8
  • BiroAndras
    "az viszont igaz hogy még körübelül 2000-ben 50.000 indiai programozót telepítettek be az egyesült államokba családostul azonnal állampolgárságot adva nekik .."

Az csak a .com lufi mellékhatása volt.
  • assdf
    Egyébként az hogy egyetemet végzett nem jelent semmit sem, milyen egyetemet, na ez itt a kérdés.
    Nekem volt a fősulin olyan gimnáziumból jövő osztálytársam, aki kitünö átlaggal érkezett meg, majd első félév múlva 1es átlaggal távozott mert valami csirkeiskolába járt. Persze gimnázium volt az is, csak nem mindegy hogy milyen.
  • greg971
    A GramIT alkalmazottainak minimum három egyetemi vagy főiskolai évet kell felmutatniuk,.....

Nem tudom egy faluban (amit nem tudom mennyi a lakosok száma ) van 50 egyetemet végzett vagy majdnem végzett embere... és angolul sem tudnak alapfokon .. elég érdekes

-- az viszont igaz hogy még körübelül 2000-ben 50.000 indiai programozót telepítettek be az egyesült államokba családostul azonnal állampolgárságot adva nekik .. :D

Kínára kitérve ... már lassan a kaját is onnan importáljuk ... nézzétek meg a származási helyet a konzervek címkéjén :D
  • uniu
    erdekes Frei musoraban pont a Herendi volt behozva peldakent, hogy mennyire nagy kereslet van a luxusra odakint...
  • assdf
    Ez a folyamat ugysem megy végtelen, mert hiába állitják elő olcsón a terméket ha a "fejlett" nyugatnak meg nem lesz pénze megvenni mivel nem lesz munkahely és ezért jövedelem sem...
    Amúgy meg ezek honnan értenek ennyire a számitógéphez? mert ma kb. a magyar lakosság kétharmada informatikai analfabéta (értsd: már a gép bekapcsolása is problémákat okoz), és azért egy kicsit odébb vagyunk mint india
  • Mice
    "amire Kína és India képtelen"... lol lassan marad már egyáltalán bármit amit nem gyártanak vagy lopnak el ott?
  • Cat #2
    épp tegnap mondták be a rádióban, hogy a herendi porcelángyár masszívan veszteséges, és nem bírja a versenyt az olcsó kínai porcelánokkal. Ez van, azt kell termelni, amire Kína és India képtelen.
  • Sir Quno Jedi
    Bexarás, asszem én is kidobhatom a dipimet és képezhetem át magamat rizstermelőnek, mert ezekkel nem lehet árban versenyezni... :D