Mesterlövészes játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Olyan buta az AI, hogy az már fáj! Az elsõ pálya második szakaszán van két olyan rész...
Épület tetején állok. Kilövök vagy öt ellent, akik lövésem hallatára rohangálnak, mint pók a falon, de a tõlem 30 méterre lévõ másik ház tetején lévõ katona vígan végig nézi ahogy leszedem a társait. Majd rezzenéstelen arccal beletörõdik, hogy leszedem õt is. Vissza se lõ!
A másik és egyben vicces dolog, amikor lejövök a tetõrõl és bemegyek egy udvarba, elfut mellettem az ellenség, kimegy, majd visszajön 10 mp után, hogy "ja bakker téged le kell lõnöm"! LOL naggyon gáz! Elõször azt hitten a társam mászkált el valahová. Apropó "társ". Legfeljebb golyófogónak jó. Volt olyan, hogy hátba támadtak, de õ vígan ácsorgott és bámult rám bambán.
Volt olyan rész, hogy járõrözõ katonákhoz dobtam gránátot meghalt kettõ a harmadik ment tovább, mint ha mi se történt volna.
Csak mazohistáknak javasolt a játék.
Félreértés ne essék szó sincs róla, hogy én csak a csilli villi játékokat kedvelem, de felháborító, hogy egyes cégek elkészítenek egy ilyen játékot, és elmernek menni kiadókhoz, hogy "lécci forgalmazd már, mert ám nagyon jó kis játék ez"
Marineshooter 3: közepes grafika, AI=0, bug hegyek
Épület tetején állok. Kilövök vagy öt ellent, akik lövésem hallatára rohangálnak, mint pók a falon, de a tõlem 30 méterre lévõ másik ház tetején lévõ katona vígan végig nézi ahogy leszedem a társait. Majd rezzenéstelen arccal beletörõdik, hogy leszedem õt is. Vissza se lõ!
A másik és egyben vicces dolog, amikor lejövök a tetõrõl és bemegyek egy udvarba, elfut mellettem az ellenség, kimegy, majd visszajön 10 mp után, hogy "ja bakker téged le kell lõnöm"! LOL naggyon gáz! Elõször azt hitten a társam mászkált el valahová. Apropó "társ". Legfeljebb golyófogónak jó. Volt olyan, hogy hátba támadtak, de õ vígan ácsorgott és bámult rám bambán.
Volt olyan rész, hogy járõrözõ katonákhoz dobtam gránátot meghalt kettõ a harmadik ment tovább, mint ha mi se történt volna.
Csak mazohistáknak javasolt a játék.
Félreértés ne essék szó sincs róla, hogy én csak a csilli villi játékokat kedvelem, de felháborító, hogy egyes cégek elkészítenek egy ilyen játékot, és elmernek menni kiadókhoz, hogy "lécci forgalmazd már, mert ám nagyon jó kis játék ez"
Marineshooter 3: közepes grafika, AI=0, bug hegyek
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Szal ez is egy rakás kaki!
Nem hiszem el hogy nincs egy normális mesterlövészes játék!!!
csináljatok eggyet gyorsan mert játszani akarok ilyennel.
Nem hiszem el hogy nincs egy normális mesterlövészes játék!!!
csináljatok eggyet gyorsan mert játszani akarok ilyennel.
Hihetetlen kaki. Le ne szedd, ki ne próbáld, meg ne vedd 😊. Nyomtam 3 pályát vele, elmondom mire jutottam:
+ nem akadt a gépemen
+ nem olyan nagyon rossz a grafika
+ viszonylag kicsi (gyorsan felmegy, gyorsan lemegy a géprõl)
- mesterlövész? Na azért ne essünk túlzásba. Ez olyan akció-mesterlövész kategória (már ha létezik ilyen), ugyanis ha csöndesen megbújsz a fõben, akkor elõbb-(de fõleg)utóbb arra ébredsz, hogy felülrõl nézed magad, és épp egy erõsebb õszi szellõ táncoltatja csontjaid a kietlen puszta növény-közönsége elõtt
- nodemémá? - és itt jön a rész amiért abbahagytam a játékot - anno a 90es évek elején, 80as évek végén volt trendi, hogy adott egy nagy pálya, s az ellenségek csak akkor indulnak el feléd, ha egy bizonyos ponton áthaladsz (node akkor tutira! nem számít, hogy látnak -e) ... mintha csak egy riasztót indítanál be (bár lehet errõl van szó, csak hiányzik a ni-nó hang a játékból, s mi, a gép elõtt ülõ mesterlövész jelölt játékosok nem hallhatjuk a sziréna fülsértõ hangját). Végtelenségig buta AI 😞.
