Intuitív billentyűzet mobiltelefonokhoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
meg van oldva a kérdés.
+ itt a jövõ telója!
Az "smsbajnokok" meg qwerty-is telefont vesznek. <#beka2>#beka2>
Az oled kijelzõ meg energiatakarékosan világít a sötétben is.. A billentyûnek nem kell sok szín.. így az oled tökéletes lenne rá..
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
viszont én sem csak sms-re használom a szövegbeviteli funkciókat, mert sok feljegyzést, és miegymást is tárolók a telómon, ezért örömmel üdvözölnék valami életrevaló megoldást, ami nem növeli meg a telefon méretét, mégis egyszerûsítené és gyorsítaná a szövegbevitelt. a jelenlegi qwerty-s billentyûzetû mobilok viszont elég nagyok
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Blackmail the Universe
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szvsz egy jó T9 sokat ér
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondjuk ez csak terv, de magyar 😄
most nem találom de van olyan telefon ami hasonlo modon nincs billentyûzete hanem még egy kijelzõ, de hidd el nem mindig jo az érintõképernyõ, pl sietsz az utcán és csak egy kezed van rá, meg vagy lõve, de viszont ha egy hagyományos 12gombos nézetet teszel ki akkor már meg is van oldva, csak sokan nehezen tanulják meg az érintõképernyõ nyomáspontját
Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!
késõvan már
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Egy teleponon csak 1 bekapcsológomb legyen (plusz oldalt a hangerõ, meg egyéb ilyen extra funkciógombok).
Legyen a gombok helyén egy oled panel a telején egy érintésre érzékeny fóliával.. és az éppen használt funkcióhoz !rajzol! ki billentyût! ... Ez sokkal praktikusabb lenne, és szerintem nem lenne annyival drágább (még az elrendezést is egyénre lehetne szabni.. nem lenne annyi gond a különleges karakterekkel, és a játékoknak is lehet kényelmesebb irányítása)! (bár lenne pénzem levédetni)..
A kihúzható billentyûzet sokkal jobb és praktikusabb dolog, mint ez a baromság. Nem véletlen, hogy a gyártóknak sem kell.
Azon kívül mit jelent az a marhaság, hogy "Egy átlagos telefonon összesen 28 hely található, ebbõl 18-at a számok és betûk foglalnak el"? Mit ért a cikk hely alatt?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Viszont már régen találták ki, mindenki megszokta, mindenki ismeri, és jól is tudja használni!Ergo kedves "feltaláló" bácsi: kuka<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
(emellett elszörnyültem a jobboldali teló gombrengetegétõl)
Egy ilyen kinyitható telón van hely (épphogy) ennyi gombnak, de egy normál készüléken ez sosem férne el.
2 éve a piacon van, és gondolom a vásárlók sem nagyon kapkodják, mert ha annyira népszerû volna, biztos, hogy a gyártók is lecsaptak volna rá.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM