43
Postai utánvétel
  • Freeda Krueger
    Ha az a bolt ahonnan rendelsz felajánlja az ajándék lehetőséget,és élsz vele akkor nem.
    110$ nem olyan nagy összeg.
  • DeenQa
    Hello!Segítséget szeretnék kérni:)

1 sportcipőt szeretnék rendelni usából, aminek az értéke 110$. Ha kinnt élő rokonokkal vetetném meg, és velük küldetném haza, úgy kell vámot meg áfát fizetni? mintha aajándék lenne! Légyszi vki segítsen, fontos :)
  • havercsotány
  • Antrax #40
    légy rá büszke -.-
  • havercsotány
    én 97 évesen is így fogok megnyilvánulni te pöcsjancsi
  • Emmegki
    30? Nem látszik meg rajtad :O
    A "14 alatt" viszont stimmelhet megnyilvánulásaidat elnézve
  • davos80
    Házhoz szállítás - egybe kellene írni.
  • plas
    OMG mégegy...
    Szerinted a sok telefonos, a "milyen gépet vegyek" és még reggelig sorolhatnám topikokat nem lehetne mind megnézni egyszerűen egy honlapon?!
    Nem volt még ilyen téma, úgyhiszem emiatt bőven elfér a sok között...
    Legalább, ha vkinek hasonló problémája támad nem kell megnyitnia a "mivel küldjem az e-bayen eladott hajszáírtóm; MPL vagy DHL?" kategóriájú topikot...
    [utolsó hozzászólása volt itt]
  • Herold
    Ezért nyitottál topicot? Ez nem a különleges tudakozó. Miért nem nézed meg a Posta honlapján?
  • havercsotány
    hu má harminc leszek a picsába hogy telik az idő
  • plas
  • plas
    na de ne OFFoljunk :)
  • zoolee
    De az, mivel én a max árat meg még egy kicsit mondok ilyenkor, hogy nahogy balaki odamenjen és kevés a lé amit rászánt.
  • havercsotány
    jaj na meg találtam az én embereimet:)))
  • havercsotány
    uhh nekem is volt nokia 3110-em tán még meg is van valahol
  • zoolee
    Egyértelműen feladó.
  • plas

ezzel az erővel te sem vagy különb... [ő "totyikot nyit" -szvsz elfér-, te meg leoltod alpári sítulsban] ...és '79-es. Közel a harminchoz szedhetnél magadra egy kis kultúrát ember...
  • havercsotány
    :)))
    mozzila is mindig ....a dolgaimat de lekukizom:D
  • DjDano
    Szerintem tanulj meg helyesen írni, utána gyíkozz te tirpák
  • havercsotány
    ezé nyitni egy totyikot? az alap hogy legyíkozom
  • QuippeR
    stílus?
  • havercsotány
    gls 1-3 kiláig 699ft 3-10 990ft 10-20 1400ft 20-30 1600ft 30-40 1890ft de ez változik attol is hogy egy címre mennyit kűldessz te gyík az hogy ki fizet arra nem váloszolok te barom gondokogyá má síkparély
  • fifi
    nekem legutóbb egy makett full biztonságosan, saját dobozánál kb 5X-nagyobba téve, kifóliázva volt kb 3 kiló az egész és vmi 1100-at fizettem postaköltségre. Pestről jött, és itt lakom Szentes mellett a szomszédban :)
  • schrank
    most mit kell fikázni a polább akkor veszi fel amikor akarja stát azt ha meg nem ér el a futár akkor egy körből kimaradtál
  • whiskeyman
    szvsz jobban járnál egy futárcéggel
  • Super Saiyan
    rányomják hogy törékeny, aztán bedobják a többi közé
  • zolo
    Postánál az ár függ a súlytól, az értéktől, és hogy ráiratod-e, hogy törékeny. Utánvétnél kapsz egy papírt, amit nem árt megőrizni, hogyha valami gond akad a cuccal. 10000 Ft alatt asszem 1200 Ft a szállítási díj , plusz 600 Ft, ha törékeny rá van írva.

Nekem szerencsésen odaért Kecskemétről Zala megyébe a cuccom és onnan vissza a pénz, így nem kellett csalódnom a postában.
  • Antrax #16
    Ezt elsőre "Marha"-nak néztem
  • Lacee
    már ha :)
  • SpiritFire
    Nem én adom fel, én csak megkapom :)
  • Lacee
    hát a magyar postára bízni bátor vállalkozás, ki tudja mi történhet vele... szerintem nézz körül a futárcégeknél (gls, dpd, dhl), ha mégis posta akkor pedig csak olyan mód jjjön szóba ahol meg lehet adni a cucc értékét - ennyit fizetnek ha bármi baja esik, elveszik, lenyúlják stb...
  • schrank
  • SpiritFire
    Egy ps2-ről lenne szó amit 30k-ért veszek
  • autoszimulator
    vissza a feladónak
  • Lacee
    akkor nem kapja meg a küldeményt.
  • Brolly28
    nem tom de talán úgy van h ha 10k-nál drágább a cuccos akkor ingyen van
  • akyyy
    és ha a címzett nem fizet?
  • Lacee
    az utánvételt azért hívják így, mert az átvevő fizet akkora összeget, amekorrát ráírsz.
    amúgy meg ha bemész egy postára, akkor választhatsz hogy ott helyben kifizeted a díjat vagy szólsz hogy portóval szeretnéd feladni, vagyis hogy a címzett fizessen, és meg van oldva.
  • SpiritFire
    A feladó fizeti, vagy aki átveszi?
  • Tikal #4
    google jo barátod!

amugy GLS, nem sulytol fugg hanem mérettol, legalábbis náluk van ilyen is!