19
-
#19 nézd már meg a Domino címü filmet. A lenti kép csalóka. Van melle, még ha nem is túl nagy. Tenyérbe simuló, elsödleges jegy, nesze neked, ott van az. -
Hoz_Hun #18 Nem vagyok hímsoviniszta. Ennek a csajnak semmi melle sincs, ez tény. Nem két medicinlabdára gondoltam, de valami ismétlem valamai lehetne rajta azért. Végül is nő nem? Hol van az elsődleges jelek egyike? -
Hesztia #17 Mégis minek? Miért baj az, ha így érzi jól magát? Ha olyan testtel szertne élni, amit a természet adott Neki? Imádom ezt a hímsovinista fasságot...
A kisfiús alakjához amúgy is "fantasztikusan" jól állna egy nagy mell..bahh. -
Hoz_Hun #16 Sajnos a melle is az... vagyishát nincs is melle, vagy befele nőt szegénynek. Nem vagyok a plasztikai sebészet híve, de ő igazán kezdhetne vele valamit. -
Cat #15 KOCKAHASA VAN!
-
#14 Blokkolnám -
Wittgen #13 A V for Vendettában Portman szerepelt. Keira az egyik (asszem 1. v 2.) SW filmben volt az egyik Padme-hasonmás.... -
Hesztia #12 Ki, nem ál-Amidala?:) -
Librarian #11 A V for Vendetta-ban jó volt... :P -
Hesztia #10 De most komolyan..mondj már egy filmet, ahol annyira jó: Karibban ripacs, a B&B-ben ripacs (Oscar ide v. oda), Az Igazából szerelemben helyes meg minden, de semmi különös, Arthurban szintúgy. A nagy sóhajok meg a csücsörítés igen kevés ahhoz, hogy vkit jó színésznőnek lehessen nevezni. Az meg, hogy fiatal, meg majd fejlődik, az elég sovány vígasz...
Előre félek, hogy az Atonementet hogy fogják elrontani.:( -
#9 A bűn rossz film az más kategória... -
Hesztia #8 Dehogynem!:)
Dehogy!:)
De komolyan: attól, hogy Neked unalmas volt, mert a letisztultságával, egyszerűségével nem tudtá mit kezdeni, attól még egy kiváló film. -
JeD #7 Keirát nem tudom, miért fikázzátok, szerintem egyáltalán nem rossz színésznő.
A Királynő viszont bűn rossz film volt... az alakítások nem, de az nehezen ment meg egy unalmas és semmitmondó filmet. -
Wittgen #6 Egyáltalán nem neki való a szerep, nem az a karakter. -
Loverman #5 nyaf nyaf nyaf... *sóhaj* -
Sance231 #4 Deszka-feeling lesz ez a film is ezerrel:). -
#3 Keira extra túlértékelt... -
Hesztia #2 Meg nem tehetségtelenebb egy kicsit annál, mint amennyire futtatják?
A könyv címe is eléggé hatásvadásznak tűnik.. -
Kobaljov #1 nem fiatal kicsit a szerephez?