83
Idén sem maradunk nfs nélkül!!!!!!!
-
#83 Hali!
PS3-on hogyan lehet átállítani a gombkiosztást? -
Leky #82 Bocs megtaláltam. -
Leky #81 Most kezdtem el játszani a Prostreet-el és az lenne a kérdésem, hogy hol a fenébe található a autókereskedés? Írja nekem, hogy a kereskedésben tudok autót vásárolni, de én a térképen csak a garázst találom. -
Akey #80 A PS2-es verzióban csak koszolódás,kopás meg pókhálósodás van. Én megválnék a saját példányomtól. PAL, original (kékdobozos), magyar nyelvű. 3000-ért vihető. -
bigbigle #79 van benne (ps2-es verzió)-ban törés?
-
bigbigle #78 érdemes-e megvenni ps2-re ha a legutóbbim az undurgrund pc-re tehát jobb ahoz képest?megér 5000ft-ot?(meg én úgy se vagyok olyan jó az ilyenekben tehát sokáig ellehetek vele.) -
#77 Játékosok fóruma / Need for Speed Pro Street -
#76 De jo hol van a topik de nekünk nincs bene mag a proceszor 2,6 -
#75 kérdezd meg a pc-s topicban, mert a konzolokon jól fut a gyengébb hardver ellenére is. ;) -
#74 Azt akarom kérdezni hogy miért ir ki hibát a gépben van ATI 9600 256MB 1,5G-RAM
PROCESZOR 2MG -
Shaikan #73 NFS ProStreet PS3-ra eladó 4000 Ft-ért. -
#72 Az összes versenyt meg kell nyerni, és egy "versenyen" belül meg kell lennie a (dominate) fokozatnak. Így mennie kell. Ha nem, akkor írjátok le részletesebben, hogy mi a gond. -
#71 Ezt énis szeretném tudni , ha dragot viszek akkor a bal alsó sarokba lévő zöld csík fejjebb megy , de a körverseny után nem. Szal hogy lehet a következő versenyeket elérni? -
#70 hogyan lehet továbbjutni az első versenyről??? már 4x ugyan azt adja, nem tudok mást választani...!!! -
#69 PS3-on ki tolta a Prót?
Azon is retek? -
#68 Nah, én PS2-es verziot probalok szerezni; kivancsi vagyok a game-re...PC-s verziot toltam picit; nekem tetszett a game... Jo, hat közel sincs olyan jo mint régi részek(értsd: Underground elöttiek); de legalabb nem tuningtré, éjszakai palyas, városban furikazos sztoris lámaság... :-P Kezd visszaterni jo iranyba a sorozat... :-P Bár a menü atlathatatlannak tünt, nem értettem igazabol, hogy miért kellett "szétdarabolni" menüt/versenyeket stb.; de kifejezett pozitivum hogy nincs sztori (amerikai unatkozo milliomosgyerekekkel)... :-) -
pit37 #67
Sziasztok , nagyon ideges vagyok mivel WII re megvettem pénteken és azóta sem tudok a teljesített feladatok után tovább lépni pedig minden rekord idős és stb amit olvastam itt nálatok mindent megpróbáltam a kérdés az hogy mikor enged tovább mert nem szeretnék 1% játszani állandóan mellesleg előre is köszönöm az infót..
Péter
-
Rena11 #66 nekem csak a celofán kellene az is eladó? :) :D :P -
#65 jolvan,jó játékot:D -
#64 -
#63 -
#62 -
Ronin1350 #61 Ha véletlenül megvette valaki (úgy kell nekeki megérdemli )vagy "megszerezte" ez a fost , szerimtem dobja el jó messzire a DVD t mert azt sem érdemli hogy a port fogja a polcon. -
#60 Elado original, celofanos, NFS: Pro Street, 11.990.- ért, eredetiségért garit vállalok! érd : [email protected] -
tom110 #59 http://www.sumotracker.org/announce letölthető -
#58 Sziasztok!
Van egy 950lovas Charger-em és nem áll két kerékre! :S Valamit be kell állítani? Vagy mi lehet a gond? -
#57 nyugi sztem pcre is elbaszták:D
egyebkent enis ugy vettem eszre hogy nincs törés. -
Norberto91 #56 sztem ps2 -re ebaszták, mert nem is törik a kocsi meg szélcsatorna kimaradt:S vagyis én nem láttam:S
-
#55 Hi!Valamit nem értek ebbe a nfs-be!ELkezdtem játszani egy kariert!Megnyertem a 2 gyursulást a versenyt meg az időfutamot kiirta hogy lenyomtad meg stb és nem tudok továbblépni még sem! a VErsenynapi haladásba is ki van irva hogy lenyomtad a versenynapot pipa és nem lehet továbbmenni!!!!Ilyenkor mi van? -
David88 #54 megvan, sikerült -
David88 #53 és nem indul a játék, ha arra megyek, hogy nem akarom frissíteni -
David88 #52 üdv. nekem játék indításakor akar valamit frissíteni a konozolon. mit? és minek? nem értem -
Rena11 #51 nem is me ps3 :D amúgy meg ja ez itt konzolos részleg -
#50 Irányítás jó, grafika szar, szal PS2-re sem érdemes megvenni (egyébként sztem jó játék, de nem venném meg) -
#49 nemérdemes "megvenni"sztem
többet ér egy üres dvd--.-- -
#48 Heló! Valaki mondja már meg nekem , h ps2 - n jó a grafja , meg az irányítás , szal érdemes "megvenni" ?? -
#47 Hello!
Valaki tud egy Xbox360-as regiómentes vagy Pal-os torrentet?
Köszi! -
dani z #46 én leszedtem ps2 re de nem tom kiirni :S
vmi dgr fájlban van
aki tudja ho kel kiirni az ien va kicsomagolni az írjon már
előre is ksöz -
#45 hát én játszottam vele.én is 46ra emlékszem
de tökmind1 mert sztem elég fos lett a jeték:|
eleinte tetszett,de vhogy nem jön be igazan... -
#44 Aki ps2-n játszik az írja már le h hány autó van a játékban mert nekem csak 46 a pc-s verzióba meg több!