24
Microsoft Zune
-
#24 Szerintem is elég kicsi volt ez a felbontás -
#23 3 inches kijelzőnél nem kicsi a 320*240es felbontás? nokia N73nak van 2,4 inches és szintén ien felbontás, mondjuk annál tűéles a kép... -
#22 nemrossz :) -
nekem ilyen van.1gigás.már másfél éve tökéletesen működik. -
#20 ha valaki nagyon vágyik egy rózsaszín Zune-ra
megnyerheti a 10 db egyikét Mandy Moore weboldalán
-
#19 már erre a kicsipuha készítményre lehet rakni gépről saját mp3 fájlokat,vagy még ami régebben volt,hogy csak azt lehet amit megvettél kicsipuha testvér haverjaitól és csak azt lehet rányomni? -
#18 nekem a mostani 512-es MP3-m megfelel.....de egy 2-4Gigás lejátszó jobb lenne :D -
leipsig #17 Nekem van egy ilyen Sansa-m teljesen OK a cucc sztem...
Most vettem iPod ot így már nemhasználom a Sansa-t (ELADÓ) -
stream man #16 nem :D nekem van iylen nagyon ütös kis cucc 30gb-s ipod-om mellé pontjo :D -
blackgamer #15 ez volna az?
mekkora a képernyője? áramellátása hogyan van megoldva? mennyibe kerül? -
#14 Sansanak melyik gombja lötyög ? Nekem tökéletesen megy már egy éve :) -
#13 Jelenleg egy iPod nanot hasznalok, szerintem megeri a penzet :) Olyan 36 korul mar lehet venni :) Ez a samsung is jol nez ki, ajanlom, hogy ugorj el a legkozelebbi MM-ba, nyomogasd vegig az osszeset, en is ugy dontottem vegul, mivel a websiteokon minden gyonyoruen nez ki - pl. a SanDisk Sansa - es eloben meg erzed, hogy szar muanyag az egesz, es mar lotyog minden gombja pedig 1-2 honapja lehet kint a vasarloi reszlegen. -
#12 mennyibe fájt egy ilyen cucc ? -
#11 ezt is lehet majd hypeolni mint az ipodot :) -
#10 na igen... én most vettem egy Samsung mp3 lejáccót, nekem úgy sem kell ilyen videólejátszás, és nagyon jó:) 2 giga, kurva szép és jól működik...
kép -
#9 Majdnem fele akkora a kijelzője, minősége szerintem nem vmi jó, és 1 gigás...
#7: creative zenek közül meikre gondoltál? mert azok közül elég sok van... -
Xing #8 Egy iPod nem 2 gigás -.- -
#7 Lol, ez ránézésre szétesik pár hónap használat után :DDDD
Ha már mindenáron az a lényeg hogy olcsóbb legyen az iPodnál / Zune-nál akkor ott van a Creative Zen. -
blackgamer #6 pl. ez, egyetlen hátránya a kisebb képernyő
érdekelnének a tapasztalatok, mert éppen valami hasonlót szeretnék venni
lehet hogy zune megéri az árát de most így ránézésre nagy az árbeli különbség -
#5 Hát, ahogy hallom, nem szárnyal az eladásokban. És nem véletlenül. -
#4 mire gondolsz??? -
blackgamer #3 én csak azt nem értem, ha vehetek hasonló cumót 10-20 ezerért, akkor miért fizessek zune-ért vagy ipodért 65 ezret? -
#2 kedden suliban olvastam róla 1 cikket az indexen és ott az volt, hogy vastagabb és sokkal súlyosabb is.....bár iPodom sem volt, de mind2-t kipróbálnán...... :D -
#1 http://www.zunescene.com/
Az iPod "ellen" készítette a microsoft, nekem nagyon tetszik, iPodoknál nagyobb a kijelzője jóval, árba sem olyan rossz, 65ért már találsz a neten mo-n ;]
Ittvan egy teszt is róla, kíváncsi vok a véleményetekre:
http://www.pdamania.hu/content/8330/