Need for Speed: ProStreet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3-on hogyan lehet átállítani a gombkiosztást?
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
PROCESZOR 2MG
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
PS 2 for ever!!!!!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Azon is retek? <#wow2>#wow2>
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Sziasztok , nagyon ideges vagyok mivel WII re megvettem pénteken és azóta sem tudok a teljesített feladatok után tovább lépni pedig minden rekord idõs és stb amit olvastam itt nálatok mindent megpróbáltam a kérdés az hogy mikor enged tovább mert nem szeretnék 1% játszani állandóan mellesleg elõre is köszönöm az infót..
Péter
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"
www.team-gigabyte.com
Van egy 950lovas Charger-em és nem áll két kerékre! :S Valamit be kell állítani? Vagy mi lehet a gond?<#help>#help>
egyebkent enis ugy vettem eszre hogy nincs törés.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
többet ér egy üres dvd--.--
PS 2 for ever!!!!!
Valaki tud egy Xbox360-as regiómentes vagy Pal-os torrentet?
Köszi!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
vmi dgr fájlban van
aki tudja ho kel kiirni az ien va kicsomagolni az írjon már
elõre is ksöz
de tökmind1 mert sztem elég fos lett a jeték:|
eleinte tetszett,de vhogy nem jön be igazan...
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdõt!
A
1 nem értem mért nem tudja a sok láma kinyitni a szemét és elolvasni hogy ez a konzolos részlegben van, ahol még nincs ilyen topik.
2 azt sem értem mért kell a sok pc rajongó vérpistikének szidni meg lámázni azt aki konzolon játszik és osztani az észt.
3 azokat bírom a legjobban, akik csak bejönnek egy topikba és az elõtte lévõ 5láma után még 6.-nak is beírják ugyanazt hogy õk legyenek az okosak.
részemrõl ennyi, egyébként PS2 rulZ:)
A
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene