13
  • St0RmTr00pEr
    Timing. Maplock. Aim. Tactic.
  • Indigo
    Hűha! Máris beszartunk... :)

Szóval akkor mi is kell ahhoz, hogy téged megverjünk kvékben? Ja, hogy csak pályaismeret meg jó reflexek? :) Dehát erről beszélt 1488 is.
  • Jacek
    Aham kb ez kell ha hetente 10 percet jatszottal vele:) es igy a neten a kozepszeru emberkektol 50:-3 ra kapnal ki tiz perc alatt:D
    MEg csodalkoznal hogy mert nincs semmi a palyan? ja hogy masodpercre pontosan erkezik a cuccokhoz 100-as armor stb. es annyi eselyed lenne mint paraszkacsanak az ocean atrepulesere..
  • Teppik Amon
    Tessék már megnézni a Wolfenstein Enemy Territory-t. Hasonló játékmenet csak az a 2VH-ban van ez meg a fjúcsörben.
    WolfET amúgy ingyenes és nagyon jó :D
  • Dakkon
    eztakartam modani! nekem is ez szúrt szemet. sztem is az id-től jött!
  • BRobee
    "Addig is marad, a 3D Realms által meghonosított mondat a Splash Damegenél. Mikor lesz kész? A válasz egyszerű... When it's done."

Biztos? Nem az Id-s fiúk mászkáltak az új Quake megjelenése előtt olyan pólóban, aminek a hátára a "When it's done" felirat volt nyomva? És ezt vették át a Realms-os skacok. Én így emlékszem...
  • Sance231
    Hmm, ez ám a stratégia:D. Sztem írj könyvet erről.
  • 1488
    én kérek elnézést :D én ***** anyámat :D
  • gyuri12
    nincs iagazd! azért ahhoz,hogy jó quake játékos legyél,kell egy konfig,amin rendesen elmegy a gém,egy billentyűzet,egy monitor,kell hozzá egy eredeti quake,és intrnet kapcsolat!mégis ezek nélkül,de jó reflexel,mire is mennél a quakeban?:)
  • 1488
    hát mi? :D:D stratégia? max. annyit kell stratégiázni hogy messzire a railgun jó, közelre meg a shotgun. tipikus hentelős játék, nulla stratégiával.
    csókolom.
  • ffxi
    Fő az arkádosság, arra bukik a nép. Fáradtan ha jössz és szeretnél egy jót skillezni akó nehogy mán kelljen taktikázni.
  • Polemius
    Aki komolyabban nyomta a quake-t az azért tudja, nem csak reflexek kellenek hozzá. :)
  • schrank
    minek sietnének uccse nem jön ki semmi jó egész nyáron majd kiadják a crysiskor ősszel amikor megemelik egy kicsit a hardver árakat mert jön az eső