7
  • Tetsuo
    na ja.
  • aaaaa
    Hát igen a mobiltelefonnal mozifilmet kamerázók tényleg nagyon komoly veszélyeket rejtenek, miközben nálunk bizonyos színesfémlopásra szakosodott bandák úgy felszednek és ócskavasnak eladnak több km vasútvonalat, hogy észre sem veszik. Ennek őrzése pl. senkit sem érdsekel, nem hogy éjjellátóval, hanem sehogy se...

Inkább más dolgokra kellene odafigyelni, mint az ilyen marhaságokra. 1-2 hét múlva úgyis csak annak nem lesz meg DVD minőségeben, aki nem akarja megszerezni...
  • kisb92
    Na igen... Bár a mozijegy itt Debrecenben olcsóbb, vannak kisebb mozik is, nemcsak plaza-k, és ha délelőtti előadásra mégy, akkor a plaza-jellegű helyeken is 800-600.

Bár én vagyok túl nagy mozis, de p2p tévé az gyakran van bekapcsolva...
  • assdf
    Lassan megérjük hogy megveszed drága pénzen a mozijegyet beülök, majd kommandós katonák éjjelátóval meg kalasnyikovval felszerelve a falhoz állitanak és megmotoznak... Már előre látom, ha találnak nálam egy kamerás mobiltelefont, másnap már az szerepel majd az ujságokban, hogy elkaptak egy terroristát a moziban...
  • menpe
    17-szer? Hmm, az nagyon durva...mennyi terem, mennyi előadás naponta, mennyi "dolgozó kalóz" a 2 hónap alatt??? Szerintem sírva fakadnának, ha kiszámolnák ezt, é százalékolnának.
  • HappyBoy
    Kicsengecc ezer párszáz Ft-ot mozira, és akkor kezdődik a film vetítés egy sor reklámmal, majd film közben is egy sor burkolt reklám. A reklámokból fedezik az ilyen költségeket, mint éjjelátó szemüveg, meg kamera detektor.
    Nem lehetne inkább a sallangot elhagyni?
  • AranyKéz
    Ez már nagyon szánalmas :D