Need for Speed: ProStreet

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sebtib
Hali!
PS3-on hogyan lehet átállítani a gombkiosztást?

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Bocs megtaláltam.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Most kezdtem el játszani a Prostreet-el és az lenne a kérdésem, hogy hol a fenébe található a autókereskedés? Írja nekem, hogy a kereskedésben tudok autót vásárolni, de én a térképen csak a garázst találom.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

A PS2-es verzióban csak koszolódás,kopás meg pókhálósodás van. Én megválnék a saját példányomtól. PAL, original (kékdobozos), magyar nyelvû. 3000-ért vihetõ.
van benne (ps2-es verzió)-ban törés?
érdemes-e megvenni ps2-re ha a legutóbbim az undurgrund pc-re tehát jobb ahoz képest?megér 5000ft-ot?(meg én úgy se vagyok olyan jó az ilyenekben tehát sokáig ellehetek vele.)
gabikamionos
De jo hol van a topik de nekünk nincs bene mag a proceszor 2,6

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Amse
kérdezd meg a pc-s topicban, mert a konzolokon jól fut a gyengébb hardver ellenére is. ;)

gabikamionos
Azt akarom kérdezni hogy miért ir ki hibát a gépben van ATI 9600 256MB 1,5G-RAM
PROCESZOR 2MG

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

NFS ProStreet PS3-ra eladó 4000 Ft-ért.
Lara Snake
Az összes versenyt meg kell nyerni, és egy "versenyen" belül meg kell lennie a (dominate) fokozatnak. Így mennie kell. Ha nem, akkor írjátok le részletesebben, hogy mi a gond.

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

Street
Ezt énis szeretném tudni , ha dragot viszek akkor a bal alsó sarokba lévõ zöld csík fejjebb megy , de a körverseny után nem. Szal hogy lehet a következõ versenyeket elérni?

PS 2 for ever!!!!!

HUNMarcus
hogyan lehet továbbjutni az elsõ versenyrõl??? már 4x ugyan azt adja, nem tudok mást választani...!!!

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Winz
PS3-on ki tolta a Prót?
Azon is retek? <#wow2>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

dinomano
Nah, én PS2-es verziot probalok szerezni; kivancsi vagyok a game-re...PC-s verziot toltam picit; nekem tetszett a game... Jo, hat közel sincs olyan jo mint régi részek(értsd: Underground elöttiek); de legalabb nem tuningtré, éjszakai palyas, városban furikazos sztoris lámaság... :-P Kezd visszaterni jo iranyba a sorozat... :-P Bár a menü atlathatatlannak tünt, nem értettem igazabol, hogy miért kellett "szétdarabolni" menüt/versenyeket stb.; de kifejezett pozitivum hogy nincs sztori (amerikai unatkozo milliomosgyerekekkel)... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sziasztok , nagyon ideges vagyok mivel WII re megvettem pénteken és azóta sem tudok a teljesített feladatok után tovább lépni pedig minden rekord idõs és stb amit olvastam itt nálatok mindent megpróbáltam a kérdés az hogy mikor enged tovább mert nem szeretnék 1% játszani állandóan mellesleg elõre is köszönöm az infót..

Péter
nekem csak a celofán kellene az is eladó? :) :D :P

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Csabesz6
jolvan,jó játékot:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

redbull0304
<#levele><#unalmas>

redbull0304
<#wilting>

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ha véletlenül megvette valaki (úgy kell nekeki megérdemli )vagy "megszerezte" ez a fost , szerimtem dobja el jó messzire a DVD t mert azt sem érdemli hogy a port fogja a polcon.

makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"

BigReaper
Elado original, celofanos, NFS: Pro Street, 11.990.- ért, eredetiségért garit vállalok! érd : [email protected]

www.team-gigabyte.com

http://www.sumotracker.org/announce letölthetõ
redbull0304
Sziasztok!

Van egy 950lovas Charger-em és nem áll két kerékre! :S Valamit be kell állítani? Vagy mi lehet a gond?<#help>

Csabesz6
nyugi sztem pcre is elbaszták:D
egyebkent enis ugy vettem eszre hogy nincs törés.

sztem ps2 -re ebaszták, mert nem is törik a kocsi meg szélcsatorna kimaradt:S vagyis én nem láttam:S

Röfikapitány
Hi!Valamit nem értek ebbe a nfs-be!ELkezdtem játszani egy kariert!Megnyertem a 2 gyursulást a versenyt meg az idõfutamot kiirta hogy lenyomtad meg stb és nem tudok továbblépni még sem! a VErsenynapi haladásba is ki van irva hogy lenyomtad a versenynapot pipa és nem lehet továbbmenni!!!!Ilyenkor mi van?

megvan, sikerült

és nem indul a játék, ha arra megyek, hogy nem akarom frissíteni

üdv. nekem játék indításakor akar valamit frissíteni a konozolon. mit? és minek? nem értem

nem is me ps3 :D amúgy meg ja ez itt konzolos részleg

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Prince of Máté
Irányítás jó, grafika szar, szal PS2-re sem érdemes megvenni (egyébként sztem jó játék, de nem venném meg)

Csabesz6
nemérdemes "megvenni"sztem
többet ér egy üres dvd--.--

Street
Heló! Valaki mondja már meg nekem , h ps2 - n jó a grafja , meg az irányítás , szal érdemes "megvenni" ??

PS 2 for ever!!!!!

Victor1103
Hello!
Valaki tud egy Xbox360-as regiómentes vagy Pal-os torrentet?
Köszi!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

én leszedtem ps2 re de nem tom kiirni :S
vmi dgr fájlban van
aki tudja ho kel kiirni az ien va kicsomagolni az írjon már
elõre is ksöz
Csabesz6
hát én játszottam vele.én is 46ra emlékszem
de tökmind1 mert sztem elég fos lett a jeték:|
eleinte tetszett,de vhogy nem jön be igazan...

Balyy
Aki ps2-n játszik az írja már le h hány autó van a játékban mert nekem csak 46 a pc-s verzióba meg több!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

DeO
nekem semmibajom a konzolosokkal, szeretem a ps-t és a psp-t is.

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdõt!

zola2000
Az a láma aki pcn játszik, a konzol árának 3 szorosát kiadják hwre. Mondjuk ez engem nem zavar, az õ pénzük bánja.

A

Csabesz6
igyvan ps2 rulzik:D

a 39hsz-bõl kb legalább 20 törölhetõ...
1 nem értem mért nem tudja a sok láma kinyitni a szemét és elolvasni hogy ez a konzolos részlegben van, ahol még nincs ilyen topik.
2 azt sem értem mért kell a sok pc rajongó vérpistikének szidni meg lámázni azt aki konzolon játszik és osztani az észt.
3 azokat bírom a legjobban, akik csak bejönnek egy topikba és az elõtte lévõ 5láma után még 6.-nak is beírják ugyanazt hogy õk legyenek az okosak.
részemrõl ennyi, egyébként PS2 rulZ:)

zola2000
Na és az a játék még az én pcmen is fut szépen. (közepes grafikával 576i felbontásban xD)

A

DeO
ojaj

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdõt!

Pistike 007
Sok lesz már egy kicsit, nem?

BEZÁRNI!!!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

motyodlee
a=ma, sõt most

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
annyira jó ez a játék hogy a is készült egy új topik :DDD

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Oldal 1 / 2Következő →