Keira Knightley lesz Lady Di

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
nézd már meg a Domino címü filmet. A lenti kép csalóka. Van melle, még ha nem is túl nagy. Tenyérbe simuló, elsödleges jegy, nesze neked, ott van az.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nem vagyok hímsoviniszta. Ennek a csajnak semmi melle sincs, ez tény. Nem két medicinlabdára gondoltam, de valami ismétlem valamai lehetne rajta azért. Végül is nõ nem? Hol van az elsõdleges jelek egyike?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mégis minek? Miért baj az, ha így érzi jól magát? Ha olyan testtel szertne élni, amit a természet adott Neki? Imádom ezt a hímsovinista fasságot...
A kisfiús alakjához amúgy is "fantasztikusan" jól állna egy nagy mell..bahh.
Sajnos a melle is az... vagyishát nincs is melle, vagy befele nõt szegénynek. Nem vagyok a plasztikai sebészet híve, de õ igazán kezdhetne vele valamit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

KOCKAHASA VAN!

ffxi
Blokkolnám<#puszis><#szeret>

Fákjúal!

A V for Vendettában Portman szerepelt. Keira az egyik (asszem 1. v 2.) SW filmben volt az egyik Padme-hasonmás....
Ki, nem ál-Amidala?😊
A V for Vendetta-ban jó volt... 😛

De most komolyan..mondj már egy filmet, ahol annyira jó: Karibban ripacs, a B&B-ben ripacs (Oscar ide v. oda), Az Igazából szerelemben helyes meg minden, de semmi különös, Arthurban szintúgy. A nagy sóhajok meg a csücsörítés igen kevés ahhoz, hogy vkit jó színésznõnek lehessen nevezni. Az meg, hogy fiatal, meg majd fejlõdik, az elég sovány vígasz...
Elõre félek, hogy az Atonementet hogy fogják elrontani.😞
Help17
A bûn rossz film az más kategória...

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Dehogynem!😊

Dehogy!😊
De komolyan: attól, hogy Neked unalmas volt, mert a letisztultságával, egyszerûségével nem tudtá mit kezdeni, attól még egy kiváló film.
Keirát nem tudom, miért fikázzátok, szerintem egyáltalán nem rossz színésznõ.

A Királynõ viszont bûn rossz film volt... az alakítások nem, de az nehezen ment meg egy unalmas és semmitmondó filmet.
Egyáltalán nem neki való a szerep, nem az a karakter.
nyaf nyaf nyaf... *sóhaj*

Deszka-feeling lesz ez a film is ezerrel😊.
Help17
Keira extra túlértékelt...

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Meg nem tehetségtelenebb egy kicsit annál, mint amennyire futtatják?
A könyv címe is eléggé hatásvadásznak tûnik..
nem fiatal kicsit a szerephez?