19
  • Kmarha
    nézd már meg a Domino címü filmet. A lenti kép csalóka. Van melle, még ha nem is túl nagy. Tenyérbe simuló, elsödleges jegy, nesze neked, ott van az.
  • Hoz_Hun
    Nem vagyok hímsoviniszta. Ennek a csajnak semmi melle sincs, ez tény. Nem két medicinlabdára gondoltam, de valami ismétlem valamai lehetne rajta azért. Végül is nő nem? Hol van az elsődleges jelek egyike?
  • Hesztia
    Mégis minek? Miért baj az, ha így érzi jól magát? Ha olyan testtel szertne élni, amit a természet adott Neki? Imádom ezt a hímsovinista fasságot...
    A kisfiús alakjához amúgy is "fantasztikusan" jól állna egy nagy mell..bahh.
  • Hoz_Hun
    Sajnos a melle is az... vagyishát nincs is melle, vagy befele nőt szegénynek. Nem vagyok a plasztikai sebészet híve, de ő igazán kezdhetne vele valamit.
  • Cat #15
    KOCKAHASA VAN!

• ffxi
    Blokkolnám
  • Wittgen
    A V for Vendettában Portman szerepelt. Keira az egyik (asszem 1. v 2.) SW filmben volt az egyik Padme-hasonmás....
  • Hesztia
    Ki, nem ál-Amidala?:)
  • Librarian
    A V for Vendetta-ban jó volt... :P
  • Hesztia
    De most komolyan..mondj már egy filmet, ahol annyira jó: Karibban ripacs, a B&B-ben ripacs (Oscar ide v. oda), Az Igazából szerelemben helyes meg minden, de semmi különös, Arthurban szintúgy. A nagy sóhajok meg a csücsörítés igen kevés ahhoz, hogy vkit jó színésznőnek lehessen nevezni. Az meg, hogy fiatal, meg majd fejlődik, az elég sovány vígasz...
    Előre félek, hogy az Atonementet hogy fogják elrontani.:(
  • Help17
    A bűn rossz film az más kategória...
  • Hesztia
    Dehogynem!:)

Dehogy!:)
    De komolyan: attól, hogy Neked unalmas volt, mert a letisztultságával, egyszerűségével nem tudtá mit kezdeni, attól még egy kiváló film.
  • JeD
    Keirát nem tudom, miért fikázzátok, szerintem egyáltalán nem rossz színésznő.

A Királynő viszont bűn rossz film volt... az alakítások nem, de az nehezen ment meg egy unalmas és semmitmondó filmet.
  • Wittgen
    Egyáltalán nem neki való a szerep, nem az a karakter.
  • Loverman
    nyaf nyaf nyaf... *sóhaj*
  • Sance231
    Deszka-feeling lesz ez a film is ezerrel:).
  • Help17
    Keira extra túlértékelt...
  • Hesztia
    Meg nem tehetségtelenebb egy kicsit annál, mint amennyire futtatják?
    A könyv címe is eléggé hatásvadásznak tűnik..
  • Kobaljov
    nem fiatal kicsit a szerephez?