Házhozszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az a bolt ahonnan rendelsz felajánlja az ajándék lehetõséget,és élsz vele akkor nem.
110$ nem olyan nagy összeg.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Hello!Segítséget szeretnék kérni:)

1 sportcipõt szeretnék rendelni usából, aminek az értéke 110$. Ha kinnt élõ rokonokkal vetetném meg, és velük küldetném haza, úgy kell vámot meg áfát fizetni? mintha aajándék lenne! Légyszi vki segítsen, fontos :)

havercsotány

légy rá büszke -.-

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

havercsotány
én 97 évesen is így fogok megnyilvánulni te pöcsjancsi

30? Nem látszik meg rajtad :O
A "14 alatt" viszont stimmelhet megnyilvánulásaidat elnézve

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Házhoz szállítás - egybe kellene írni.

plas
OMG mégegy...
Szerinted a sok telefonos, a "milyen gépet vegyek" és még reggelig sorolhatnám topikokat nem lehetne mind megnézni egyszerûen egy honlapon?!
Nem volt még ilyen téma, úgyhiszem emiatt bõven elfér a sok között...
Legalább, ha vkinek hasonló problémája támad nem kell megnyitnia a "mivel küldjem az e-bayen eladott hajszáírtóm; MPL vagy DHL?" kategóriájú topikot...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Herold
Ezért nyitottál topicot? Ez nem a különleges tudakozó. Miért nem nézed meg a Posta honlapján?

havercsotány
hu má harminc leszek a picsába hogy telik az idõ

plas

plas
<#buck> na de ne OFFoljunk :)

De az, mivel én a max árat meg még egy kicsit mondok ilyenkor, hogy nahogy balaki odamenjen és kevés a lé amit rászánt.

havercsotány
jaj na meg találtam az én embereimet:)))

havercsotány
uhh nekem is volt nokia 3110-em tán még meg is van valahol

Egyértelmûen feladó.

plas
<#wilting>
ezzel az erõvel te sem vagy különb... <õ "totyikot nyit" -szvsz elfér-, te meg leoltod alpári sítulsban> ...és '79-es. Közel a harminchoz szedhetnél magadra egy kis kultúrát ember...

havercsotány
:)))
mozzila is mindig ....a dolgaimat de lekukizom:D

DjDano
Szerintem tanulj meg helyesen írni, utána gyíkozz te tirpák <#ejnye1>

havercsotány
ezé nyitni egy totyikot? az alap hogy legyíkozom

QuippeR
stílus?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

havercsotány
gls 1-3 kiláig 699ft 3-10 990ft 10-20 1400ft 20-30 1600ft 30-40 1890ft de ez változik attol is hogy egy címre mennyit kûldessz te gyík az hogy ki fizet arra nem váloszolok te barom gondokogyá má síkparély

fifi
nekem legutóbb egy makett full biztonságosan, saját dobozánál kb 5X-nagyobba téve, kifóliázva volt kb 3 kiló az egész és vmi 1100-at fizettem postaköltségre. Pestrõl jött, és itt lakom Szentes mellett a szomszédban :)

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

schrank
most mit kell fikázni a polább akkor veszi fel amikor akarja stát azt ha meg nem ér el a futár akkor egy körbõl kimaradtál <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

whiskeyman
szvsz jobban járnál egy futárcéggel

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Super Saiyan
rányomják hogy törékeny, aztán bedobják a többi közé <#idiota>

>:C

zolo
Postánál az ár függ a súlytól, az értéktõl, és hogy ráiratod-e, hogy törékeny. Utánvétnél kapsz egy papírt, amit nem árt megõrizni, hogyha valami gond akad a cuccal. 10000 Ft alatt asszem 1200 Ft a szállítási díj , plusz 600 Ft, ha törékeny rá van írva.

Nekem szerencsésen odaért Kecskemétrõl Zala megyébe a cuccom és onnan vissza a pénz, így nem kellett csalódnom a postában.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Ezt elsõre "Marha"-nak néztem <#idiota>

Lacee
már ha :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SpiritFire
Nem én adom fel, én csak megkapom :)

Voltam nyitás után!

Lacee
hát a magyar postára bízni bátor vállalkozás, ki tudja mi történhet vele... szerintem nézz körül a futárcégeknél (gls, dpd, dhl), ha mégis posta akkor pedig csak olyan mód jjjön szóba ahol meg lehet adni a cucc értékét - ennyit fizetnek ha bármi baja esik, elveszik, lenyúlják stb...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

schrank
<#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

SpiritFire
Egy ps2-rõl lenne szó amit 30k-ért veszek

Voltam nyitás után!

autoszimulator
vissza a feladónak

.: mobilize.hu :.

Lacee
akkor nem kapja meg a küldeményt.

Brolly28
nem tom de talán úgy van h ha 10k-nál drágább a cuccos akkor ingyen van

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

akyyy
és ha a címzett nem fizet?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lacee
az utánvételt azért hívják így, mert az átvevõ fizet akkora összeget, amekorrát ráírsz.
amúgy meg ha bemész egy postára, akkor választhatsz hogy ott helyben kifizeted a díjat vagy szólsz hogy portóval szeretnéd feladni, vagyis hogy a címzett fizessen, és meg van oldva.

SpiritFire
A feladó fizeti, vagy aki átveszi?

Voltam nyitás után!

Tikal
google jo barátod!

amugy GLS, nem sulytol fugg hanem mérettol, legalábbis náluk van ilyen is!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem sok az egy kicsit?

Olyan 5 k....

SpiritFire
Hali

Érdeklõdni szeretnék, nagyjából mennyibe kerül egy kb 10 kilós csomag küldése Budapestrõl Szentesre (150km) és hogy a költséget a küldõ állja, vagy az aki átveszi?

THX

Voltam nyitás után!