Franciaország: háború a fájlcserélők ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"- mér ülsz bent? mennyit kaptál?
- megerõszakoltam 4 13éves kislányt, majd kibeleztem õket, felgyújtottam õket, végül kiírtottam az egész családjukat meg a sajátomat is, amúgy összesne 20 évet, te?
- én letöltöttem 3 filmet meg 2 zenei albumot. 15 évet kaptam, felsõ fokon, letöltendõ, plusz ha kijövök 100 000 euró pénzbüntetés, 10 évig megfigyelés alatt leszek és számítógép és egyéb elektronika közelébe nem ülhetek 20 évig..."
<#wilting>#wilting>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
sõt, egybõl lõjjék agyon õket, vagy gázkamra vagy valami. Az a biztos...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem ez az egyetlen terület ahol az alkotmánybírósághoz hasonló testületek a dolgozó kisemberek ellen döntenek. És nem is ez az egyetlen ország.
Ha van Isten, akkor ezek a hantás Sárközivel együtt lerohadnak arról a pozicióról ahol most terpeszkednek. Az már a választások elõtt látható volt, hogy ennek a szivarnak a szeme se áll jól... aztán a választások után tett nyilatkozataiból ki is derült. Hiába, a franciák se okosabbak mint a magyarok. (Legalábbis a tömeg:-)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
különben tényleg nem értem, hogy hogy lehet megfigyelni valakit egy nyílvános hálózaton. ez olyan lenne, mintha a rendõr odajönne hozzám és kipakoltatná a táskámat és ha nem cola lightot talál a táskámban akkor ejnye bejnye. félelmetes, hogy a filecserélõket azonos szinten kezelik lassan, mint a gyilkosokat meg egyéb terroristákat. egy idõ után az lesz hogy csinálnak egy guantanamót a filecserélõknek is. nem biztos hogy filecserélõ vagy, de akár lehetsz is.. ajánlom mindenkinek a truecrypt -et.. titkosított partíciót minden filecserélõnek.
\"The voices are back... Excellent.\"
Másrészt amikor hazaviszek egy GYÁRI és EREDETI DVD-t, akkor ne már hobbi feliratozó lopott munkája legyen rajta feliratként, benne hagyva az e-mail cínét szegény ingyen dolgozó srácnak! (Jogvédekem, hehehe.)
Most vettem egy gyári Broken Flowers DVD-t, szinkron az nincs rajta, de legalább a felirata NEM olvasható TV-n. Most akkor (azután, hogy megvettem!) letölthetem mondjuk HDTV ripben illegális DE olvasható felirattal?
Lol.
Ööö, eMule-t ki "üzemelteti"? 😄
Legális, ha 50 fájlt szed le ??? B+ ... meg lehet állapitani ilyen határt? Közben a maffia a világon mindenhol éli világát, mert az elavult jogrendek kb. õket védik 😞 De a fájlcserélõk ellen simán bevállalnak egy ilyet ...
Fasiszták.
Forza.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Interneten le-fel töltögetel? Igen? Akkó fizessél szépen a kiadóknak meg mindenkinek aki a jogdíjból él nehogy már éhen haljanak. Merthogy mostmár az jön hogyha van interneted akkor úgyis töltesz le illegálisan úgyhogy fizess.
Internethasználati adó! Ezaz!<#mf2>#mf2>
Szálinisták ezek mind. Mindenki bûnös amíg a 'független bíróság' (hehe) elõtt be nem bizonyítja, hogy ártatlan.
iSS!
Szvsz a következõ kormánypárt már azzal fog kampányolni, hogy visszavonja ezt a közpénz herdálási formát...
Sajnos a "mindent megfigyelünk" eddig valahogy egyik állami berendezkedésben sem vált be igazán, hosszútávon.
Az viszont szinte biztos, hogy nem származik annyi bevételük a kiadóktól mint amennyit költeni kell a megfigyelési rendszer technikai és emberi erõforrásaira, ergo ez erõsen deficit szagú. A kiadók pattoghatnának szépen magukba és perelgethetnének magánszemélyeket. Az nem von el fölöslegesen az állami pénzbõl.
Agyatlanok ezek, nagyon.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Senkit nem érdekel, hogy valóban "komoly" fájlcserélõt kapjanak el, a fõ cél az elrettentés.
Olyan mint amikor a tömegbe lõnek, tök mindegy, hogy ártatlant talának el, vagy nem, a céljukat elérik. Szép fasiszta (vagy egyéb diktatórikus) módszerek...
Innen is látszik hogy milyen mélységesen undorító és mocskos harcot vivnak a kiadók, ahol már az ember nem számít, csak a pénz az Isten, és bárkin átgázolnak, csak meglegyen a bevételük.
És már elég sok birkát sikerült is "megtériteniük", akik valóban tolvajnak gondolják a szerencsétlen tizenéves kisdiákot, aki csak zenéket gyûjtöget.
http://www.raphirek.hu
Félreértés ne essék tudom,hogy rossz dolog a warez és egyrészrõl elítélendõ is, DE ez közel sem egyenrangú azzal a pofátlansággal amit a kiadók mûvelnek.
Mai digitális világban az ilyen pénzhajhász csürhe bandára semmi szükség nem lenne. Az internet segítségével bárki lehet sztár kiadók nélkül is --> Ja mondjuk ez esetben lehet, hogy csak akkor van rá esélyed ha jól csinálod, mert pluszban senki nem teszi alád a lovat!!
Smoking IS allowed.
Hehe betömörítek 4 dvd filmet 1 rar file-ba, és máris nem gond a napi 50-es korlát 😊)
Az már nem is fontos hogy ha láthatják hogy mit csinálok a neten, akkor az kb olyan mintha símán bejárkálnának a lakásomba, és megnéznék milyen könyveket, újságokat olvasok, stb. Vazz ehhez bírósági végzés kel. A parasztok meg símán megcsinálják? És még õk ugatnak leginkább hogy mekkora demokrácia van nálluk, és mások meg diktátorok..... Hát ez lol a javából. Inkább lopjon meg az állam, mint rabszolga legyek.
Óóóó, és hogyan tudják meg hogy mennyi fájlt töltött le, anélkül, hogy megfigyelnék ?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.