Initial D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Ja de nem magyarul😄
Tudom van az 1. szezonhoz magyar, de jó nekem az angol sub. is.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Nekem megvan az összes rész😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

a filmet még elég könnyû megtalálni japánul, felírat meg van hosszupuskán is, a animét meg nem tudom, de ha találsz vmi jó linket, jöhet :p

Sziasztok. Ezt hol lehet beszerezni?<#nyes> A filmet meg a külön részeket magyar felirattal?<#help>
legjobb pálya R-Factorhoz... 😄

Csabesz6
UP
Nem, neki blacktop van, az ID-ben silvertop ment bele😄.

nincs kedved inkább feltölteni pl. SendSpace-re ? 😊

Hy. Nekem megvan a Don't stop the music és ráadásul flacben ami az egyik legszebb hangzású zenefájl. ha érdekel vegyél fel msnre és ott áttom küldeni.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Csabesz6
vettem, köszi😊.

megtaláltam közbe a számot, de egy 6 perces mixben, kb 1 perces szám xDDDD

szal keresgélem még, csak most dolgom van...

Csabesz6
köszi.és?😄DDDD...

de 😉

Csabesz6
Tudok róla😊.Mennyit mahináltak vele mire belement😄
Aztán egy kupakkal a tûzfalon megoldották a dolgot😊.Mert ugye ezt a Levinbe gyátották, ami elsõkerekes(nem az AE86 Levin), mivel abban keresztben van.
Apropó, nem tudsz segíteni a Lou Grant-Don't stop the music címû szám megszerzésében?😊

Karottának is az van 😊

Csabesz6
Ejj ecsém marha jó kis film ez.
A 4A-GLEU pedig nem kicsit ott van a szeren😊.
Köszi mégegyszer a magyar feliratot.

Csabesz6
kuss😄DDDDDDDDDDDD

"Manga->Anime->Mozifilm"

szted miért ez van a fejlécben ? xDDDDDD

Csabesz6

Csabesz6
Az lehetséges, hogy ennek van egy rendes filmváltozata?

Csabesz6
Mekkora már, ahogy kb 1:50nél kinyílik a hacsi csipája😊.

ilyenkor bánom, hogy nincs PS3-om 😞
tegnap láttam a FIX TV-n ezt a videót, elsõre nagyon +örültem, azt hittem beszélni is fognak róla -.-'

ien nekem is kell !!!!

"hacsi szimulátor" 😊

persze... az elsõ évad magyar felirattal a többi angol felirattal 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

felíratozva van ? 😮

bakker még soha nem láttam meg ezt a topicot pedig nem egyszer kerestem rá 😄 AMugy favorit animom, épp most nézem a 4. évadod...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

GTASA-hoz kiadták az Akina modot, videó 😊

nagyon jó multiban driftelni Akina hegyén, a "korabeli" autókkal 😊)

még 1 videó

trogerzsiger
Shuichi Shigeno<#idiota> érdekes!

Pheaper
wow 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

[Walaki]D`Lair
Ól tájm févörit animém 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Harly18
Érdekes...<#ravasz1>

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

rengeteg játék és film ide vezethetõ vissza pl. F&F:Tokyo Drift , Need For Speed Carbon...

Az Initial D mangáját Shuichi Shigeno készítette, amit a Young magazin címû könyvbe írt le 1995-tõl. Alkalmas volt arra, hogy anime sorozatot és filmet készítsenek belõle, amit az Avex és a Media Asia meg is tett...

Mind a manga, mind az anime az illegális japán utcai versenyre összpontosít, ahol minden a hegyi utakon történik és nem a városokban, vagy azok területén. Legfõképpen a drift stílus van benne hangsúlyozva. A sztori legtöbbször a japán Gunma területén játszódik, a városok körül levõ hegyeken...

több info a wikipédián ...