Potzner Ferenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár szép kép:
Amint tudjátok 2005-ben világbajnok lett a zx636 -os kawasakival. Szerintem büszkék lehetünk rá!
Nekem volt szerencsém élõben látni õt kunmadarason, és eszméletlen amit mûvelt.
" idén láthattok valószínûleg utoljára motorozni,végleg abbahagyom bemutatókat sem vállalok a jelen állás szerint jövõre" Ezt így most elég megrázó olvasni.
*Waberer\'s* --- ? BMW-POWER ? ---
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Jól van gyerekek, így kell ezt. Bejönni egy halott ember topic-jába és basztatni õt. Gratulálok!
A temetésen nem voltatok ott egy-egy "megérdemelte"-táblával?
😛
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mellesleg Ti örülnétek, ha a faterotok meghalna, csak mert gyorsan ment? És ha már apád meghalt örülné, hogy örülnek hogy meghalt?
Szerintem nem!
A sok okoska inkább gondolkozzon el, hogy miket írkál! ( #30)
Igaz, nem minden ember halála után van ilyen gyász, de minden embert ugyan úgy tiszteletben kéne tartani, mint akár melyik halottat, függetlenül attól, hogy miért halt meg!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
2007-02-11 18:36:06 Potzner Feri
Lassan a családom jövõjére is gondolnom kell ezért nyitottam két autószervízt...az egyiket Farkas Gyurival közösen...mert mi van ha nyomorékra töröm magam?? Erre sokan nem gondolnak....showkat is csak borsos áron vállalok és azok közöt is válogatok most már.....üdv mindenkinek
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Értelek..
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De Õ egy vér profi sportoló volt!
Mindenesetre nem veszélyezteti többet az embereket...
Sajnálom a családját! <#sir>#sir>
Viszont, magának köszönheti 😞
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ezt honnan tood ilyen pontosan?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De milyen tempóba mehetett, aha a motor kiszakadt???
Ahhoz már erõ kell, hogy a tartóbak leszakadjon az alvázról, vagy akárcsak valamelyik csavar eltörjön...
sajnálatos eset, bár hozzá kell tenni, nem véletlenül történt a baleset... ettõl függetlenül rémisztõ...
u dont have to listen anybody else but me
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amirõl viszont sehol nem hallani: Az a felesége volt, aki mellette ült? Mert akkor a gyerek is magára maradt ugye...
Ki gondolta volna, hogy a világ leg veszélyesebb dolgát ûzi, és akkor egy nyugati csodában hal meg.
Csak az a baj, hogy az autó nem motor...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Már fel sem kapjuk a fejünket az ilyen hírek hallatán, hiszen lassan mindennaposnak számítanak a közúti balesetek. A döbbenet csak késõbb érkezett. Az autó vezetõje Potzner Ferenc volt, hazánk egyik legeredményesebb, legtehetségesebb motoros kaszkadõre, többszörös magyar abszolút Stunt Rider bajnok, míg legszebb eredménye a 2005-ös Big Bike Moto Freestyle világbajnoki cím. A baleset elõtt értetlenül állunk. Feri a legmeggondoltabb, legprecízebb streetfighterek közé tartozott, mutatványait mérnöki pontossággal tervezte meg, tökéletességig gyakorolta, majd adta elõ. Többek között ez hozta meg számára a sikert is.
Potzner Feri 34 éves volt. Számos videofelvétel õrzi tehetségét, melybõl a jövõ streetfighterei még sokat tanulhatnak. Az idei év, az utolsó lett volna számára, az autósportba szerette volna folytatni pályafutását. Honlapján így köszönt el rajongóitól: "Mindenkinek hasonló sikereket kívánok az életben, mint amiket én a stunt motorozásban elértem. Üdv😛otzner Feri"
Nyugodjék békében!