11
  • RayMandy
    #11
    Hmm..Maya lesz a neve Heroesban. :)Tetszik
  • spydee
    #10
    kit érdekel, ki-kivel fekszik le, ha jó színész/nő! Ha olyan jó színészi játékot tud felmutatni, mint a Hősök röbbi szereplője(sejtem, hogy megoszlanak a vélemények a színészi telj.-ről, de összességében szeretjük őket, és remélhetőleg nem lóg majd ki Ramirez kisasszony), akkor egésznap a "díványon" fekhet és instruktálhatja a rendező tőlem...ugysem látom.
    >>alig várjuk már a szeptembert!!<<
    lehet a cikkíró nem kapta meg a díványon Ramirezt..ezért neheztel rá és szándékosan írta
  • Natsuto
    #9
    Én nem tudok más jelentésről (persze lehet hogy van, csak én vagyok tudatlan). Mindenesetre ha van is, akkor eme pejoratív értelmében sokkal jellemzőbben használt. Ha jobban belegondolunk, akkor tartalmilag jobban kapcsolódik az előbbi értelmezéshez (ugye színházi szereposztáshoz jellemzően nincs szükség semmiféle díványra, viszont a dívány egyértelmű szexuális utalás, ezzel pedig létrejön egy képzettársitás).

    Na jó, azt hiszem túlmagyaráztam a dolgot .
  • Kobaljov
    #8
    Mármint úgy értem, hogy csak pejoratív változata van? Eredetileg nem egy "semleges" kifejezés volt, amihez később csapódott ez a negatív értelmezés, és ma ez a közismertebb (miközben a régi is megvan még)
  • Iwant2Belive
    #7
    elnézést az 5 epizódot én olvastam félre 5. évadnak de az első korrigálás helytálló.
  • Iwant2Belive
    #6
    "a Maffiózókban 5 epizódon keresztül Tony Soprano barátnője, Blanca volt."
    Nem, nem Tony Soprano barátnője, hanem a fiájé, Anthony Jr. Sopranoé és nem az 5. évadban hanem a 6.ban.
  • Natsuto
    #5
    Igen, ez a kifejezés önmagában pejoratív, pont ezért is furcsa a fenti cikkben emlegetni, lévén hogy az író szándéka feltehetően nem az volt, hogy hírt adjon arról, hogy a Hősökbe kerülés érdekében a színészek a rendezővel tömegesen fekszenek le.
  • Kobaljov
    #4
    Nem csak pejoratív értelmében jelenti ezt?
  • Natsuto
    #3
    Kedves cikkíró, a szereposztó dívány fogalmával tisztában tetszik lenni? Szereposztó díványon megkapni egy szerepet röviden annyit tesz, hogy a színésznő(!) a rendezőnél nem a színpadon nyújtott teljesítménye alapján, hanem fizikai és egyéb adottságai révén lesz kiválasztva.

    Ebben a cikkben szereposztó díványt emlegetni nagyon súlyos képzavar, és a fogalom ismeretének hiányáról árulkodik. Hacsak a Tisztelt cikkíró nem tud valami nagyon belsős információt a meghallgatásokról, de ezt a lehetőséget inkább kizárnám.
  • winnie
    #2
    á, sima véletlen egybeesés. ha ő volt a legjobb a meghallgatáson, akkor miért legyen hátrányban, hogy xmenezettm nem?
  • AranyKéz
    #1
    A finálé tényleg otromba szar volt a sorozathoz képest (pedig néha a sorozat se volt kutya a ferdített evolúcióelmélettel), és azt se csípem hogy egy X3 színészt akarnak belepakolni.