e, hogy törékeny. Utánvétnél kapsz egy papírt, amit nem árt megőrizni, hogyha valami gond akad a cuccal. 10000 Ft alatt asszem 1200 Ft a szállítási díj , plusz 600 Ft, ha törékeny rá van írva.
Nekem szerencsésen odaért Kecskemétről Zala megyébe a cuccom és onnan vissza a pénz, így nem kellett csalódnom a postában. -
Antrax #16 Ezt elsőre "Marha"-nak néztem -
#15 már ha :) -
#14 Nem én adom fel, én csak megkapom :) -
#13 hát a magyar postára bízni bátor vállalkozás, ki tudja mi történhet vele... szerintem nézz körül a futárcégeknél (gls, dpd, dhl), ha mégis posta akkor pedig csak olyan mód jjjön szóba ahol meg lehet adni a cucc értékét - ennyit fizetnek ha bármi baja esik, elveszik, lenyúlják stb... -
#12 -
#11 Egy ps2-ről lenne szó amit 30k-ért veszek -
#10 vissza a feladónak -
#9 akkor nem kapja meg a küldeményt. -
#8 nem tom de talán úgy van h ha 10k-nál drágább a cuccos akkor ingyen van -
#7 és ha a címzett nem fizet? -
#6 az utánvételt azért hívják így, mert az átvevő fizet akkora összeget, amekorrát ráírsz.
amúgy meg ha bemész egy postára, akkor választhatsz hogy ott helyben kifizeted a díjat vagy szólsz hogy portóval szeretnéd feladni, vagyis hogy a címzett fizessen, és meg van oldva. -
#5 A feladó fizeti, vagy aki átveszi? -
#4 google jo barátod!
amugy GLS, nem sulytol fugg hanem mérettol, legalábbis náluk van ilyen is!