10
Space Station Sim
  • vasger
    Köszi a tippet!
    Egyenlőre elhatároztam, hogy megpróbálom valahogyan saját magam lefordítani, csak az okoz mostmár problémát, hogy hogyan nyerjem ki a játékból a szöveget :(.
    Arra keresgélek valami progit, de sajnos még mindíg nem találtam.
    Mégegyszer köszi a segítséget!
  • akyyy
    nézz szét külföldi oldalakon, amdj webforditas.hu és nagyjából lefordítja . én a womrsel játszottam igy!
  • vasger
    Gyuri!
    Nem vagyok hülye, hogy ne nézzek utánna és úgy kérdezzem meg!
    Képzeld jártam a magyaritasok.hu-n is és néztem a Google-t is, de nem találtam. Nem tudom, hogy miért kell leb***ni az embert, ha megkérdez valamit! Meg lehet mondani úgy is, hogy szerintem itt nézd meg vagy keress rá a google-n. Mennyivel szebben hangzik. Esetleg még egy linkkel is meg lehetne dobni, hogyha rátalálok. Elvileg azért jön ide az ember, hogy segítséget kérjen, nem pedig azért, hogy letolják.

Amúgy nem hiszem, hogy van hozzá magyarítás. Esetleg valaki tudna valamit mondani, hogy milyen progival nézzem meg a szöveget?
    (vagy, hogy mire keressek rá a google-ban, mert nem igazán vagyok otthon ilyen magyarításokban)
    Mielőtt valaki ebbe is belekötne: Nincs semmi txt fájl és végignéztem a játék összes szóba jöhető fájljának tartalmát, és egyikben sincs egyetlen értelmes szó sem. Mindenhol csak kriksz-krakszok vannak.

Aki segít annak köszönöm szépen, aki meg csak le akar tolni, azt meg megkérem, hogy inkább ne is írja le, amit írni akar.
  • 4kos
    Szerintem nemrossz jtáék csak nincs meg csak a demoja :D
    Tök jó érzés mikor csak az űrsiklót látod kívülről és forgatod és látod a csillagokat :)
  • V43 1105
    Nincs mit :)
  • gyuri12
    közben megnéztem a GUGLIBAN!:Dkár,hog a többiek nem nézik ott meg...:)
    amúgy kösz az információt:)
  • V43 1105
    Nemzetközi űrállomást kell építeni, amúgy elég jó kis játék :)
  • gyuri12
    gugli!!!
    beírod,hogy magyarítás,és hopp! beugrik ez az oldal a linkek kööé vazz!:/amúgy milyen játék ez?
  • circa
    Próbáld itt esetleg: link
  • vasger
    Sziasztok!
    Remélem tudtok segíteni.
    Magyarítást vagy valami normális magyar nyelvű leírást keresnék a Space Station Sim nevű játékhoz.
    Ha nincs hozzá magyarítás, akkor kihez lehetne fordulni azért, hogy legyen?
    Előre is köszi a válaszokat!
    Üdv mindenkinek: Vasger