+ nem akadt a gépemen
+ nem olyan nagyon rossz a grafika
+ viszonylag kicsi (gyorsan felmegy, gyorsan lemegy a géprõl)
- mesterlövész? Na azért ne essünk túlzásba. Ez olyan akció-mesterlövész kategória (már ha létezik ilyen), ugyanis ha csöndesen megbújsz a fõben, akkor elõbb-(de fõleg)utóbb arra ébredsz, hogy felülrõl nézed magad, és épp egy erõsebb õszi szellõ táncoltatja csontjaid a kietlen puszta növény-közönsége elõtt
- nodemémá? - és itt jön a rész amiért abbahagytam a játékot - anno a 90es évek elején, 80as évek végén volt trendi, hogy adott egy nagy pálya, s az ellenségek csak akkor indulnak el feléd, ha egy bizonyos ponton áthaladsz (node akkor tutira! nem számít, hogy látnak -e) ... mintha csak egy riasztót indítanál be (bár lehet errõl van szó, csak hiányzik a ni-nó hang a játékból, s mi, a gép elõtt ülõ mesterlövész jelölt játékosok nem hallhatjuk a sziréna fülsértõ hangját). Végtelenségig buta AI 😞.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
😞
Zidzsi az akkor jo játék lehetett 😊
Marine sharpshoters-röl valaki valamit?
Marine sharpshoters-röl valaki valamit?
faszán elindul. grafikát nem lehet állítani sehol. Mission 1. töltés. A videót lejátsza. Töltés. 1 percig. 5 percig. 8percig. Megunom, lemegyek cigizni. még mindig tölt. Szenvedek leteni az asztalra a játékot, erre a 21. percben bejön a játék. Késöbb meghalok, mondom ha már a pályán játszottam a checkpoint visszatöltés nem lesz durva. Megint huszon valahány perc.
Játék uninst.
Játék uninst.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
budget kategoria, nem kell töle várni semmit, akkor nem csalodsz benne😉
Én már nem tudom hanyassal játszottam kb. 1-2 éve, de a grafikája elég elnagyolt volt, le is töröltem.
Ja, Youtube-n találtam videót róla...
A Marine Sharpshooter 3-at próbálta már valaki? :| Milyen játék? Semilyen képet nem találok róla...
Frodo te milyen rendes vagy!
Nem a hitman amit keresek és nem is a mesterlövész meg nem a sniper elit!De azért köcce all
Nem a hitman amit keresek és nem is a mesterlövész meg nem a sniper elit!De azért köcce all
bazz ezt akartam énis 😄😄😄😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Hitman 2 <#idiota>#idiota>
nem nem az másik vót😊
dunapláza😊 régen vót ott kis játékgép, mesterlövész puskáva😊 vmi baja lehetett mert csak egy százast dobtam be, és lehetett vele nemtom menynit játszani😄😄😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://epica.nl
Sziasztok Gamerek!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Ven egy mesterlövészes játék aminek kb. az a lényege hogy van egy célpont és egy város rész, meg kell keresni a legmegfelelöbb helyet ahonnan ki lehet löni a muksot és le kell lépni anélkül hogy elkapjanak. Csak sajna nem tudom a játék cimét igy elég nehéz megszerezni.Nem a hitman!!!
Remélem tudtok segíteni.
Uff mindenki
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Ven egy mesterlövészes játék aminek kb. az a lényege hogy van egy célpont és egy város rész, meg kell keresni a legmegfelelöbb helyet ahonnan ki lehet löni a muksot és le kell lépni anélkül hogy elkapjanak. Csak sajna nem tudom a játék cimét igy elég nehéz megszerezni.Nem a hitman!!!
Remélem tudtok segíteni.
Uff mindenki