22
K750i ból-W800 Help!
  • pedestrian
    A telót ki vagy be kapcsolt állapotban kell rádugni?
    Ha bekapcsolva dugom rá nem történik semmi. Ha kikapcsolva akkor kér egy usb flash device drivert amit nem tudom honnan vegyek, mert a teló cd-jén nincs.
  • kuci06
    persze, nen olyan bonyolult, mint aminek látszik ;)

a Gflash igazából azért jó, mert te mondod meg, hogy milyen szoftvert akarsz rátenni a telóra (és downgradelni is lehet). Ugyanis pl a legújabb k750i szoftver sokkal rosszabb, mint az egyel régebbi :)
    Tehát elég hasznos progi :)
  • Schwarz
    én kb fél éve este át ezen az átalakuláson, ahhoz képest, hogy fostam egy kicsit tőle (csak fél éves volt még a telefon) elsőre összejött.

a #18-ban levő progot nem tudom mi, valami parancssoros program bizgette a telefont w800-ra, aztán a seus lehúzta a legfrissebb w800 sw-t aszt kész.
  • kuci06
    persze, egyértelmű, ha k750 szoftver van rajta, k750 drivereket rak fel.

ha bedugod a telefont / tartod a c gombot és csatlakoztatod, a telefonod bekapcsol?
  • kuci06
    oksa :)

szal ha csatlakozik a telóhoz a progi, és kiírja az infókat is, húzd ki a telót, szedd ki az akksit, majd tedd vissza (ezt minden csatlakozás után meg kell csinálni).
    Menj a flashing fülre, és állítsd be így:

tehát a "main" -hoz töltsd be a "W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA.bin" fájlt, a "file system/FS" -hez pedig a "W800_R1BC002_FS_EMEA4.bin" fájlt.
    a többi opciót úgy állítsd be, ahogy a képen van.

ezután nézd át mégegyszer, hogy minden meg van-e, majd nyomd meg a flash gombot(és persze csatlakoztasd a telót a szokásos , C-gombos módszerrel), és várd meg, amíg kész nem lesz a flashelés. (bal oldalon ki fogja írni, ha kész van)
    ha lehet, flashelés közben ne nagyon nyúlj a géphez, és a telóhoz sem :D

ennyi lenne...

ha komolyabban is érdekel a k750i/w800i módosítgatása, regisztrálj a SEria.hu fórumán! Ott több hozzáértő van ;)
  • marcokeceli
    Amugy Sony Ericsson Update Tool-lal frissíti a driverrt de csak a k750i jét engedélyezi
  • marcokeceli
    amugy sajna nem irja ki az adatait/lefagy a progi
  • marcokeceli
    figyi sajna el kell mennem legyszi ird le hogy mi van tovabb ha sikerul!
  • kuci06
    rossz a link :/

itt a jó link :

http://tdu1.extra.hu/flash.rar
  • marcokeceli
    nem jo sajna amit küldtel/nem lehet letolteni.email-em:[email protected]
  • kuci06
    nah pill , kezdjük előről :

az a mód, amit te próbálsz elég macerás, van ennél könnyebb is.
    Egyszerűen rátöltesz a telefonra egy W800 szoftvert(semmi w800.exe-s szórakozás)
    feltöltöttem neked egy csomagot, amiben benne van a Gflash (flashelő progi), és a legújabb W800 szoftver:

tdu1.extra.hu\flash.rar

indítsd el a progit, és nyomd meg a READ CID/ CABLE gombot , és csatlakoztasd a telót kikapcsolt állapotban, C nyomvatartása mellett.

Ha jól csinálod, bal oldalon kiírja a progi a teló információit.
    Eddig csináld meg, és szólj ha kapcsolódik a telefonhoz a progi.
  • marcokeceli
    Hogy töröljem le és hogy tegyem újra?mert windows rakta fewl a drivert en csak a helyet adtam neki hol keresse egyebkent tt a hiba képe:

• kuci06
    nem olyan könnyű elb@szni ;)
    én, amikor még full noob voltam az ilyesmiben, könnyen ment (bár én könnyebb módon csináltam meg).
    Azóta volt olyan, hogy 1 nap 5-ször flasheltem újra a telómat, és azóta sem volt vele semmi probléma ;)
  • kuci06
    nem olyan könnyű elb@szni ;)
    én, amikor még full noob voltam az ilyesmiben, könnyen ment (bár én könnyebb módon csináltam meg).
    Azóta volt olyan, hogy 1 nap 5-ször flasheltem újra a telómat, és azóta sem volt vele semmi probléma ;)
  • zoolee
    höm, egész jó, hameg elb@szom, akkor 10 k egy normális frissítés.
  • marcokeceli
    cid36
  • kuci06
    amúgy az ilyen hibák oka általában az, hogy az USB driver nincs megfelelően feltelepítve. Töröld le a driverét, és tedd újra.
    Az is segíthet, ha 5 percre kiveszed a teló akksiját, majd visszarakod, és utána próbálod.
  • kuci06
    cid36 vagy cid49 a telód?
  • marcokeceli
    1.téma lezárva vagya masik nem valaszolnak
    2.windowsos hiba nem a telefoné.
  • Met
    Miért nem a K750 topicban és miért nem a mobil kategóriában?
  • marcokeceli
    Helosztok!nekem nem sikerul a frissites.megnyitom az exét(w800.exe)megcsinalom hogy ugy dugom ra,hogy kozbe nyomom a c-t és akkor is bekapcsol a telom ennek hatására meg hibat ir ki.Van vmi koze hogy amikor radugom,hogy a csatlakozot egy driver egyet prüttyeni szokott nekem kettot,mintha megszakadna a ketto kozott és ujra racsatlakozna?

• marcokeceli
    http://www.seria.hu/bemutatok/pcszoftv/k750-w800/K750-W800.htm

Itt az egész művelet hogy lehet megcsinálni!